Juris Doctor (JD) program

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Az innovatív Juris Doctor (JD) program hangsúlyozza a készség alapú képzést, és felkészíti Önt egy sikeres és kielégítő karrierre a jogi szakmában.

Az első évben:

A hagyományos jogi tanfolyamon alapul a sikeres jogi gyakorlat alapja a jogi elemzésre, a kutatásra és az írásra való összpontosítás, valamint a karrier tanácsadókkal való találkozás megkezdése a munkakörök azonosítására a jogi iskolában és azon túl.

A második évben:

Ön részt fog venni a sok elismert STEPPS programban, ahol megtanulhatja a törvény etikai gyakorlatához szükséges ismereteket és készségeket ügyvédi szimulációs tanfolyamon keresztül. Számos kurzust is igénybe vehet, hogy felkészítse Önt a vizsgára és a karrierre. Különleges tanfolyamok és tapasztalati tanulási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

A harmadik évben:

Ön részt vehet a Clinical Externship Programban, ahol akadémiai hitelt kap, miközben ügyvédi irodában, közhivatalban, bírósági kamarában vagy más jogi elhelyezésben dolgozik. És befejezi az előkészületeket a tanári vizsgára.

Érettségi után:

Részt vehetsz a sikeres Bar Review Programban, amely további előkészítést biztosít a tanári vizsgára.

JD tananyag

Tananyagunk olyan széles körű és sokszínű kurzusokat kínál, amelyek olyan kortárs területeket foglalnak magukban, mint a biotechnológia, az egészségügy, a szórakozás és a sportjog, az alternatív vitarendezés és a szellemi tulajdon.

Koncentrációs területek

Több területen is szakosodhat, többek között:

  • Üzleti jog
  • Kreatív problémamegoldás
  • Büntetőjogi program
  • Nemzetközi törvény
  • Munkaügyi és foglalkoztatási törvény

Azok a diákok, akik teljesítik az egyik ilyen koncentrációs területet, hivatalos felismerést kapnak az átiratukon.

STEPPS program

A STEPPS programban a tapasztalt ügyvédek egy szimulált ügyvédi irodában dolgoznak veled, felkészítik Önt, és lehetőséget adnak Önnek arra, hogy alkalmazni tudja a szakmai felelősséggel kapcsolatos ismereteiket egy olyan világban, ahol a szabályok konfliktusai és dilemmái bővelkednek.

A mindennapi gyakorlatban mindenki megkapja az ügyfelek (fizetett szereplők) megkérdezését, a tanácsadást, a kutatásokat és a tárgyalásokat a professzionális kommunikáció és etikett finomabb pontjaihoz.

Klinikai Externship Program

Harmadik évenként részt vehet a Klinikai Külgazdasági Programban, ahol jogi hiteleket kap, miközben tényleges jogi környezetben dolgozik.

Externship lehetőségek állnak rendelkezésre minden olyan hallgató számára, akik részt kívánnak venni a programban, és a legtöbb kaliforniai nyugati diák részt vesz a Klinikai Externship Programban.

Bármely típusú irodában vagy jogterületen kívül lehet. A diákok használhatják előre jóváhagyott externship elhelyezéseinket, vagy önálló kezdeményezhetnek externáliát San Diego-ban vagy bárhol a világon, kulturális élményt adva a gyakorlati tanulási lehetőségnek.

Bar Review Program

A diploma megszerzése után részt vehet a sikeres Bar Review Programban, amely további előkészítést biztosít a tanári vizsgára.

A program teljes körű áttekintést nyújt az összes vizsgált tantárgyról a kaliforniai bar vizsgán, valamint esszé műhelyeken, többszörös választott kérdéses workshopokon, teljesítményteszt műhelyeken, több szimulált vizsgán és csoportos és egyéni tutoráláson.

Kétéves és részmunkaidős opciók

A trimeszteréves akadémiai naptár lehetővé teszi az érdeklődő diákok számára, hogy egész évben tanulmányozzák az oktatást és két éven belül befejezzék tanulmányaikat. A California Western részmunkaidős programot is kínál.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

California Western School of Law is committed to using the law to solve human and societal problems. Our mission is to train ethical, competent and compassionate lawyers, representative of our diverse ... Tovább

California Western School of Law is committed to using the law to solve human and societal problems. Our mission is to train ethical, competent and compassionate lawyers, representative of our diverse society, who can use the law effectively and creatively. Kevesebb