LAST felvételi vizsgálat előkészítése

Általános információk

Program leírás

Felkészüljenek a karrier a jogot.

LSATadmissionPrep101

Pick a legjobb LSAT prep Önnek

Nem számít, milyen szeretne tanulni, vagy hogy mennyi idő van, mielőtt teszt napján, van rengeteg prep lehetőséget kapni kész.

Élő LSAT Course - online vagy osztályba

GMATAdmissionTestLive

A LAST Complete Course legátfogóbb LSAT prep program áll rendelkezésre. Mely nem csupán anyagi belül az osztályteremben, hanem azon kívül is, akkor teljesen elmerül LSAT munka az egész felkészülés alatt. Tanított a szakértő oktatók 99 százalékos pontszámot, az élő személyesen és online osztályok interaktív, izgalmas, és minden, csak unalmas. És a kis létszámú csoportok győződjön meg arról, hogy kapja az egyéni figyelmet szükséges, hogy maximalizálja a pontszámot.

 • Élő osztályok kínált
 • személyesen vagy az interneten
 • 50+ videó tanórák, 10 fős ülések, és CrunchTime
 • Ideális átfogó vezetett tanulmány

Interact ™ LSAT pálya

GMATAdmissionTestInteraction

LSAT Interact ™ egy átfogó (díjnyertes!) On-demand LSAT előkészítő tanfolyam. Manhattan Prep szakértője oktatók végigvezeti az egyes interaktív lecke az elejétől a végéig, de akkor az egyik hogy a döntéseket.

LSAT Interakció nem videó. Ez egy áttörés intuitív technológia, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza a ösvényt órányi LSAT tartalmat. A Manhattan Prep oktató végigvezeti minden lecke az elejétől a végéig, de akkor az egyik hogy a döntéseket.

Ez valóban szórakoztató!

Nézzünk szembe a tényekkel - LSAT tartalom nem olyan lebilincselő. Ez rossz érvek, diagramok és egy csomó feltételes logika. De a prep nem kell unalmas! LSAT Interact célja az volt, hogy vegyenek részt az egész agyat a vetélkedők, kihívás készletek, és az alkalmi meditáció session Noah.

Szakértői Instruction találkozik Interactive Technology.

Mint egy jó tanár, LSAT Interact szabók magát neked. Ha kapsz valami jobb, akkor lehet, hogy ha egy keményebb probléma. Ha kapsz valami baj, mi is végigvezeti részletes leckét.

Bárhol bármikor.

Ez a program teljesen önálló tempójú. Akkor megáll, hagyja, vagy ismételje meg bármely részének LSAT Interact. Minden óra szállítjuk éles, nagy felbontású, és rendelkezésre áll a számítógépen vagy iPad. Prep hol van, amikor csak akarja.

 • 50+ LSAT Interact
 • video-alapú órák
 • Tartalmazza az összes könyveink és online források
 • Ideális átfogó önálló tempójú tanulás

CrunchTime ™

GREprepTests102

Élő adás online ülésén az utolsó pillanatban stratégia-felülvizsgálat

 • Megfelel élő online, tanítják top-scoring szakértők
 • Elérhető előtt minden LSAT vizsgálat időpontja
 • Ideális egy last-minute stratégia felülvizsgálata

magánúton

GMATAdmissionTestPrivate
 • 1-on-1 szabott tanítást
<li>  Ide&aacute;lis tanulm&aacute;ny szabott k&eacute;pzetts&eacute;gi szint</li>
<li>  El&eacute;rhet&#337; a szem&eacute;lyes &eacute;s az online</li>

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

In 2000, Teach for America alumnus and Yale graduate Zeke Vanderhoek had a radical idea: students learn better from better teachers. His vision of what test prep could be if taught by great educators ... Tovább

In 2000, Teach for America alumnus and Yale graduate Zeke Vanderhoek had a radical idea: students learn better from better teachers. His vision of what test prep could be if taught by great educators led him to assemble a team of highly qualified teachers, recruiting only those with 99th percentile scores and substantial teaching experience. And with them, Manhattan Prep was born. Kevesebb