Jogtudományi Master (LLM) - Nemzetközi üzleti jog szakirány

Általános információk

Program leírás

Loyola

alt = "A Loyola LLM programját a külföldi jogi diplomások, valamint a tapasztalt külföldi és amerikai ügyvédek számára tervezték. Programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy rugalmas tantervet készítsenek az amerikai jogban, és felkészíti őket arra, hogy vezetővé váljanak a globalizált piacon. alt =" Loyola campusának tervezője: A világhírű építész, Frank Gehry ideális helyen fekszik a kaliforniai Los Angeles belvárosában - jogi, tech, média, divat- és pénzügyi tőke. At alt = "Loyola törődik a hallgatóinkkal és azt akarjuk, hogy elérjék tudományos és szakmai céljaikat.

alt = "A Loyola Jogi Iskola Nemzetközi Üzleti Jogi Szakterülete a globalizált piacon vállalati segítségnyújtás iránt érdeklődő hallgatókat célozza meg. E területre szakosodva a hallgatók képesek lesznek tanácsot adni az ügyfeleknek számos kérdésben, a társaság alapításától kezdve a vállalatirányítás, adóügyi kérdések, valamint fúziók és felvásárlások.

Los Angeles és annak Silicon Beach rendkívül elfoglalt piac a nemzetközi üzleti ügyvédek számára. Új és izgalmas induló vállalkozásokat hoznak létre naponta. Néhány vezető kockázatitőke-befektető a térségben található, és üzletek készülnek ezen induló vállalkozások finanszírozására, megvásárlására vagy eladására. A startup világon kívül Los Angeles az Egyesült Államok egyik legfontosabb pénzügyi piaca, csak New York után. Néhány legnépszerűbb társaság a városban található, és alt = "Loyola kiemelkedő helye a belvárosi belvárosban lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy szoros kapcsolatban álljanak a piac vezető szereplőivel.

Az LLM diplomához 24 teljes hitel egység szükséges. A Nemzetközi Üzleti Jogi Szakterületet 16 egységnyi tanfolyam kielégítő elvégzése után elismerik. Ez magában foglalja a 4 egység szükséges tanfolyamok és 12 egység a választani.

Loyola

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Tovább

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Kevesebb