Read the Official Description

Touro Law kínál teljes munkaidős, részmunkaidős nap, és a részmunkaidős 4 és 5 éves esti programok, valamint egy kétéves gyorsított program a diákok keres keresni a Juris Doctor (JD) fokozat, amely elnyerte a sikeres befejezése 88 kredit. Túl a szükséges tanfolyam, a diákok létre saját egyedi jogi egyetemre tapasztalat választás a tananyag, amely magában foglalja a széles palettáját gyakorlat-orientált kínálatát és lehetőségek gyakorlati tanulás - beleértve a klinikákat, készségek tanfolyamok és externships.

Touro Law Center ötéves stratégiai terv, portálok a gyakorlatban, egy élvonalbeli program, amely reconceives és átalakítja a jogi egyetemet élmény minden Touro joghallgatók. Portálok gyakorlat kiterjeszti és minőségének jogi oktatás fejlesztésére összpontosítva a jogi szakemberek, a pre-törvény révén utáni érettségi.

Felvételi

A Juris Doctor (JD) szak a Law Center egyesíti az innovatív, gazdagítása tanterv rugalmas beosztása, hogy megfeleljen a különböző igényeinek képzett jelöltek.

Full-Time Programok

Rendszeres 3 év JD Program - A diákok ezekben a programokban, hogy egy terhelés során összesen 12-16 kredit szemeszterenként, és részt osztályok hétköznap. A legtöbb nappali tagozatos hallgatók teljes a JD programot 3 éven belül, de felgyorsítja a 2 és fél éven keresztül részt nyári ülés. Osztályok kezdődik tavasszal és ősszel minden évben.

Két év Gyorsított JD Program - Amellett, hogy részt osztályok során ősszel és tavasszal félév, a diákok ebben a programban is, hogy osztályok a téli és a nyári ülés. Kiválasztott diákok a program befejezi az összes követelményeket a JD mértékben közben koncentrált és szigorú 24 hónapos időszak alatt. Ez a program lehetővé teszi a diplomások ülni egy szakvizsga csak 26 hónap után kezdik jogi egyetemen. A személyes interjúk is szükség lehet.

Át a diákok és a látogató diákok fogadását az őszi, tavaszi vagy nyári félévben. Minden jelentkezőnek kérheti, hogy részt vegyen egy teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben.

További információk a Touro Law Center innovatív, kísérleti JD program tananyag, beleértve a Collaborative Bíróság Program, kattintson ide.

Január indítása opció - Touro törvény a január Start opció áll rendelkezésre azok a diákok, akik pályáznak megkésve és inkább januárban kezdődik, nem pedig várni, amíg augusztus. Touro törvény elkötelezett amellett, hogy a hallgatók rugalmas lehetőségeket keresni a foka.

részmunkaidős programok

Négy év részidős Day és Négy év részidős esti - A diákok ezekben a programokban, hogy egy tanfolyam terhelést 11 kredit szemeszterenként, és részt osztályok a nap folyamán, hétfőtől péntekig, vagy este, hétfőtől csütörtökig (6:30 órától 22:00 körül).

Öt év részidős esti programot - A diákok garantáltan három este / hét ütemezése az első évben (18:30 körül 22:00).

A diákok a részmunkaidős programok is gyorsítani kell kitölteni részt nyári ülés.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
3 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline