Juris doktor (JD)

Melbourne Law School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Juris doktor (JD)

Melbourne Law School

Tanult posztgraduális szinten, a Melbourne JD (Juris Doctor) felkészíti a diplomásokat, hogy vezető szerepet vállaljanak a mai jogi gyakorlatban, az üzleti világban, a kormányban vagy a közösségi szervezetekben.

A világszerte elismert Melbourne Law School azt jelenti, hogy bárhol jár a karriered, a diploma kivételesnek tekinthető - mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. A JD tananyag lehetővé teszi, hogy felépítse a legfontosabb készségeket a legális és a szakmai karrierek széles skálájához. Ezenkívül lehetőséget biztosít arra is, hogy tanulmányait a választott témákon keresztül külön érdeklődő területekre igazítsa.


Mint egy JD diák lesz:

 • Csatlakozzon más, elkötelezett és lelkes diákokhoz a beszélgetésen alapuló osztályokban, és gazdagítsa egymás oktatását
 • A foglalkoztatási készségeket a csoportmunkában és a gyakorlati tanulási lehetőségeken keresztül a többi résztvevővel való együttműködés és kölcsönhatás révén dolgozzák ki
 • Lehetősége van a tengerentúli tanulmányozásra, valamint annak lehetőségére, hogy tanuljon olyan tananyagból, amely nyomon követi és reagál a globális jogi fejleményekre
 • Legyen része egy szűk körű diplomásokból álló közösségnek, és tanuljon a támogató osztálytársaival együtt
 • Lehetősége van a társadalomhoz való csatlakozásra, a folyóiratok szerkesztésére, nyilvános előadásokon való részvételre, valamint kulturális rendezvényeken, versenyeken és versenyeken való részvételre
 • Építsen hálózatot az életért a hallgatókkal, a jogi egyetemekkel, a mentorokkal és az egyetemi munkatársakkal való kapcsolatokon keresztül.

JD_medium

Fokozatszerkezet

A JD tanfolyam 24 tárgyat tartalmaz, köztük 17 kötelező tantárgyat, amely Ausztráliában a jogi gyakorlatba való felvételhez szükséges. Önnek lehetősége van bizonyos érdeklődési területeken való részvételre a választott témaválasztáson keresztül. Több mint 45 választópolgárt kínál minden évben, a JD program folyamatosan fejlődik, hogy tükrözze a jelenlegi jogi és jogi gyakorlat fejlődését. Ön is lehetősége van arra, hogy választási lehetőséget nyújtson a Melbourne Law Masters-től, ahol Ausztrália első osztályú szervezeteinek és intézményeinek szakembereivel osztanak meg egy osztálytermet külön érdeklődésre számot tartó területeken, mint a nemzetközi és az emberi jogok. Bejövő csere lehetőségek Ha Ön nemzetközi jogi egyetem hallgatója, bejövő csere lehetőségek állnak rendelkezésre. Egyedülálló tantárgyi tanulmány tengerentúli szakképesítésű pályázók számára Egyedülálló tantárgyak érhetők el olyan tengerentúli szakképesítésű pályázóként, akik egy elismert intézménytől származnak, aki jogi végzettséggel rendelkezik (LLB vagy azzal egyenértékű). Egyedülálló tantárgyak nem állnak rendelkezésre ausztrál végzettséggel rendelkező hallgatók számára.

Tapasztalat

Melbourne Law School diákjai nagyon motiváltak és elkötelezettek, különböző oktatási hátterekkel, tapasztalatokkal és perspektívákkal. Ezek a Melbourne Law School egyik élénk szellemi közösségének fontos részét képezik. Nemzetközileg tanulni Számos lehetőség nyílik a külföldön tanulni szándékozó vagy a globális jogi gyakorlatra összpontosító JD-hallgatók számára. Amsterdam-1

 • Melbourne Law School izgalmas témákat kínál külföldön, ahol lehetőség nyílik a nemzetközi gyakorlókkal való találkozásra és a hálózatépítésre.
 • Merüljön el egy másik kultúrába, miközben féléves külföldön tanul, és fedezze fel a diákéletet egy másik környezetben. Melbourne Law School lehetőséget nyújt cserébe az intézményekkel szerte a világon, többek között az Egyesült Államokban, Kanadában, Belgiumban, Írországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Izraelben és Szingapúrban.
 • A hallgatók kettős diplomát szerezhetnek a következő fokozatokban: Cambridge-i Egyetem, Oxford Egyetem, New York Egyetem, British Columbia Egyetem Peter A Allard Jogi Tanszék és Hong Kongi Egyetem.

