Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a törvényben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Jelenléti mód: Teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben


Az LLM (Master in Laws) lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy saját programszerkezetüket hozzák létre, tantárgyak és perspektívak széles választékából választva a tanfolyamokat, ideértve az összehasonlító regionális jogot, a kereskedelmi jogot, a törvényt és a fejlesztést, a kereskedelmi jogot (ideértve a banki, a szerzői jogi és a szabadalmi jogot is). , emberi jogok, környezetvédelmi jog, iszlám jog, vitarendezés és nemzetközi jog.

Az LLM program egyetlen tárgytörvény program, amely egyéves (teljes munkaidős), vagy részidős, két, három vagy négy éves időtartamra tehető. Minden hallgatónak meg kell vennie tanított modulokat, amelyek egyenértékűek a négy teljes egységgel. A disszertáció további két teljes egységre érdemes, és teljesíteni kell az LLM programot.

Az LLM oktató engedélyével a hallgatók jogosultak kiválasztani egy kiegészítő tantárgyat vagy annak megfelelőjét a SOAS hasonló SOAS ideértve a megfelelő nyelvi modult is. Kiegészítő tantárgy választható a teljes vagy fél tantárgy helyett.

Az összes tanított modulra a vizsgákat minden év májusában / júniusában kell megtartani, és a disszertáció benyújtásának határideje az utolsó év szeptemberében lesz. Az egyes modulok értékelése az egyes modulok kutatási elemének hangsúlyozásának mértékétől függően változhat.

Várható, hogy minden hallgató LLM jogi diplomát szerezzen. Lehetséges azonban, hogy azok a hallgatók, akik „speciális” fokozattal kívánnak diplomát szerezni, úgy választanak, hogy három vagy több modult vesznek az alábbi releváns tantárgyakból. A hallgatónak minden esetben disszertációt kell készítenie az adott tantárgycsoportban.

Szerkezet

Első év

tanfolyam

Az első évben az MPhil / PhD-jelöltek kötelesek részt venni a Jogi Szakiskolai Kutatói Képzési Szemináriumon, amelynek célja a posztgraduális jogi tanulmányokkal kapcsolatos legfontosabb gyakorlati és módszertani kérdések bevezetése. Ez a kurzus bemutatja az MPhil / PhD jelölteket egyaránt a módszertanok, valamint a különböző jogi jogi és elméleti szervek. Az MPhil / PhD jelöltek a SOAS Doktori Iskola által kínált kutatási módszertanról szóló általános szemináriumokon is részt SOAS .

Az első év harmadik ciklusának kezdetén az MPhil / PhD jelölteknek be kell nyújtaniuk egy olyan kutatási tervtervezetet, amely egy integrált dokumentum, amely a módszertani dokumentum, a kutatási munka, az értekezés vázlata, a tartalomjegyzék tervezet, a bibliográfiai tervezet és a munkaidő ütemezését.

Frissítés

Minden doktorjelöltet először MPhil jelöltként veszik nyilvántartásba. A korszerűsítés folyamata - vagyis az MPhil-től a PhD-ig történő regisztrálás - az első tanítási év (vagy részmunkaidős egyenérték) végén történik, és a Felügyelő Bizottság valamennyi tagját a jelölt munkájának értékelésére . Pontosabban, a munka potenciálját a University of London szabványának doktori értekezéséhez fejlesztették ki. A kutatási terven és a tervnek a Felügyelő Bizottság elé terjesztésére alapul. Azok a pályázók, akik nem frissítik ezt a folyamatot, nem jogosultak a doktori értekezés benyújtására, bár kétéves teljes munkaidős regisztrációval vagy részmunkaidős egyenértékű képzés végén benyújthatják az MPhil-t.

Fontos megjegyzés: A doktori hallgatóknak a továbbfejlesztési követelmény részeként teljesíteniük kell a Research Integrity Online Programot.

Az 1. év után

Első éve után a doktorjelölteknek gondosan meg kell tervezniük idejüket, hogy a tézistervezetet jóval a befejezésük harmadik évének befejezése előtt befejezzék. Az egyes doktorjelöltek által követett folyamatot kutatási projektjük irányítja. Ez magában foglalhatja a helyszíni kutatások időszakát is, ha a végrehajtott projekt jellege megköveteli. A doktorjelölteket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt a Jogi Iskola kutatási tevékenységeiben és eseményeiben, ideértve a PhD kollokviumot, a Kutatóközpontok által szervezett tevékenységeket, informális olvasócsoportokat és a Jogi Iskola Kutatási Szeminárium sorozatát.

Fontos figyelmeztetés

A programoldalon szereplő információk a tervezett programstruktúrát tükrözik az adott tudományos munkamenet ellen.

Kutatási felvételi lehetőségek és alkalmazások

Üdvözöljük olyan képzett hallgatók pályázatait, akik megfelelő mesterfokozattal (vagy tengerentúli egyenértékű) relevánsak egy adott témában a SOAS kutatási fokozatára. A pályázatokat online kell benyújtani.

Fontos jelentkezni jóval a tanév kezdete előtt, amelybe jelentkezni kíván, hogy időt biztosítson jelentkezésének feldolgozására. Ösztöndíjra jelentkezéskor korábbi határidők vonatkozhatnak.

A SOAS PhD program versenyképes, és a pályázóknak rendelkezniük kell a magas szintű tudományos eredményekkel és egy életképes javaslattal, amely hozzájárul a Tanszék kutatási érdekeihez. Felhívjuk figyelmét: elriasztjuk a tisztán spekulatív alkalmazásokat. Az interdiszciplináris kutatásokra pályázatokat várunk, de egy tanszékre csak egy pályázat nyújtható be.

Belépési követelmények

Minimális felső szintű (vagy azzal egyenértékű) felsőfokú végzettség a törvényben. Üdvözöljük azoknak a hallgatóknak a jelentkezését, akik közel vannak a második osztály felsőfokú végzettségéhez (Magas 2: 2), és akik más releváns képesítéssel vagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Feltétel nélküli angol nyelvű belépési követelmények

Azoknak a kérelmezőknek, akiknek 4. szintű vízumot kell igénybe venniük az Egyesült Királyságban történő tanuláshoz, be kell mutatniuk az UKVI által jóváhagyott tesztközpont UKVI IELTS akadémiai igazolását.

Nemzetközi pályázók, akik Tier-4 vízumot igényelnek az Egyesült Királyságban történő tanuláshoz

Teszt Feltétel nélküli belépés Feltétel nélküli belépés ülésen kívüli támogatással
IELTS (tudományos) 7,0 általános vagy magasabb, 7,0 al-pontszámmal. 7,0 általános vagy magasabb, legalább 6,5-es pontszámokkal

EGT és EU pályázók

Teszt Feltétel nélküli belépés Feltétel nélküli belépés ülésen kívüli támogatással
IELTS (tudományos) 7,0 általános vagy magasabb, mindegyik alpontban 7,0. 7,0 általános vagy magasabb, legalább 6,5-es pontszámokkal.
TOEFL IBT 105 vagy annál nagyobb, minimum 25 al-pontszámmal. Összességében 105, legalább 22 al-pontszámmal.
VAGY
Összesen 100, legalább 25 írásbeli és 22 további részpontszámmal.
Angol Pearson teszt (tudományos) 75 teljes vagy annál nagyobb, legalább 70 az al-pontszámban. Összesen 70 vagy annál magasabb, minimum 65 pontszámmal.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Kevesebb