Hivatalos Leírás

A Bioethics közös JD / MS programot az Albany Law School kínálja az Alden March Bioethics Institute-ban az Albany Medical College-ban. Az Alden March Bioethics Intézet nemzetközileg elismert vezető szerepet tölt be a bioetika növekvő területein, és a posztgraduális képzési programok kiemelkedő pedagógusokat, innovatív kutatókat, kitűnő hallgatókat, a legújabb oktatási technológiát és intenzív klinikai etikai programot hoznak létre.

A Bioethics-et azok számára tervezték, akik a bioetikát szeretnék a saját szakmai karrierjükben dolgozni. Az Albany Orvosi Főiskola közvetlenül az Albany Law School utcáján található, ahol a diákok egyedülálló lehetőséget nyújtanak a klinikai körökben, etikai konzultációkban és oktatási munkákban való részvételre.

A mester hallgatóinak összesen 10 tanfolyamot kell teljesíteniük. Az online és helyszíni tanfolyamok közé tartozik az empirikus bioetika, a kutatás-etika, a klasszikus esetek, a klinikai etika és mások. A diákok is elvégezik a szükséges mester projekt, kiválasztva a hagyományos tézis, két publikálható folyóirat cikkek, vagy egy gyakorlati projekt. A jog és a bioetika közös diplomás hallgatók képesek kielégíteni a mester követelményeit azáltal, hogy három meghatározott kurzusok Albany Law School . A diákok is számíthat 12 kreditet szerzett a Master of Science Bioethics program felé JD az Albany Law School . Mivel a diákok "kettős számolású" kurzusokat tudnak elvégezni, három vagy négy év alatt elvégezhetik a Bioethics JD / MS-t. Albany Law School diákok is kielégíthetik a Law School felsőfokú írásbeli követelményeit és a bioetikai végső kutatási projektet egy olyan kutatási dokumentum elkészítésével, amely megfelel mindkét program követelményeinek.

Az Alden March Bioetikai Intézet szorosan együttműködik az Albany Law School hogy hozzon létre egy tanulmánytervet, amely mindkét iskola menetrendjét befogadja. Az MS kurzusokat kínálják esik, télen, tavasszal és nyáron, hogy a hallgatók rugalmasan teljesítsék követelményeiket. A Bioethics MS és a JD / MS Degree programokat a New York-i állami igazgatótanács regisztrálja.

Felvételi követelmények

A pályázót mindkét programban be kell fogadni, és át kell adni az egyes programok beiskolázási folyamatán keresztül a közös képzési programba beiratkozáshoz.

Ha többet szeretne tudni az Alden March Bioetikai Intézet alkalmazásáról, vegye fel a kapcsolatot:

Prof. Evelyn Tenenbaum
A Joint Degree Bioethics / JD Program koordinátora
Albany Law School
etene@albanylaw.edu
1 518-445-3375

Hayley Dittus, MPH
Doktori tanulmányok koordinátora
Az Albanvész Orvosi Főiskola, az Alden March Bioetikai Intézet
1 518-262-2639
dittush@mail.amc.edu

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Albany Law School »

This course is Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019