Szakmai gyakorlat vagy klinikai tapasztalat Előnyök a tanteremen kívül. Válasszon egyre több gyakornok közül, amelyek közül sok kizárólag a Melbourne Law School hallgatók számára áll rendelkezésre. A gyakorlatok segítenek megépíteni karrierlehetőségeit, és lehetővé teszik, hogy számos környezetben dolgozhasson. A diákok is részesülhetnek a klinikai tapasztalatokból a közérdekű törvény kezdeményezés (PILI) révén. A PILI célja, hogy a hallgatók számára gyakorlati tapasztalatokat szerezzen, és a közösség számára sok szükséges forrást biztosítson a közérdekű joghoz, különösen jogi tanácsadáshoz és segítségnyújtáshoz a hátrányos helyzetű ügyfelek számára. Tanuljon egy mentorról Vezesse le valaki, aki a cipőben volt. Melbourne Law School Mentor Programja egy-egy útmutatást nyújt egy tapasztalt jogi szakembertől, aki az Ön érdeklődési körében dolgozik. A JD fokozatokon keresztül valósághű kapcsolatot tarthat a legális munkahelyeken és karriereken dolgozó szakemberek és jogászok között. Hozzáférés szakértői pályaválasztási tanácsadáshoz és kiváló öregdiákos hálózathoz A Melbourne Careers Center segítségével fejlesztheti karrierjét. Tapasztalt ügyvédi ügyvédi tanácsadók segítenek azonosítani a céljaidat, és tanácsokat, információkat és lehetőségeket nyújtanak a jövő alakítására. Mint a Melbourne Law School graduates, Ön egy része egy globális alumni hálózat, amely magában foglalja több mint 18.000 szakemberek, 91 országban, dolgozó különböző tudományágak a világ minden tájáról. Tapasztalja meg a diákéletet students-walking Az osztályteremen kívüli részvétel és bevonás szélesítheti általános oktatási tapasztalatait. Az egyetem egyedülálló és széles körű tevékenységeket, társadalmakat és szolgáltatásokat kínál, amelyek a diplomások számára szélesebb körű életet oktatnak, amely kritikus fontosságú a modern munkahelyen, és biztosítja az intellektuálisan ösztönző és társadalmilag jutalmazó hallgatói élményt. A Jogi Iskolának több hallgatói csoportja van, akik képviselik hallgatói érdekeit. Futtatják a szociális tevékenységeket, a karrierhálózatokat, az oktatóanyagokat, a versenytárgyaló versenyeket és sok más tevékenységet és programot, hogy segítsék az általános hallgatói tapasztalatukat.

Belépési követelmények

A Melbourne JD-hez tartozó pályázóknak a törvényektől eltérő tudományágban, vagy más jogrendszerből származó jogi diplomával kell rendelkezniük. Javasoljuk, hogy a különböző tudományágak és hátterű diákok pályázhassanak. Melbourne Law School minden egyes pályázatot egyedileg és teljes egészében figyelembe veszi. A kiválasztás alapja a teljesítmény két területen:

 1. A korábbi felsőoktatási tanulmányok tudományos teljesítménye
 2. Law School Felvételi Teszt (LSAT) pontszám és esszé

Valamennyi pályázónak meg kell felelnie a Melbournei Egyetem angol nyelvű követelményeinek is. Az LSAT A Melbourne JD pályázati eljárásának részeként a pályázóknak nyilvántartásba kell venniük és ülniük kell az LSAT-t, amelyet a Law School Admission Council (LSAC) vezet. Ez egy független, nemzetközi írásbeli vizsga, amelynek célja a diplomás jogi tanulmányi alkalmasság mérése. Az olvasási és verbális érvelési készségekre összpontosít, és nem szükséges a törvény ismerete. A pályázókat arra ösztönzik, hogy a lehető leghamarabb üljenek be az LSAT-be, hogy szükség esetén időt nyújthassanak a vizsgálat leállítására. A múltban a JD Választási Bizottsága a jelentkezőkben a második ülésen jelentősen javította LSAT pontszámát. Szigorú LSAT regisztrációs határidők és rögzített vizsgálati időpontok vannak. Az LSAT bármely ausztrál fővárosban és számos országban el lehet jutni. Az LSAT pontszámok öt évig érvényesek, és az LSAT két év alatt háromszor ülhet. Melbourne Law School a legmagasabb LSAT-ot használja az alkalmazásának értékelése során. Melbourne Law School információs üléseket is szervez az LSAT-ról.

Karrier eredmények

A Melbourne JD minden ausztrál jogrendszerbe belép az ügyvédi hivatásba, és számos joghatósági területen a tengerentúli megkeresés alapjául szolgálhat. A Melbourne JD szakképzettségét a munkáltatók sokoldalú köre tartja szem előtt. Fontos megjegyezni, hogy jogi diplomások munkatársai nemcsak ügyvédi irodák, hanem vezetői tanácsadó cégek, pénzintézetek, nem kormányzati szervezetek (NGO-k), segélyszervezetek és kormányzati szervek, például a Külügyi és Kereskedelmi Minisztérium, hogy csak néhányat említsek.

Vegyes

Igen, küldje el ingyen adatait most!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve September 26, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
124,385 AUD
Becsült ár: 4 932 $ / 12,5 kreditpont tárgy
Information
Deadline
Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Locations
Ausztrália - Melbourne, Victoria
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
A befejezés dátuma Contact school
Dates
feb. 2019
Ausztrália - Melbourne, Victoria
Jelentkezési határidő Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
A befejezés dátuma Contact school