Filter
Juris Doctor
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Online Orvosi jog JD-k 2019/2020 Megtekintése

A Juris Doctor diploma, melyet Jogtudományi Doktori címként is ismernek az Egyesült Államokban lehetővé teszi a diplomás számára, hogy egyéb szakirányok mellett a vállalati jog, a büntetőjog vagy a családjog területén vállaljon munkát egy két-négy éves jogi képzés elvégzése és a szakvizsga megszerzése után.

LLM in Health foglalkozik jogi és etikai kérdéseket, és biztosítja az Ön számára egy szélesebb körű megértéséhez a törvény keretében. Ez egy nagy területen a specializáció, amely segítené a politikák kidolgozása a közegészségügy, az orvosi ellátás, peres anti-trösztök ügyekben orvosi műhiba büntetőeljárás többek között jogi kérdésekben az egészségügyi területen.

Kérj Információt Online Orvosi jog JD Diplomák 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Orvosi jog

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Egészségügyi törvény most egy bonyolult, heterogén domain jog. Gyakorló egészségügyi törvény hívhat speciális készségek a társasági jog, a bioetika, a családi jog, az int ... [+]

Egészségügyi Jog most egy bonyolult, heterogén domain jog. Gyakorló egészségügyi törvény hívhat speciális készségek a társasági jog, a bioetika, a családi jog, az internet és a technológia jog és kártérítési jog, valamint egyéb jogi területek.

A Egészségügyi törvény koncentráció programot így elismeri, hogy a hallgatókat a karrier az egészségügyi törvény, akkor kell jelentős rugalmasságot tervezni tanulmányi programok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kihasználják a Law School átfogó tanterv, miközben lehetőséget kínál a nagyobb specializáció.

Ennek megfelelően, a diákok között választhat az általános koncentráció az egészségügyi törvény és a szakosodott tanulmányi programok az egészségügyi törvény és bioetika és egészségügyi törvény: intézményi szerkezet és finanszírozás.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Hempstead
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul