Jogtudományi Kar (LLM) a Foglalkoztatási Jogban és Távoktatás Gyakorlatban (De Montfort Egyetem)

Általános információk

Program leírás

Javítsa karrierlehetőségeit a Masters in Employment Law alkalmazásával, miközben a teljes munkaidőben dolgozik

Tanfolyam áttekintése

A Foglalkoztatási Jog és Gyakorlat egyedülálló programja lehetővé teszi, hogy:

 • A munkajog gyakorlati elemzése, értelmezése és alkalmazása.
 • Versenyelőnyt szerezhet a nehéz piaci körülmények között - növelje készségeit ebben a döntő időben.
 • Elismert brit egyetemi végzettség elérése a teljes munkaidős foglalkoztatás és a tanulmány összeállításával.
 • Ismerje meg a kulcsfontosságú iparági szakembereket és a tudósokat, és közvetlenül élvezze a betekintést és felbecsülhetetlen értékű kommentárjaikat.
 • Alkalmazza azonnal tanulási és új készségeit, és segítse tovább a karrierjét.
 • Igényelje a programot az Ön igényeinek, ha megvizsgálja saját és egyedülálló moduljainak kombinációit ebből a De Montfort LLM programból.
 • Gyorsabb tanulmányozás - kövesse a „gyorsított útvonalat”, és 15 hónap múlva fejezze be az LLM-et.

EU referendum nyilatkozat: UPDATE

Az Egyesült Királyságnak az Európai Unióhoz való csatlakozásáról szóló legutóbbi népszavazás eredményei fényében szeretnénk megnyugtatni Önöket, hogy a DMU továbbra is olyan elkötelezett, mint valaha akadálya a tudományos kiválóságnak, valamint a diákok minden országból, akár Európából, akár világszerte.

A De Montfort rugalmas programjai biztosítják, hogy ha a változások megtörténnek, akkor azonnal meg tudod érteni és cselekedni.

Pályaépítés

A kurzus egy bevezető hétvégével kezdődik Leicesterben, amelyre 2020. szeptember 11–12-én kerül sor. A Core modult (30 kredit) pedig 2020 szeptemberétől 2020. december végéig tanulják, és írásbeli tanfolyam alapján értékelik.

2021 januárjától decemberéig a hallgatók két 30 hitelmodult vagy egy 30 és két 15 modulot választanak (összesen 90 kredit adva az első tanévre).

A második évben, 2022. január és december között, a hallgatók akár egy 30, akár két 15 hitelmodult vesznek fel, és 15 000 szavas disszertációt írnak a választott témáról jogi kérdésként a munkajog keretében.

Miért ez a tanfolyam?

A program kifejezetten a különböző háttérrel és szervezetekkel rendelkező szakemberek számára készült, és különösen alkalmas az ügyvédek, a HR szakemberek, a vállalati titkárok, a tulajdonos-vezetők és a HR felelősséggel rendelkező személyek számára.

Ez az LLM nemcsak a foglalkoztatási törvény mélyreható tanulmányozását, hanem a humánerőforrás-gazdálkodás kritikus aspektusait is biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a HR szakember átfogó ismereteket szerez a törvényről, amely befolyásolja a HR politikáit és üzleti gyakorlatát, sőt saját munkahelyét.

Ezzel szemben az ügyvéd megérti a tanácsot kereső kontextust, az ilyen tanácsadás lehetséges hatását egy vállalkozásra és az üzleti döntések meghozatalát. Mint ilyen, az ügyvédnek jobban megérti a hátteret, amelyben bizonyos döntéseket lehet hozni, és lehetővé teszi a holisztikusabb megközelítés alkalmazását.

A DMU Foglalkoztatási Jogi Csapata

Modulválasztások

A diákok az alapmodult tanulmányozzák, majd az alább felsorolt opcionális modulok közül választanak.

Core Module

 • Foglalkoztatási törvény az Egyesült Királyságban és az EU-ban

Az ügyvédek a foglalkoztatási törvény tárgyát jogi fegyelemként közelítik meg, de szakértelmüket fokozzák, ha értékelik a szélesebb összefüggést, amelyen belül a foglalkoztatási törvény illeszkedik. A modern menedzsernek meg kell szereznie a Foglalkoztatási Törvény ismeretét is, ha a modern humánerőforrás menedzsmentre van szüksége. Ennek a modulnak az a célja, hogy az ügyvédeket és a nem ügyvédeket az opcionális modulok alátámasztásával biztosítsa a modern foglalkoztatási törvény tömör kontextusos bemutatásával.

Opcionális modulok

 • Állampolgári szabadságjogok a munkahelyen
 • Kollektív Munka Törvény
 • A diszkrimináció üzleti vonatkozásai
 • Alternatív vitarendezés
 • Tárgyalásos tanulmány
 • Egyéni foglalkoztatási törvény
 • Egészségügyi és biztonsági törvény
 • Az emberek kezelése a szervezeteken belül
 • Esélyegyenlőség a munkahelyen

A kurzust testreszabhatja az adott feladathoz és az iparághoz való illeszkedéshez is úgy, hogy más LLM programok moduljait is kiválasztja.

Rugalmas tanulmányi lehetőségek

A Foglalkoztatási Jog és Gyakorlat kurzus egy szélesebb LLM program részét képezi a Leicester De Montfort Law School-ban, és további rugalmasságot biztosít a rendelkezésre álló Foglalkoztatási Törvénymodulok mellett, a diákok választhatnak a másik LLM- Pathways moduljainak tanulmányozására:

 • Sporttörvény
 • Üzleti jog / Nemzetközi üzleti jog
 • Környezetvédelmi törvény és gyakorlat
 • Élelmiszerjog
 • Orvosi törvény és etika
 • Nemzetközi Emberi Jogi Törvény

Az egyéb kurzusokhoz rendelkezésre álló modulok a következők:

Az uniós versenyjog; Fogyasztói jog; Szellemi tulajdonjog; Rendezvényszervezés; Személyes fizetésképtelenségi törvény; Szakértői bizonyítékok és nemzetközi jog.

A Foglalkoztatási Jog és Gyakorlat díjazásának megszerzéséhez tanulmányozni kell a Core Modult, valamint a Foglalkoztatási Törvénymodulokból egy teljes 30 kreditmodulot, és az értekezésnek szintén a Foglalkoztatási Törvény hatálya alá kell tartoznia. Ezután szabadon választható az összes Pathways .

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Tovább

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Kevesebb