LL.M a kereskedelemben

Általános információk

Program leírás

Új kihívásokat jelent az elektronikus kereskedelem, az új termékek és szolgáltatások növekedése, valamint a számítógépes bűnözés egyre növekvő száma minden nap. Erős IP alapunk lehetővé tette számunkra, hogy kiterjesszük az elérésünket a kereskedelem és a technológia koncentrációja terén.

Az UNH törvény erős IP alapjainak támogatásával a Kereskedelem és Technológia program az üzlet és a jog kereszteződéseként épül fel az új üzleti és e-kereskedelemmel szemben támasztott, változó jogi kérdések kezelésére a globális információs korszak gazdaságában.

A szakértői kar testre szabott kurzusokat kínál az aktuális eseményekhez és fejlesztésekhez, és a program rugalmasságot nyújt az egyes hallgatók karrier-célkitűzéseinek eléréséhez. A tanterv foglalkozik a gyorsan fejlődő területekkel a törvény, mint a számítógépes bűnözés és a fogyasztók személyes adatait.

A program csak lakossági formátumban érhető el. Hiteligény: 24 kredit, vagy 30 kredit jelöltek nélkül jogi diplomát. A program csak teljes munkaidőben áll rendelkezésre, és 12 hónapon belül be kell fejeződnie.

Általános követelmények

Ajánlott az LL.M. minden jelöltnek sikeresen teljesítenie kell a minimális kreditszámot, ki kell töltenie az előírt tanfolyamot, meg kell felelnie az iskolai tartózkodásnak vagy folyamatos beiratkozási követelményeknek, teljesítenie kell az UNH törvényhez fűződő pénzügyi kötelezettségeket és be kell tartania az UNH törvény magatartási kódexét. Eltérő rendelkezés hiányában minden szabály az LL.M. jelöltek függetlenül attól a programtól, amelyben beiratkoztak.

Kötelező hitelek

 1. A kreditek száma, hogy diplomát szerezzen. LL.M. a jelölteknek legalább huszonnégy (24) kreditet kell teljesíteniük a szükséges és választható kurzusokból. Azok az LL.M. a jogtudomány nélkül beiratkozott jelölteknek harminc (30) kreditet kell kitölteniük a szükséges és választott tanterv választékából.
 2. Maximális hitelek száma
  1. Lakossági LL.M. a jelöltek nem vehetnek fel 17 kreditnél többet akadémiai szemeszterenként.
  2. Online LL.M. a jelöltek nem vehetnek fel 12 kreditnél többet akadémiai szemeszterenként, vagy nyáron 12 kreditet.
  3. Korlátozott Lakossági LL.M. a jelöltek nem vehetnek fel 12 kreditnél többet, ha lakóhelyük van. Ezután a maximális hitel-beiratkozás megegyezik az online LL.M. jelöltek.
 3. A pályázónak legfeljebb hány kreditje lehet
  1. Lakossági LL.M. azok a jelöltek, akik jogi diplomával rendelkeznek, a tandíjuk részeként 30 kreditig próbálkozhatnak.
  2. Lakossági LL.M. azok a jelöltek, akik nem rendelkeznek jogi végzettséggel, a tandíj részeként 36 kredit erejéig próbálkozhatnak.
  3. A jelenlegi hitel / hitelkamatláb esetén további jóváírásokra is sor kerülhet, ha a jelölt az a) -c) pontban említett féléves hitelkockázati korlátozásoktól függően vágyik.
  4. Online LL.M. a jelöltek legfeljebb 28 kredit erejéig próbálkozhatnak.
  5. Korlátozott Lakossági LL.M. a jelöltek legfeljebb 28 kredit erejéig próbálkozhatnak.
Utoljára frissítve November 2018

Az iskoláról

The University of New Hampshire Franklin PIerce School of Law is an intimate, innovative law school, committed to developing students who enjoy challenging dialogue from the first moments of orientati ... Tovább

The University of New Hampshire Franklin PIerce School of Law is an intimate, innovative law school, committed to developing students who enjoy challenging dialogue from the first moments of orientation, embrace practice-based learning, and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, general practice, public interest and social justice, and commerce and technology. Kevesebb