Jogtudományok a versenyben

Általános információk

Program leírás

Ránézésre

Diploma: Jogtudományok Master (LL.M.)
Hitelpontok: 60
Tanulmány hossza: 3 félév
Angol nyelv
Tanulási helyek: 25
Kezdő dátum: márciusban és szeptemberben
Jelentkezés határideje: május 31., december 10.
Költségek: 9.700 euró, plusz a jelenlegi futamidő, 200 euró futamidőnként
Program rendező: Prof. Dr. Jörg Philipp Terhechte, prof. Dr. Thomas Wein

Az LL.M. kevert tanulási verseny és szabályozás A Masterset a Leuphana Professional School indította el 2013-ban. Ez a program egyedülálló lehetőséget kínál a dolgozó szakemberek számára a verseny- és szabályozási jogra specializálódni Németországban. A diákok az LL.M. A diplomaprogram három félév során kiterjedt jogi és gazdasági szakértelemre épül. A mesterképzés, amelyet teljes egészében angolul tanítanak, a Fachanwalt vagy a Fachanwältin für Vergaberecht (közbeszerzési ügyvéd) címének minősítése.

Úttörő versenyjogi minősítés a kevert tanulással foglalkozó LL.M.

A kevert tanulás LL.M. Verseny és szabályozás program célja, hogy megtanítsa szakember verseny és a szabályozás jogi szakértelem fényében gazdasági szempontból a területen. Nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlatra, a programban résztvevő számos szakemberrel.

Szerkezet

Az LL.M. különböző osztályai közötti szoros koordináció. A verseny és a szabályozás biztosítja, hogy a diákok megtanulják, hogyan hatnak a törvény és a közgazdaságtan. Az LL.M. erős kutatási fókusszal is rendelkezik. A verseny- és szabályozási jog új fejleményei mindig a vonatkozó osztályokba tartoznak. Miután befejezte az LL.M.-t, lehetősége van továbbfejleszteni a tudományos szakértelmét egy strukturált versenyen

Az LL.M. a program gyakorlata: a nagy ügyvédi irodák és a verseny- és szabályozó hatóságok képviselői rendszeresen megosztják tapasztalataikat. Ez első kézből ad áttekintést a verseny és a szabályozási jog mindkét oldaláról. Nagyszerű linkeket nyerhetsz a gyakorlatba, és elkezdheted felépíteni a hálózatot, és ötleteket kaphatsz a karriertervezéshez.

A kevert tanulás LL.M. Verseny és szabályozás

  • alapos ismeretekkel kell rendelkeznie a verseny és a szabályozás törvényeiben
  • alapvető szerepe van a piacok működésének
  • képesek elemezni az állami beavatkozások lehetőségeit és korlátait a piacokon, és
  • ideálisan felkészültek a gazdasági kérdések alkalmazására a versenyjog és a szabályozás keretei között
  • egyedülálló jogi szakterülete van, amely karrierlehetőségek széles skáláját nyitja meg

LL.M. Kevert tanulási program: a koncepció röviden

A 2016/2017-es téli félévben a verseny formátuma

Ellenkező esetben a program a távoktatáson alapul. Az LL.M. az osztályokat most webinárként kínálják, és otthonról tanulhat a laptopjából. Ez még könnyebbé teszi a tanulmányok és a szakmai kötelezettségvállalások kombinálását és a magánéletével való megfelelő egyensúly biztosítását.Kevert tanulás az Ön professzionális LL.M.

Jelenleg kevés LL.M. amelyek egy intenzív, szemtől-szembe és az online komponensekből álló kevert tanulási programot kínálnak. Ezt a formátumot az LL.M. Verseny

Az e-learning nem jelenti azt, hogy otthonról videókat nézzünk a számítógépen, további támogatás nélkül. Valójában az e-learning sokkal szélesebb körű támogatást nyújt, mint a hagyományos fokozat. Sok olyan rövid tevékenység van, mint például az online távoktatási programban aktívan részt vevő kvízek és fórum-hozzászólások. Az e-tutor segít abban, hogy emlékezzen ezekre a tevékenységekre, és ösztönözze Önt arra, hogy dolgozzon velük.

Számos élő tanfolyam is van az e-learning fázisban a kevert tanulás során: a telefonkonferencia az AdobeConnect segítségével lehetőséget ad arra, hogy részt vegyen a személyzet, a szakemberek és más diákok között. A professzionális iskola e-learning csapata technikai támogatást nyújt, így sikeres informatikai ismeretek nélkül is sikeresen tanulhat.

Ez a struktúra egyedülálló egy jogprogram számára, amely jelentősen eltér a hagyományos jog előadásoktól és szemináriumoktól. Az e-learning és a szemtől-szembeni blokkok kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy LL.M. program, amely tökéletesen kombinálható a munka életével, hogy előmozdítsa pályafutását a verseny- és szabályozási jogban.

Egy másik része a kevert tanulás LL.M. a Webinars. Az esti Webinar formátum a nagy ügyvédi irodák szakembereit vonja be, akik megosztják tapasztalataikat a verseny- és szabályozási jogban. A versenyhatóságok és a szabályozók képviselői szintén beszámolnak munkájukról, és betekintést nyújtanak a „másik oldalra”. A program tehát szoros kapcsolatban áll a gyakorlattal, és a diákok elkezdhetik saját hálózatuk fejlesztését a verseny- és szabályozási területen.

Mire irányítja ezt a programot?

Az új továbbképzési mesterképzés LL.M. versenyben

Különlegesség az ügyvéd gyakornokainak

Innovatív tanulmányi koncepciónkkal folytathat LL.M. versenyben

Öt hónappal a második állami vizsga vizsga előtt a jogi gyakornokok megszakíthatják tanulmányaikat Leuphanán, és folytathatják a vizsgát követően.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a program nem minősül Önnek egy diákhivatalhoz, mivel a rövid osztálytermi munkamenetek miatt.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Leuphana University established Germany’s first public college. Its Graduate School merges the academic demands of masters and doctorates, and its own Professional School offers highly regarded furthe ... Tovább

Leuphana University established Germany’s first public college. Its Graduate School merges the academic demands of masters and doctorates, and its own Professional School offers highly regarded further education programmes. Kevesebb