Juris Doctor (jog)

Általános információk

Program leírás

Juris Doctor Degree

A Juris Doctor program előírja 140 negyedévben egységek és alatt befejezzük körülbelül négy évig. Letételével elsőéves Joghallgatók vizsgálata (FYLSX, más néven a "Baby Bar"), Általános szakvizsga (GBX, más néven California Szakvizsga), az erkölcsi karakter értékelést, a többállapotú Szakmai felelősség vizsgálata (MPRE) , és mivel nem hátralékban családtámogatási kötelezettségek, ALU diplomások jogosult lesz teljes jogú tagjai az állam Bar Kalifornia és jogosult gyakorolni Kaliforniában.

Az egyetem dolgozó felnőttek, fókuszált és gyakorlati jogi online oktatás. Egy jelentős különbség ALU oktatási modellt, mint egy online távoktatás intézmény a három osztály opciók segítségével fokozza a diák tanulási tapasztalat. A diákok:

  • Vegyen részt az élő osztályok online, részt osztály vita a tanár és a többi diák keresztül online chat funkció,
  • Kilátás rögzített előadások internetes megfelelő időben, vagy
  • Azok a tanulók, a helyi, a Los Angeles-i terület részt osztályok a tantermekben, központi elhelyezkedésű Los Angelesben. Bár az egyetemeken részvétel nem kötelező, ez egy népszerű lehetőség a helyi diákok.

ALU Law School közzétételek

Abraham Lincoln Egyetem Jogtudományi jogosultságát, hogy megadja JD mértékben, amely jogosult a diplomások, hogy a kaliforniai szakvizsga, olyan, mint a nem akkreditált, távoktatás jogi egyetemre, hogy be van jegyezve a bizottság Bar elbírálók.

A School of Law regisztrálva van Bizottsága Bar elbírálók (CBE) az állam Bar of California, mint egy nem akkreditált távoktatási jogi egyetemre. ALU jogosultságát, hogy megadja az Juris Doctor (JD) fokozatot, amely jogosult a diplomások, hogy a kaliforniai szakvizsga, az Bizottsága révén Bar elbírálók. ALU diákok meg kell felelnie az elsőéves Joghallgatók vizsgálata (FYLSX) végén az első évben a jogi egyetemre tanulni.

Bár Program és bár Jogosultsági

Abraham Lincoln Egyetem, a célunk az, hogy készíteni, hogy adja át a kaliforniai szakvizsga keresztül minőségű online jogi osztályok. A California szakvizsga felkészítő tanfolyamok célja, hogy teljes mértékben készen áll a diákok által biztosítva számukra a szükséges tudás és a bizalmat halad a kaliforniai szakvizsga.

A diploma megszerzése után a Juris Doctor, a diákok jogosultak ülni a kaliforniai szakvizsga és sikeres teljesítésétől függ a kaliforniai szakvizsga, a többállapotú Szakmai felelősség vizsga, és amely megfelel az összes vonatkozó erkölcsi követelményeket, és mivel nem hátralékban családtámogatási kötelezettségek, is tagjai lehetnek az állam Bar Kalifornia és jogosult gyakorolni Kaliforniában és szövetségi bíróságokon.

Minden joghallgató, hogy szándékában áll egy általános kérelmező a felvételi jogi gyakorlatot Kaliforniában regisztráltatnia kell magát a bizottság Bar elbírálók az állam Bar Kalifornia legkésőbb 90 napon belül ő kezdi a tanulmány a jog és bár előkészítő tanfolyamok szerezni California Bar jogosultság.

A módszer a tanítás ebben a jogi egyetemet a Juris Doctor (JD) szak elsősorban a technológiai eszközök, beleértve az interaktív osztályok.

Beiratkozott hallgatók a JD szak ezen jogi egyetemre, akik sikeresen befejezik az első évben a jogi vizsgálat kell átadni a elsőéves Joghallgatók vizsgálata szükséges tevékenységi és szakmák kód §6060 (h) és 4. cím, Division 1 szabályzat Az állam Bar of California (Felvételi Szabályzat) részeként a minősítés követelményeinek, hogy a kaliforniai szakvizsga. A diák, aki átadja a elsőéves Joghallgatók vizsgálata számított három (3) közigazgatási vizsgálatának, miután először vehetnek meg fog kapni hitelt minden jogi tanulmányait befejezte az ideje a vizsgálat halad. A diák, aki nem felel meg a vizsgálat három (3) közigazgatási vizsgálatának, miután először vehetnek meg kell azonnal kizárjuk a törvény iskola JD szak. Ha az elbocsátott hallgató ezt követően átadja a vizsgálat során a hallgató jogosult újabb beiratkozásra e törvény iskola JD programban, de kap hitelt csak egy év jogi tanulmány.

Tanulmány, vagy a diploma megszerzése, ez a jogi egyetemre, nem minősül a hallgató, hogy a szakvizsgát, vagy hogy megfelel a követelményeknek felvételi gyakorlat jogrendszerekben eltérő Kaliforniában. Egy diák kíván kapni felvételi jogi gyakorlatot a joghatósági területen kívüli California fel a kapcsolatot a befogadó hatóság, amely hatáskörrel rendelkezik tájékoztatást a jogi oktatás követelményeinek, hogy a joghatóságot a felvételi a joggyakorlat.

Regisztráció áll a bejelentés olyan formában, hogy érdeklődik a kérelmező életkora, címét, az általános képzés és a jogi oktatás. A regisztrációs űrlapot kell kitölteni pontosan büntetőjogi felelőssége tudatában.

1
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Tovább

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Kevesebb