A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen létrehozta a LL.M. Program Family Law válaszul a kortárs családi jog gyakorlat megnövekedett kereslet a szakosodás és szükség van egy interdiszciplináris kiemelt megoldására családi problémák. Az egyetlen program a maga nemében az Egyesült Államok keleti, és az egyik csak három program az országban, Hofstra Law LL.M. Program Family Law elősegíti Hofstra törvény elkötelezettségét a képzett és együttérző családi ügyvédek, akik a felkészültsége a központi kérdéseinek területén - válás, családon belüli erőszak, gyermek felügyelet, gondatlanság, és támogatást - csakúgy, mint a tudás a kapcsolódó területek mint például adó, szerződések, ingatlan és partnerség jog pszichológus és a kezelési lehetőségeket.

A program szervezésében együtt a Center for Children, családok és a törvény, egy intézmény, a Maurice A. Deane Law School elkötelezett az oktatás, a közösségi szolgáltatások és a kutatás javára érintett gyermekek és családok a jogrendszerben. A Központ képzési program az egyik legátfogóbb gyermek és a család programjában is az Egyesült Államok és az interdiszciplináris megközelítés célja, hogy jobban felkészüljenek az új generációs jogi és mentális egészségügyi szakemberek előmozdítják a megfelelő és hatékony igazságszolgáltatási, mind a fiatalkorú és a családi bíróság rendszereket. A diákok a LL.M. Program meghívják havi találkozók és egyéb különleges események összefüggésben felajánlott a Center.

Hofstra Law LL.M. Program családi jog megfelel az igényeinek minden diák, hogy igyekeznek koncentrálni házassági problémák - családi oldódás gyermekelhelyezés és ingatlan forgalmazás; gyermekvédelmi kérdésekkel - gyermekbántalmazás és elhanyagolás és a gyermekjóléti rendszer; vagy egyik a növekvő területek alágainak - nemzetközi családjog, jogi reform, vagy képviselet a meleg és leszbikus családok. A program igazgatója biztosítja, hogy minden hallgató program gondosan kialakítva, hogy, hogy a tanuló érdekeit és a háttér (beleértve a korábbi tanulmány a családi jog és gyakorlat tapasztalatai).

A program befejezését követeli 24 kredit, amely lehet venni a teljes idejű (egy év) vagy részmunkaidős (két év, vagy három év) alapján. Keresni a foka, a diákok kell elérnie halmozott fokozatú pont átlag (GPA) legalább 3,0-ből a lehetséges 4,0.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

15 további kurzus Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020