Juris Doctor (JD)

Melbourne Law School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Juris Doctor (JD)

Melbourne Law School

Tanított posztgraduális szinten, a Melbourne JD (Juris Doctor) felvértezi a hallgatókat, hogy a vezető szerepet a mai joggyakorlatban az üzleti világban, a kormány vagy közösségi szervezetek.

Végzős jogi diplomát világhírű Melbourne Law School azt jelenti, hogy bárhol a karriered viszi, a mértéke fogják ismerni, mint kivételes - mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. A JD tanterv lehetővé teszi, hogy építeni az alapvető készségek elengedhetetlen a széles körű jogi és szakmai karrier. Azt is megadja a lehetőséget, hogy személyre szabott a tanulmányok, különleges érdeklődési területre révén választható tárgyak.


Mint JD diák lesz:

  • Csatlakozás másik részt, és lelkes diákok vita-alapú osztályok és gazdagítják egymás oktatás
  • Építsd foglalkoztatás készségek együttműködő és kölcsönhatásban más diákok csoportos munka és a gyakorlati tanulási lehetőséget a választott programban
  • A lehetőséget, hogy tanulmányozza a tengerentúlon, és a lehetőséget, hogy tanuljanak a tanterv, amely nyomon követi, és reagál a globális jogfejlődés
  • Legyen része egy szűk összetartó közösség diplomások és tanulni együtt a támogató osztálytársai
  • Lehetősége van arra, hogy csatlakozzon a társadalmak, szerkesztés folyóiratokban, részt vesznek a nyilvános előadások, és részt vesznek a kulturális események, Moots és versenyek
  • Építeni egy hálózatot az élet útján kapcsolatot a hallgató társaik, Law School öregdiák, mentorok és egyetemi alkalmazottak.
JD_medium

Fokozatszerkezet

A JD tanfolyam tartalmaz 24 alany közül 17 kötelező tantárgyak való részvételhez szükséges joggyakorlat Ausztráliában.

Megvan a rugalmasságot, hogy folytassa bizonyos területeken az érdeklődés a választható témaválasztás. Mint több mint 45 választani minden évben, a JD programot folyamatosan fejlődik, hogy az tükrözze a jelenlegi fejlemények és jogi gyakorlatban.

Arra is van lehetőség, hogy vállalja egy választható a Melbourne Law Masters, ahol megosztja osztálytermet szakemberek Ausztrália elsőszámú szervezetek és intézmények, a különleges érdeklődésre számot tartó területeken, mint a nemzetközi és emberi jogi törvényt.

Bejövő csere lehetőségek

Ha a hallgató a nemzetközi jogi iskola bejövő csere lehetőségek állnak rendelkezésre.

Egységes tárgya tanulmány tengerentúli minősített pályázók

A korlátozott számú alanyok lehetnek egy- tárgyak tengerentúli minősített pályázók egy elismert intézmény, akik egyetemi képesítést a jogot (LLB vagy azzal egyenértékű). Egységes alanyok nem állnak rendelkezésre, hogy a diákok egy ausztrál képesítést.

Tapasztalat

Melbourne Law School diákok rendkívül motivált és elkötelezett, a különböző oktatási háttérrel, tapasztalatok és perspektívák. Ezek fontos része a Melbourne Law School vibráló szellemi közösség.

tanulmány nemzetközi

Számos lehetőséget nyitott a JD hallgatók szeretnének külföldön tanulni, vagy inkább a globális jogi gyakorlatot.

Amsterdam-1
  • Melbourne Law School kínál izgalmas tárgyat külföldön, a lehetőséget, hogy találkozzanak és hálózat nemzetközi szakemberek.
<li> Mer&uuml;lj&ouml;n el egy m&aacute;sik kult&uacute;r&aacute;t, mik&ouml;zben tanul a szemesztert k&uuml;lf&ouml;ld&ouml;n, &eacute;s fedezze di&aacute;k&eacute;let egy m&aacute;sik k&ouml;rnyezetben. Melbourne Law School k&iacute;n&aacute;l csere lehet&#337;s&eacute;geket int&eacute;zm&eacute;nyek szerte a vil&aacute;gon, t&ouml;bbek k&ouml;z&ouml;tt az Egyes&uuml;lt &Aacute;llamokban, Kanad&aacute;ban, Belgiumban, &Iacute;rorsz&aacute;g, N&eacute;metorsz&aacute;g, az Egyes&uuml;lt Kir&aacute;lys&aacute;g, Izrael &eacute;s Szingap&uacute;r.</li> <li> A di&aacute;kok keresni egy kett&#337;s diplom&aacute;t az egyik a k&ouml;vetkez&#337; fokozatot partnerek: a University of Cambridge, a University of Oxford, New York University, a University of British Columbia P&eacute;ter A Allard School of Law &eacute;s a k&iacute;nai University of Hong Kong.</li>

Részesülnek egy szakmai vagy klinikai tapasztalatok

Tapasztalat jog az osztálytermen kívül. Válasszon a növekvő számú szakmai, amelyek közül sok elérhető, kizárólag a Melbourne Law School hallgatói. Szakmai segítsen a karrierlehetőségeket, és lehetővé teszi, hogy megtapasztalják dolgozik számos környezetben.

