LL.M családi jog

Általános információk

Program leírás

A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen létrehozta a LL.M. Program Family Law válaszul a kortárs családi jog gyakorlat megnövekedett kereslet a szakosodás és szükség van egy interdiszciplináris kiemelt megoldására családi problémák. Az egyetlen program a maga nemében az Egyesült Államok keleti, és az egyik csak három program az országban, Hofstra Law LL.M. Program Family Law elősegíti Hofstra törvény elkötelezettségét a képzett és együttérző családi ügyvédek, akik a felkészültsége a központi kérdéseinek területén - válás, családon belüli erőszak, gyermek felügyelet, gondatlanság, és támogatást - csakúgy, mint a tudás a kapcsolódó területek mint például adó, szerződések, ingatlan és partnerség jog pszichológus és a kezelési lehetőségeket.

A program szervezésében együtt a Center for Children, családok és a törvény, egy intézmény, a Maurice A. Deane Law School elkötelezett az oktatás, a közösségi szolgáltatások és a kutatás javára érintett gyermekek és családok a jogrendszerben. A Központ képzési program az egyik legátfogóbb gyermek és a család programjában is az Egyesült Államok és az interdiszciplináris megközelítés célja, hogy jobban felkészüljenek az új generációs jogi és mentális egészségügyi szakemberek előmozdítják a megfelelő és hatékony igazságszolgáltatási, mind a fiatalkorú és a családi bíróság rendszereket. A diákok a LL.M. Program meghívják havi találkozók és egyéb különleges események összefüggésben felajánlott a Center.

Hofstra Law LL.M. Program családi jog megfelel az igényeinek minden diák, hogy igyekeznek koncentrálni házassági problémák - családi oldódás gyermekelhelyezés és ingatlan forgalmazás; gyermekvédelmi kérdésekkel - gyermekbántalmazás és elhanyagolás és a gyermekjóléti rendszer; vagy egyik a növekvő területek alágainak - nemzetközi családjog, jogi reform, vagy képviselet a meleg és leszbikus családok. A program igazgatója biztosítja, hogy minden hallgató program gondosan kialakítva, hogy, hogy a tanuló érdekeit és a háttér (beleértve a korábbi tanulmány a családi jog és gyakorlat tapasztalatai).

A program befejezését követeli 24 kredit, amely lehet venni a teljes idejű (egy év) vagy részmunkaidős (két év, vagy három év) alapján. Keresni a foka, a diákok kell elérnie halmozott fokozatú pont átlag (GPA) legalább 3,0-ből a lehetséges 4,0.

Utoljára frissítve júl. 2016

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Tovább

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Kevesebb