Hivatalos Leírás

Kétéves kibővített Master of Laws (LLM) fokozat

A kétéves Master of Laws (LLM) az USC Gould-ban lehetővé teszi, hogy egy évet tanuljon az amerikai jogrendszer alapjaitól, és egy évig tartó LLM-tanulmányok előtt elsajátítsa a jogi angol nyelvet.

Az első évben akadémiai képzésben részesül a jogi olvasás és a megértés, az esettanulmányok, a jogi elemzések és az angol nyelvtudás fejlesztése terén. A kis, személyre szabott osztályok lehetőséget adnak arra, hogy alkalmazkodjanak az USA-ban élő emberekhez és az USC-hez.

Az első év sikeres lezárása után tanúsítványt kap az Egyesült Államok Jogi Tanulmányaiban, és beiratkozik az USC Gould LLM programjába.

Miért válassza ki a kétéves bővített LLM-et a USC Gouldnál?

Az LLM Útmutató által elismert, mint a "Top 10 LLM program Kaliforniában" elnevezésű, kétéves LLM tantervünk az első évben erősíti az angol nyelvtudást, miközben előkészíti Önt arra, hogy sikerüljön az LLM fokozatban a USC Gould-ban. Ezután a második évben a kétéves LLM alapos alapot nyújt az amerikai törvényeknek, miközben ösztönzi a kritikus gondolkodást és a gyakorlati problémamegoldást.

Amikor csatlakozol az USC Gould-hoz, akkor részese lesz egy dinamikus és változatos jogiskolai közösségnek, egy világszínvonalú oktatók és tanácsadók gondoskodnak, beiratkoznak a kis- és kollégium osztályokba, és csatlakoznak a több mint ezer LLM globális trójai családhálózatához öregdiák és tízezer törvényes öregdiák.

A Nemzetközi Szolgáltatási Irodánk további forrásokat biztosít, hogy segítséget nyújtson a vízum és az USA-ban való tanuláshoz szükséges egyéb követelményeknek

Jogosultsági

Ahhoz, hogy jogosult legyen a kétéves bővített LLM-be való belépéshez, először az Egyesült Államokon kívül szerzett első jogi diplomát (LLB vagy azzal egyenértékű).

Program oktatási nyelve:
Angol
University of Southern California USC Gould School of Law

1 további kurzus University of Southern California USC Gould School of Law »

Utoljára frissítve May 19, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
64,064 USD
A 2018-19-es tandíj 64 644 dollár plusz kötelező díjak
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

University of Southern California (USC) Campus Tour

USC Gould - Is the bar exam right for me?

Admit Day at USC Gould School of Law

Take a Tour of USC Gould School of Law

Career Opportunities with an LLM Degree