A diákok is részesülhetnek a klinikai tapasztalatok révén a Public Interest Law Initiative (PILI). PILI célja, hogy a hallgatók gyakorlati jogi tapasztalattal, és a közösség nagy szükség van további források közhasznú jogi okoz, különösen a jogi tanácsot és segítséget nyújt a hátrányos helyzetű ügyfelek számára.

Tanulj a mentor

Vezérli valaki, aki már a cipőt. Melbourne Law School Mentor Program biztosítja egy-egy iránymutatást egy tapasztalt jogi szakmai munka az egyéni érdeklődési terület. Keresztül a JD mértékben, akkor egy valós linket szakemberek és jogi diplomával dolgozik egy sor jogi munkahelyek és a karrier.

Access szakértő karriertanácsadás és megkülönböztetni öregdiák-hálózat

tanulók csoporton

Fejleszteni a karrier segítségével a Melbourne Karrier Központ. Tapasztalt jog karrier tanácsadás segít azonosítani a célokat és az Ön számára tanácsot, információt és lehetőséget, hogy formálja a jövőben.

Mint Melbourne Law School végzős, akkor lesz része a globális öregdiák-hálózat, amely tartalmazza több mint 18.000 szakemberek szerte 91 országban, aki a legkülönfélébb tudományágak a világ minden tájáról.

Tapasztalat diákélet

hallgatók walking

Részvétele és a tanórán kívül is szélesíteni az általános oktatási tapasztalat. Az egyetem egy egyedülálló és tevékenységek széles skáláját, a társadalmak és szolgáltatásokat ad a diplomások egy szélesebb életre nevelés - kritikus a modern munkahelyen, és biztosítja a tanuló tapasztalat, hogy intellektuálisan stimuláló, és társadalmilag kifizetődő.

A Law School több diákcsoportok, akik képviselik az érdekeit a diákok. Futnak szociális tevékenység, karrier hálózatok, útmutatók, mooting versenyek és sok más tevékenységek és programok segítik a teljes hallgatói élményt.

Belépési követelmények

A pályázóknak a Melbourne JD kell tartani egy egyetemi diplomát a fegyelem eltérő jog, illetve jogi diplomát egy másik jogrendszerben. Felhívjuk figyelmét a hallgatók széles körű tudományágak és a szakmai háttér is alkalmazni kell.

Melbourne Law School tartja minden egyes kérelmet egyedileg és teljes egészében. A kiválasztás a teljesítmény alapján két területen:

  1. Academic teljesítményt minden korábbi tercier vizsgálatok
  2. Law School Felvételi Test (LSAT) pont és esszé

Minden pályázónak meg kell felelnie az angol nyelvi követelmények, a University of Melbourne-ben.

a LSAT

Ennek része a pályázati folyamat a Melbourne JD kérelmezők regisztrálnia kell, és ülj a LSAT által kezelt Law School Felvételi Tanács (LSAC). Ez egy független, nemzetközi írásbeli teszt, mérésére tervezett alkalmasság végzős jogi tanulmány. Arra összpontosít, hogy az olvasás és szóbeli érvelési készségek, és nem ismerik a törvényt van szükség.

A pályázókat arra bátorítjuk, hogy üljön a LSAT a lehető leghamarabb, hogy elegendő idő legyen resitting a vizsgálatot, ha szükséges. A múltban, a JD felvételi bizottság látta felperesek lényegében javítsák LSAT pontszám a második ülés.

Vannak szigorú LSAT bejegyzési határidőket és rögzített vizsgálati dátumokat. A LSAT lehet tenni bármilyen ausztrál fővárosban, és sok országban szerte a világon.

LSAT pontszámok öt évig érvényes, és a LSAT lehet ült háromszor két év alatt. Melbourne Law School fogja használni a legmagasabb LSAT értékelésekor az alkalmazás.

Melbourne Law School is fut tájékoztató előadásokat a LSAT.

Karrier eredmények

A Melbourne JD vezet felvételi a jogi szakma minden ausztrál jogrendszerben és fel lehet használni, mint egy alapot keres felvételi számos törvény jogrendszerben a tengerentúlon.

A Melbourne JD minősítést jól tekinthető egy sokoldalú munkaadók. Fontos megjegyezni, hogy a munkáltatók a mi jogi diplomával nem csak jogi cégek - ők is vezetési tanácsadó cégek, pénzügyi intézmények, nem kormányzati szervezetek (NGO-k), a segélyszervezetek és a kormányzati szervek, mint például a Külügyminisztérium és Kereskedelmi hogy csak néhányat említsünk.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
124,385 AUD
Becsült ár: $ 4832 per 12,5 kreditpont alá
Information
Deadline
Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
Locations
Ausztrália - Melbourne, Victoria
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
A befejezés dátuma Contact school
Dates
feb. 2019
Ausztrália - Melbourne, Victoria
Jelentkezési határidő Contact school
Domestic applicants: 28 Sep 2018; International applicants: 2 Nov 2018
A befejezés dátuma Contact school