Jogtudományi Master (LL.M.) program

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az NSU Law Master of Laws (LL.M.) program rugalmas és átfogó tantervet kínál, amely felkészíti Önt vezetői szerepekre és a karrierje szakmai értékére. A Master of Laws (LL.M.) program célja az amerikai és a külföldi ügyvédek számára, hogy javítsák a szükséges ismereteket és készségeket a mai gyorsan változó jogi környezetben.

A programot úgy tervezték, hogy rendkívül rugalmas legyen, így az ügyvédek online vagy campuson is részt vehetnek megfelelő időben, hogy felépítsék jogi gyakorlataik körét és javítsák sikerüket anélkül, hogy karriert tartsanak.

The LL.M. teljesíthető egyéves teljes munkaidős vagy kétéves részmunkaidőben online vagy campus lehetőségeken keresztül.

A hallgatók választhatják meg a saját tanfolyamukat, vagy választhatnak az NSU fókuszterületeinek egyikét:

 • Szellemi tulajdon, kiberbiztonság és technológiai törvény (online)
 • Üzleti és vállalkozói tanácsadás (az egyetemen)
 • Egészségügyi törvény (az egyetemen)
 • Nemzetközi jog (az egyetemen)
 • Peres és vitarendezés (az egyetemen)
 • Válassza ki a személyes tanfolyamot

129646_istock-677893280-2.jpg

Online LL.M.

Az online LL.M. A tanulmányi program elérhető az IP, a kiberbiztonság és a technológiai jog fókuszához. A létfontosságú jogi ismeretek bármilyen helyről történő internetcsatlakozással történő csiszolása lehetővé teszi a professzionális hallgatók számára, hogy munkaidő után órákon vegyenek részt anélkül, hogy időt és erőforrásokat fordítanának az egyetemen történő és ingázó ingázáshoz.

Hibrid vagy On Campus LL.M.

LL.M. A hallgatók választhatnak, hogy kurzusokat tartanak mind az egyetemen, mind az interneten, így minden hallgató számára ideális hibrid formátumot hoznak létre.

Kar

A Shepard Broad College of Law szerves részét képezi oktatóink. Igazi mentorok és példaképek, amelyek kihívást jelentenek és inspirálnak. Szakértelmük és kompetenciájuk a kialakult és kialakulóban lévı jogterületeken hidat képvisel a hagyomány és a jogi szakma evolúciója között. Az NSU Law 18 éves tapasztalattal rendelkezik az online oktatás területén, és támogatja azokat a hallgatókat, akik távolról választanak osztályokat.

LL.M. Pályázati folyamat

A pályázatokat gördülékenyen fogadják el. A kifejezés kitöltése után a pályázatokat a következő ciklusra veszik figyelembe.

Az összes határidő délután 11:59, az amerikai keleti idő szerint van.

 • A pályázatok benyújtásának határideje június 1.
 • A téli jelentkezési határidő november 1.
 • A nyári jelentkezési határidő március 1.

Az összes határidő azt a dátumot jelöli, amelyig az LL.M. A programot online kell benyújtani az LSAC Jogi Iskola Felvételi Tanácsa (LSAC) elektronikus alkalmazásán keresztül. Az összes szükséges alátámasztó dokumentumot, például az átiratot, az LSAC-nak a határidőhöz legközelebb kell megkapnia.

Program jogosultság

Amerikai pályázók az LL.M. A programnak jogi doktor fokozatot kell szereznie, és legalább két éves tapasztalattal kell rendelkeznie a jogi gyakorlatban.

Az Egyesült Államokon kívüli pályázóknak meg kell szerezniük az első olyan jogi diplomát, amely feljogosítja őket a saját országukban folytatott jog gyakorlására. Előnyösebb a külföldi diploma befejezését követő szakmai tapasztalat.

Tandíj és költségek

A 2019-2020 tanévre LL.M. A tandíj óránként kerül felszámolásra, 1450 dollár áron. A kiegészítő díjak változhatnak, és a tandíjak és díjak változhatnak.

Személyzet és tanácsadók

Susan Stephan

A diplomás és az online programok dékánja és a jogi adjunktus

 • E-mail: sstephan@nova.edu
 • Telefon: (954) 361-3611 vagy 1-800-541-6682 Ext. 26289

Jennifer McIntyre

Dekaan asszisztens az online programokban

 • E-mail: mcintyre@nova.edu
 • Telefon: (954) 262-6079 vagy 1-800-541-6682 Ext. 26079
 • LLMAdmissions@nova.edu
 • 1-800-326-3660
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Tovább

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Kevesebb