Juris Doctor / JD programot

Általános információk

Program leírás

Juris Doctor

A Massachusetts School of Law biztosít a kiváló minőségű, praktikus és megfizethető jogi oktatás. Gördülő felvételi kínálnak, és LSAT nem szükséges. Massachusetts School of Law kínál legalacsonyabb tandíj, mint bármely jogi egyetemre New England.

Program leírása:

A Juris Doctor mértéke nem csak a szakmai jogi diplomát. Megszerzése JD mértékben az az alap, amely megnyitja a világ a lehetőségek a világon a jog, az üzleti, és számtalan más szakmák. A Massachusetts School of Law, lehetősége van, hogy összpontosítson a Juris Doctor különböző aspektusait a jog, mint például az üzleti, a polgári jogok, büntetőjogi, nemzetközi, személyi sérülés, és így tovább.

Amennyiben Ön keresd meg a JD diploma és Legyél egy ügyvéd?

  • Élvezed beszél az emberekkel kérdések és az azokat érintő ügyekben?
  • Megvan a képessége, hogy empatikusak, de kritikusan gondolkodni?
  • Tud világosan fejezzék ki az érveket írásos vagy szóbeli módon?
  • Szeretsz olvasni és írni?

Ha igen, kövesse a szenvedély, és keresni a Juris Doctor mértékben a Massachusetts School of Law. A JD szakot létrehozni a karrier útvonalat, amely megfelel a célok szellemileg, anyagilag és érzelmileg. Massachusetts School of Law Andover van minden lépésnél az út, hogy végigvezeti Önt szabható JD szak megfizethető tandíj, és a személyre szabott megközelítés a felvételi folyamat.

Rugalmas Day / Eve programok:

Massachusetts School of Law Andover kínálja: 1. A hároméves, nappali tagozatos tanulmányi program 2. A négyéves, részmunkaidős program teljes munkaidőben hallgatók tizenöt kredit szemeszterenként, míg részidős hallgatók 11-12 kredit szemeszterenként. MSLAW egyaránt kínál nappali és esti programok, és két nyári ülés, amely lehetővé teszi a diákok, hogy gyorsítsa fel valamelyik program.

Program követelmények:

Massachusetts School of Law Andover azért egyedülálló, mert nem használja, vagy helyi érték a hagyományos LSAT teszt által alkalmazott más jogi egyetemen, hogy meghatározza a lehetséges joghallgató adottságairól, hogy sikerül a jogi egyetemen. Ehelyett MSLAW használja a saját személyes meghallgatás és esszé teszt, hogy ezt a meghatározást. Pontosabban, MSLAW használ számos tényező meghatározásához a potenciális hallgató alkalmassági:

  • Egyetemi és / vagy posztgraduális fokozat
  • Foglalkoztatás és élettapasztalat
  • Három ajánlólevél
  • A személyes interjú
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Massachusetts School of Law's mission is to provide an academically rigorous affordable legal education emphasizing ethics, advocacy, leadership, and professional skills.

Massachusetts School of Law's mission is to provide an academically rigorous affordable legal education emphasizing ethics, advocacy, leadership, and professional skills. Kevesebb