Jogtudományi Master (Online)

Általános információk

Program leírás

A California University of Pennsylvania jogi tanulmányok online mesterképzése széles körű oktatási lehetőséget teremt a dolgozó szakemberek és más komoly hallgatók számára, akik érdeklődnek a jog és a közpolitika iránt.

A program szakmai ismereteket épít a kutatásban, a kritikus gondolkodásban, az írásban és a meggyőzésben, miközben a hallgatók elemzik és bírálják a törvényt, és feltárják annak következményeit a különböző összefüggésekben. Elgondolkodtató tanfolyamok, amelyeket jogtudósok és más tantárgyi szakértők tanítanak, a hallgatók számára elősegíti a karrierjük előrehaladását a bűnüldözés, a büntető igazságszolgáltatás, a paralegalizmus, az üzleti, a kormányzati és más kapcsolódó területeken, ahol a törvény speciális ismeretei hasznosak.

A program előnyei: A jogi tanulmányok MS hallgatói mélyreható kölcsönhatásban részesülnek a különböző karrierterületek szakembereivel. A professzorok gyakorlati tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek az általuk tanított tantárgyakról. Következésképpen lehetőséget teremthetnek a hallgatók számára a hálózatépítésre és a tudományos és szakmai folyóiratokban való publikálásra irányuló kutatásban való együttműködésre.

Az FBINAACal U jogi tanulmányainak programja az FBI National Academy Associates (FBI NAA) akadémiai szövetség partnere. Az FBI Nemzeti Akadémia azon hallgatói, akik az akadémián való részvétel során diplomát szereztek, akár kilenc kreditórát is átadhatnak a jogi tanulmányok MS-jének, ha még nem alkalmazták őket egy másik posztgraduális diploma követelményeinek teljesítésére.

FBI LEEDA logó. A jogi tanulmányok programja az FBI Rendészeti Végrehajtó Fejlesztési Egyesülettel (FBI-LEEDA Inc.) is együttműködik, hogy három diplomát kapjon a Trilógia Díjhoz szükséges mind a három vezetői tanfolyam elvégzéséhez. A három kredit felhasználható a jogi tanulmányok MS-jének befejezése felé.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

SO MUCH MORE THAN A DEGREE! Gain knowledge, lifelong friends and a career advantage With world-class academics, state-of-the-art facilities and proximity to the internationally renowned City of Pittsb ... Tovább

SO MUCH MORE THAN A DEGREE! Gain knowledge, lifelong friends and a career advantage With world-class academics, state-of-the-art facilities and proximity to the internationally renowned City of Pittsburgh, California University of Pennsylvania offers more than just learning. Accredited and affordable, Cal U provides students with an excellent educational experience at a tremendous value. Our professors are some of the best in their fields, committed to academic excellence and intellectual rigor, and offering real-world experience. Eighty-seven percent of Cal U's full-time faculty members hold the highest degree in their field. Choose from hundreds of undergraduate, graduate and doctoral degree programs, plus certificates, certifications and other special programs. Learn on campus, online or with a hybrid approach. Kevesebb