Jogtudományi Master (LLM) - Szellemi tulajdon specializáció

Általános információk

Program leírás

Loyola

alt = "A Loyola LLM programját a külföldi jogi diplomások, valamint a tapasztalt külföldi és amerikai ügyvédek számára tervezték. Programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy rugalmas tantervet készítsenek az amerikai jogban, és felkészíti őket arra, hogy vezetővé váljanak a globalizált piacon. alt =" Loyola campusának tervezője: A világhírű építész, Frank Gehry ideális helyen fekszik a kaliforniai Los Angeles belvárosában - jogi, tech, média, divat- és pénzügyi tőke. At alt = "Loyola törődik a hallgatóinkkal és azt akarjuk, hogy elérjék tudományos és szakmai céljaikat.

A szellemi tulajdon az egyik legdinamikusabb és leggyorsabban növekvő terület a jogi gyakorlatban, és az amerikai gazdaság nagyjából 20 százalékát képviseli. A technológia és a közösségi média lehetővé teszi a tartalom gyors elosztását mobiltelefonok, laptopok és táblagépek millióinak világszerte, új jogi kérdésekkel minden nap felfedezve. Minden ügyvéd, kezdve az egyéni gyakorlóktól a házon belüli tanácsadóktól kezdve a nagyvállalatok ügyleti és peres ügyvédeinek, egyre inkább szembesül a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos kérdésekkel. Az IP szakirányú LLM diplomások felkészülnek a 21. század „tudásalapú” gazdaságára.

A alt = "A Loyola Entertainment Alumni Network a világ egyik legnagyobb alumni hálózata, amely kifejezetten a szórakozásra, a médiare és a szellemi tulajdonra összpontosít. Az Alt által kínált szakmai lehetőségek =" A Loyola hallgatói az elmúlt évben csak úgy olvastak, mint "Who's Who" a szórakoztatóipar területén, és olyan cégek közé tartozik, mint az NBC / Universal, a Sony, a Lionsgate, az MTV Live Nation, a Warner Brothers Television, az HBO, az Activision és még sok más.

Az LLM diplomához 24 teljes hitel egység szükséges. A szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos szakirányt 12 tanfolyam kielégítő elvégzése után elismerik. Ez magában foglalja 5-6 egység szükséges tanfolyamokat és 6-7 egység választani.

Loyola

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Tovább

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Kevesebb