Jogtudományi Master (LLM) - amerikai jog

Általános információk

Program leírás

Loyola

alt = "A Loyola LLM programját a külföldi jogi diplomások, valamint a tapasztalt külföldi és amerikai ügyvédek számára tervezték. Programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy rugalmas tantervet készítsenek az amerikai jogban, és felkészíti őket arra, hogy vezetővé váljanak a globalizált piacon. alt =" Loyola campusának tervezője: A világhírű építész, Frank Gehry ideális helyen fekszik a kaliforniai Los Angeles belvárosában - jogi, tech, média, divat- és pénzügyi tőke. At alt = "Loyola törődik a hallgatóinkkal és azt akarjuk, hogy elérjék tudományos és szakmai céljaikat.

alt = "A Loyola butik LLM programját a nemzetközi és a hazai jogú diplomások és a tapasztalt ügyvédek számára tervezték. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy rugalmas tantervet készítsenek az amerikai jogban, és felkészítse őket a globalizált piac vezetõivé válására. A hallgatóknak lehetősége van kurzusának teljes testreszabására. vagy az LLM szakterületet válasszuk ki a felső gyakorlati területeken. Sőt, alt = "A Loyola egyedülálló LLM-t kínál, amelyet kifejezetten a nemzetközi hallgatók számára terveztek, akik érdeklődnek a barokk vizsga iránt Kaliforniában és New Yorkban.

American Law LLM

Ez lehet a legkedvezőbb lehetőség, ha általános áttekintést keres az amerikai jogrendszerről, vagy olyan tanulmányi kurzust szeretne létrehozni, amely lehetővé teszi, hogy egy olyan témára összpontosítson, amelyet jelenleg nem kínálunk az LLM szakirányok listáján. A több mint 325 választható kurzussal, alt = "Loyola az amerikai jog szélességét, valamint számos aktuális terület mélységét kínálja. Ez lehetővé teszi, hogy az LLM igazgató útmutatásával teljes mértékben testreszabhassa tanulmányait, és egyedülálló tanulást szerezzen. tapasztalat.

LLM szakirányok

alt = "A Loyola Jogi Iskola számos jogi területen specializációkat kínál. A szakirányú beiratkozás tökéletes választás azoknak a hallgatóknak, akiket különösen érdekel egy adott jogterület. Az egyes szakterületek tantervét gondosan úgy alakították ki, hogy a diplomások átfogó megértéssel rendelkezzenek. a szakterület témája.

A szakirányok nyitva állnak azoknak a hallgatóknak, akik egy külföldi ország iskolájában szerezték jogi diplomájukat, és az ABA által akkreditált amerikai jogi iskolában JD hallgatókkal. A JD hallgatóknak legalább három évvel meg kell szerezniük a JD fokozatot, mielőtt jelentkeznének az LLM programra.

Loyola

Egységek és tanfolyamok

A hallgatók elvégzik az LLM programunkat (Általános vagy Szakosodás), miután sikeresen elvégezték a legalább 24 egységnyi tanfolyamot, amely tartalmaz néhány szükséges alaptanfolyamot és jóváhagyott választani lehetőséget.

Az alt = "A Loyola tanterve széles körű választási lehetőségeket kínál különféle területeken. 325 választható kurzussal a hallgatók teljesíthetik a fokozat követelményeit, ha beiratkoznak sokféle kurzusra, ideértve az elsőéves JD tanfolyamokat is, amelyek a szükséges tantárgyakra terjednek ki. az ügyvédi vizsga számára.

Sáv jogosultsága

Számos nemzetközi hallgatónk érdekli, hogy beiratkozik-e LLM programunkba, hogy jogosult legyen a kaliforniai vagy a New York-i bárvizsga megszerzésére. A sávra való jogosultság attól függ, hogy egy hallgató már rendelkezik engedéllyel gyakorolni a saját országa területén, és megváltozik-e Kaliforniából és New Yorkból. A hallgatóknak meg kell tervezniük az LLM tantervének alt = "Loyola-t, hogy megfeleljenek az elvégzendő sávvizsga speciális követelményeinek.

Ha többet szeretne megtudni a sávjogosultságról, hogy meg kell-e tennie a sávvizsga alkalmazását, amelyet sávvizsga esetén meg kell tennie, és még sok minden mást, ütemezze be a Skype-beszélgetést kar tanszékünk igazgatójával, Aaron Ghirardelli-vel e-mailben amlaw@lls.edu. Ghirardelli professzor maga is LLM diplomás, engedéllyel rendelkezik Kaliforniában, New Yorkban és Olaszországban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Tovább

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Kevesebb