LL.M a Nemzetközi Büntetőjog és Igazságügy területén

Általános információk

Program leírás

Az online Nemzetközi Büntetőjogi és Igazságügyi LL.M. az egyetlen online transznacionális bűnözési program a Top 100 jogi iskolából. Az UNH Franklin Pierce Jogi Iskola vezető szerepet játszik ezen a feltörekvő jogi területen, és gyakorló ügyvédeket oktat a nemzetközi büntetőjogi tájat érintő legújabb fejleményekről.

A program a kereskedelem, a terrorizmus, az emberi jogok és a büntetőjog globalizációjának gyors ütemű fejleményeit célozza meg, és sokszínű tanfolyamokat kínál a világ minden tájáról kritikus jelenlegi kérdésekre összpontosítva, ideértve a kábítószer- és fegyverkereskedelem, a Nemzetközi Fehérgalléros Bűncselekményt, Számítógépes bűnözés, emberkereskedelem, kalózkodás és terrorizmus.

A Nemzetközi Büntetőjogi és Igazságügyi LL.M. kiválóan alkalmas az ügyvédek és tudósok gyakorlására a diplomáciai, büntető igazságszolgáltatás, katonai és rendészeti közösségekben szerte a világon. A hallgatók a transznacionális jogot vizsgálják, amelynek középpontjában a nemzetközi következményekkel járó hazai bűncselekmények, valamint a nemzeteknek a nemzeti büntető törvénykönyvek hatókörét kibővítő vonatkozásai, a Nemzetközi Büntetőbíróság létrehozása, valamint a Különleges Törvényszékek és az Egyesült Nemzetek Egyezményei állnak, mindkettővel együtt -oldalú szerződések.

Lehetséges karrier

 • Terrorizmusellenes elemző
 • Bűnügyi történelem elemző
 • Diplomata
 • Globális nyomozó
 • Az emberi jogok képviselője
 • Intelligencia elemző
 • Bevándorlási ügyvéd
 • Nemzetközi bíróság bírája
 • Az áldozatok segítésére szakértő

Főbb

 • 100% online program
 • Felvétel januárban vagy augusztusban
 • A teljes munkaidőnek három egymást követő féléves, vagy 12 hónapos diplomát kell kitöltenie
 • A részmunkaidős diplomát három éven belül teljesíteni kell
 • Graduation ceremónia májusban

Általános követelmények

Jelentkezők az LL.M. első fokozatú jogi diplomával, JD-vel vagy LL.B-vel kell rendelkeznie. Valamennyi nemzetközi jelentkezőnek be kell nyújtania az angol nyelv képességének jelenlegi igazolását. Az elfogadott bizonyíték: TOEFL pontszám 80 vagy annál magasabb, IELTS pontszám 6,5 vagy annál magasabb, vagy annak igazolása, hogy a hallgató felsőfokú végzettségét angol nyelven tanították. A GRE vagy az LSAT nem szükséges a belépéshez.

Kötelező hitelek

Az LL.M. számára ajánlott végzettséggel minden jelöltnek sikeresen be kell szereznie egy minimális kredit mennyiséget, be kell fejeznie a szükséges tanfolyamokat, teljesítenie kell az iskolai rezidencia vagy a folyamatos beiratkozási követelményeket, teljesítenie kell az UNH törvényével kapcsolatos összes pénzügyi kötelezettséget, és be kell tartania az UNH törvény magatartási kódexét.

A diploma megszerzéséhez szükséges kreditek száma. LL.M. A jelölteknek sikeresen teljesíteniük kell legalább huszonnégy (24) kreditet a szükséges és választható kurzusok közül.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to ... Tovább

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to become leaders in their field and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, commerce and technology, and international criminal law and justice. As a technology-forward law school, we are proud to offer our top-ranked legal education in global innovation and our #5 IP program in the US in online, residential and limited residential formats. Kevesebb