A Juris Doctor (JD) az első szakmai jogi diplomához, hogy egy diák, aki sikeresen elvégezte a tanulmány a jog. Albany Law School kínál három és négy éves programot vezető JD mértékben.

A legrégebbi független jogi iskola Észak-Amerikában, Albany törvény már tanulókat oktató és a termelő kiváló ügyvédek több mint 160 éve. Mivel az egyetlen jogi egyetemre, 100 mérföldre a főváros, New York állam Albany törvény a diákok hozzáférést az állami és a szövetségi bíróság, a törvényhozás, az állami szervek és az erős magánszektor. Itt található egy intellektuálisan szigorú tanterv egy erősen támogató környezet; egy szorosan összetartozó közösség elkötelezett hallgatók; és hozzáférhető kari.

Albany törvény ad otthont egy kiterjedt klinikai program és dinamikus gyakorlat központok szolgálják a közösség és az Ön számára lehetőséget, hogy vegyenek részt érdemi ügyvédi gyakorlattal.

Bár hangsúlyozzuk az értéke egy széles alapú oktatás, Albany Law School kínál koncentrációk a diákok számára, hogy összpontosítson a tanulmányi területek konkrét területeket. Albany Law School kínál közös fokozatot nyújtó programok együttműködve több helyi intézményekkel.

 • JD Application & követelmények
 • Pénzügyi támogatás információ
 • Közös Degree Program
 • Tanfolyamok
 • Koncentrációja

Közös diplomát kínálatban:

 • JD / Master of Arts in bioetika
 • JD / Master of Business Administration
 • JD / Master of Public Administration
 • JD / Master of Regional Planning
 • JD / Master of Social Work

A Felvételi Iroda munkatársai elkötelezett, hogy segítse Önt a jelentkezési folyamatot. Mi ad választ a kérdéseire és problémáira, és javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk. Irodánk hétfőtől péntekig 8:30-16:30 EST / EDT. Kérjük, e-mail címen admissions@albanylaw.edu vagy hívja a (518) 445-2326.

Juris Doctor pályázóknak

Albany Law School fogadja kérelmezők erős rekord a tudományos siker, életrevaló mutatnak kapacitás sikeresen kezelni a kihívásokat és a magas szintű motiváció, hogy jogot tanul.

Mivel nagy része az Albany törvény oktatási tapasztalat jön át interakció a diákok körében, minden évben beiratkozik egy osztály a képzett személyek széles köre háttérrel hozzá a mi sokszínű campus közösség.

JD jogi diploma Tanulmányi követelmények

A pályázók a felvételi jelöltként a Juris Doctor mértékben be kell tartani, vagy teljesítették a követelményeket, érettségi vagy magasabb fokú által nyújtott régiónként akkreditált intézmény, amely legalább 45 félév óra bölcsész és a tudomány. A pályázóknak nélkül érettségi foka bevezetett csak kivételes akadémiai oklevelek. Ebben az esetben a kérelmezőnek kell sikeresen elvégeztek háromnegyede a tanfolyam felé főiskolai diplomát egy regionális akkreditált intézmény. A nemzetközi diákok fenntartásához szükséges legális bevándorlás állapot való tartózkodásuk ideje alatt az USA-ban Tudod letölt a Student Guide a Student Cserelátogatási Információs Rendszer (SEVIS).

Pusztán megfelel a minimális követelményeknek azonban nem garantálja felvételi. Mivel az Albany törvény kap sokkal több alkalmazás olyan személyek megfelelő eszközökkel a tanulmány a jog, mint elfogadható, a Albany Law School Felvételi Bizottság kiválasztja azokat ez határozza meg lehet legnagyobb előnye, és hozzájárul a tudományos program.

Transfer pályázóknak

A diákok jelenleg beiratkozott egy akkreditált jogi iskola lehet alkalmazni a felvételi a fejlett állva. Több átszálló kérelmezők, hogy elfogadjuk függ foltok száma elérhető a másodéves osztály. További információért, kérjük, látogasson el a transzfer felvételi oldalon.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

4 további kurzus Albany Law School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
44,546 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020