Közvetítő Mester (LLM)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Ezt a programot több mint tíz éve tanítják. Személyzetével együtt nőtt fel, főleg fiatal professzorokból és magas rangú szakemberekből állva. A program átadása olyan modern oktatási módszereket tartalmaz, mint a tárgyalópályák, szerepjátékok, esettanulmányok, egyéni és kollektív feladatok, csoportmunka stb. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy aktívan vegyenek részt a tanulási folyamatban. Anyagokkal látják el őket a Moodle rendszeren keresztül.

Céljaink

A mediáció LLM diploma megszerzése után hallgatóink:

 • Széles körű és szisztematikus ismereteket szerezzen a vitarendezés különféle módjairól, azok sajátosságairól, alkalmazhatóságáról, előnyeiről és hátrányairól;
 • Legyen képes tanácsot adni a vitában részt vevő feleknek az adott vita rendezésének legmegfelelőbb módjáról;
 • A meditációs eljárás szakmai elvégzéséhez és / vagy ügyfeleik megfelelő képviseletéhez szükséges ismeretekkel és gyakorlati ismeretekkel kell rendelkezniük.

Munkalehetőségek

A mediációs LLM diplomát követően a jövőben vitarendezési szakemberekként, a vitában részt vevő felek képviselőiként (tanácsadókként), tárgyalók, közvetítők vagy egyeztetőkként dolgozhatnak. Valószínű, hogy az LL.M. a diplomások meditációs szolgáltatások nyújtása iránt érdeklődik, a másik - a közvetítésben szerzett kompetenciájának felhasználásával segíti a vitában részt vevő feleket tanácsadóként, mások - hivatásos vitarendezési szakemberekké válnak, akik képesek azonosítani a probléma megoldásának a legmegfelelőbb módját az adott vita és a felek jellemzői.

Ösztöndíj lehetőségek

Az MRU ösztöndíjcsomagot kínál a leendő és jelenlegi teljes diplomát kereső hallgatóknak. Az összes lehetőséget itt felsoroljuk .

Belépési követelmények

 • A pályázóknak egyetemi diplomával kell rendelkezniük az egyetemi felvételhez.
 • Angol nyelvtudás - a B2-nél nem alacsonyabb szint (az Európa Tanács által jóváhagyott közös referenciakeret alapján). Távoli angol nyelvvizsga kerül megrendezésre azok számára, akik nem rendelkeznek IELTS vagy TOEFL tanúsítvánnyal.

A pályázati eljárás és a szükséges dokumentumok

Kövesse a 4 lépést:

 1. Töltse ki az online application formot az apply.mruni.eu címen
 2. Töltse fel a szükséges dokumentumokat.
 3. Biztosítsa regisztrációját a jelentkezési díj megfizetésével.
 4. Nyújtsa be jelentkezését.

Kötelező dokumentumok:

 1. Oktatási dokumentumok:
  1. Bachelor-fokozatú hallgatók számára: a középiskolai diploma vagy a felsőoktatási oklevél hiteles másolatait az egyetemi feljegyzések átiratával. A dokumentumokat hivatalosan le kell fordítani a litván vagy az angol nyelvre.
  2. Megjegyzés: További oktatási okmányokra (például az állami vizsga vagy egyetemi előtti oktatás eredményére) lehet szükség a kérelmező lakóhelye szerinti ország szerint .
  3. Mesterfokozatú hallgatók számára: az egyetemi átiratok és oklevelek hitelesített másolatai (a jelöltnek egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű első egyetemi végzettséggel kell rendelkeznie legalább hároméves tanulmányi időtartammal). A dokumentumokat hivatalosan le kell fordítani a litván vagy az angol nyelvre.
 2. Az angol nyelvtudás eredményét igazoló dokumentum.
  1. Bachelor diplomát kereső hallgatók esetében: legalább B1 szint; angol nyelvtudási bizonyítványok B1 szinttel egyenértékű értékelése: TOEFL 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE.
  2. Mesterfokozatú hallgatók számára: legalább B2 szint, B2 szintnek megfelelő angol nyelvvizsgák értékelése: TOEFL 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Megjegyzés: ha nincs IELTS vagy TOEFL, akkor lehetősége nyílik az egyetem által szervezett online angol nyelvvizsga-tesztre. Az alkalmazás betöltésekor ezt az opciót kell választania. A teszthez nincs külön díj.
 3. Útlevél másolat.
 4. Útlevél típusú fotó.

Diák tapasztalataink

A Sakartvelo hallgató költészet, mese olvasásával litvánul tanult

Keresés: Ukrán hallgatói szenvedély a legjobb kávé megkereséséért

Koreai hallgató olvasás, több főzés a karantén alatt

Szerb hallgató: A modern litvánia példa számunkra a szerbek számára

A német hallgató szerette volna a rózsaszínrépes levest és megtanulta elkészíteni

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Tovább

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Kevesebb