Juris Doctor

Általános információk

Program leírás

A Juris Doctor (JD) az első szakmai jogi diplomához, hogy egy diák, aki sikeresen elvégezte a tanulmány a jog. Albany Law School kínál három és négy éves programot vezető JD mértékben.

A legrégebbi független jogi iskola Észak-Amerikában, Albany törvény már tanulókat oktató és a termelő kiváló ügyvédek több mint 160 éve. Mivel az egyetlen jogi egyetemre, 100 mérföldre a főváros, New York állam Albany törvény a diákok hozzáférést az állami és a szövetségi bíróság, a törvényhozás, az állami szervek és az erős magánszektor. Itt található egy intellektuálisan szigorú tanterv egy erősen támogató környezet; egy szorosan összetartozó közösség elkötelezett hallgatók; és hozzáférhető kari.

Albany törvény ad otthont egy kiterjedt klinikai program és dinamikus gyakorlat központok szolgálják a közösség és az Ön számára lehetőséget, hogy vegyenek részt érdemi ügyvédi gyakorlattal.

Bár hangsúlyozzuk az értéke egy széles alapú oktatás, Albany Law School kínál koncentrációk a diákok számára, hogy összpontosítson a tanulmányi területek konkrét területeket. Albany Law School kínál közös fokozatot nyújtó programok együttműködve több helyi intézményekkel.

  • JD Application & követelmények
  • Pénzügyi támogatás információ
  • Közös Degree Program
  • Tanfolyamok
  • Koncentrációja

Közös diplomát kínálatban:

  • JD / Master of Arts in bioetika
  • JD / Master of Business Administration
  • JD / Master of Public Administration
  • JD / Master of Regional Planning
  • JD / Master of Social Work

A Felvételi Iroda munkatársai elkötelezett, hogy segítse Önt a jelentkezési folyamatot. Mi ad választ a kérdéseire és problémáira, és javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk. Irodánk hétfőtől péntekig 8:30-16:30 EST / EDT. Kérjük, e-mail címen admissions@albanylaw.edu vagy hívja a (518) 445-2326.

Juris Doctor pályázóknak

Albany Law School fogadja kérelmezők erős rekord a tudományos siker, életrevaló mutatnak kapacitás sikeresen kezelni a kihívásokat és a magas szintű motiváció, hogy jogot tanul.

Mivel nagy része az Albany törvény oktatási tapasztalat jön át interakció a diákok körében, minden évben beiratkozik egy osztály a képzett személyek széles köre háttérrel hozzá a mi sokszínű campus közösség.

JD jogi diploma Tanulmányi követelmények

A pályázók a felvételi jelöltként a Juris Doctor mértékben be kell tartani, vagy teljesítették a követelményeket, érettségi vagy magasabb fokú által nyújtott régiónként akkreditált intézmény, amely legalább 45 félév óra bölcsész és a tudomány. A pályázóknak nélkül érettségi foka bevezetett csak kivételes akadémiai oklevelek. Ebben az esetben a kérelmezőnek kell sikeresen elvégeztek háromnegyede a tanfolyam felé főiskolai diplomát egy regionális akkreditált intézmény. A nemzetközi diákok fenntartásához szükséges legális bevándorlás állapot való tartózkodásuk ideje alatt az USA-ban Tudod letölt a Student Guide a Student Cserelátogatási Információs Rendszer (SEVIS).

Pusztán megfelel a minimális követelményeknek azonban nem garantálja felvételi. Mivel az Albany törvény kap sokkal több alkalmazás olyan személyek megfelelő eszközökkel a tanulmány a jog, mint elfogadható, a Albany Law School Felvételi Bizottság kiválasztja azokat ez határozza meg lehet legnagyobb előnye, és hozzájárul a tudományos program.

Transfer pályázóknak

A diákok jelenleg beiratkozott egy akkreditált jogi iskola lehet alkalmazni a felvételi a fejlett állva. Több átszálló kérelmezők, hogy elfogadjuk függ foltok száma elérhető a másodéves osztály. További információért, kérjük, látogasson el a transzfer felvételi oldalon.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through ... Tovább

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through experienced-based learning, engaged scholarship, and a robust network of alumni and supporters. Learning at Albany Law School is a joint venture between students and faculty members, supported by staff, administrators, alumni, and the Board of Trustees. Our students develop a sophisticated understanding of legal policy and doctrine, a broad range of professional competencies, and a deep commitment to justice and ethical values. Kevesebb