Jogtudományi Master (LLM) (Leuven)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

KU Leuven jogi diplomája (LLM) határozott nemzetközi dimenzióval bír, az európai jog pedig a közjogi és az üzleti jog területén is kiemelt figyelmet fordít. Ez aligha meglepő, tekintettel arra, hogy a KU Leuven közvetlen közelében van az EU központi intézményeinek Brüsszelben. A program felhasználja a jogi szakemberek széles hálózatának ismereteit és szakértelmét, akik szoros kapcsolatban állnak az európai intézményekkel.

A program magában foglal egy látogatást Luxemburgban, ahol a hallgatók az Európai Unió Bíróságának tárgyalásán vesz részt az első félévben, Luxemburgban, valamint a Strasbourgban az Emberi Jogok Európai Bírósága a második félévben. The LL.M. A hallgatóknak lehetősége nyílik arra is, hogy megbeszélést folytassanak a nemzetközi ügyek aktuális kérdéseiről az Európa Tanács és az Európai Parlament alkalmazottaival Strasbourgban.

Szerkezet

A hallgató választhatja a saját szakterületét:

  • Nemzetközi és európai üzleti jog
  • Nemzetközi és európai közjog

Azonban lehetőség van további kurzusok választására az alternatív specializációs lehetőségek közül, amelyet választott, mint választható kurzusok. Minden specializáció nyolc klinikát foglal magában, amelyek kiemelkedő jogi és üzleti szakemberek vezetnek.

erősségek

  • Erős tudományos hagyomány, vezető pozíció a jogi kutatásban és a felső szakemberek által tanított kurzusokban
  • Látogatás európai és nemzetközi intézményekben
  • Szoros kapcsolatok a jogi gyakorlattal és az EU intézményeivel, mindössze 15 percre Brüsszeltől

Kérjük, keresse fel weboldalunkat a programmal kapcsolatos legfrissebb információkkal kapcsolatban.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Tovább

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára