Jogok Master (LLM) A Média

Általános információk

Program leírás

Fejleszteni kell a média- és szórakoztatási jog alapos és gyakorlati ismereteit .

Tudjon meg többet a média- és szórakoztatási szerződésekről, a sporttörvényről, a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokról és még sok másról a vezető szakemberek és tudósok részéről.

Tanfolyam áttekintése

A média- és szórakoztatójogi LLM távoktatás révén érdekes és eklektikus keveréket kínál a kreatív gyakorlat, a kutatás és az analitikai készségek terén. A hallgatók átfogó megértést és mélyreható ismereteket szereznek a média és a szórakoztató ipar irányításának vezető kérdéseivel kapcsolatban. Meg fogja vizsgálni, hogy ezek az iparágak milyen módon próbálják egymás mellett létezni, és működnek-e a jogi kereten belül.

Ez a tanfolyam lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a média- és szórakoztatóipart szabályozó jogi helyzettel és szabályozással kapcsolatos meglévő ismereteikre építhessenek. Ez a tanfolyam a hatályos hazai, európai és nemzetközi törvényeket szemlélteti, hogy megvédje az összes érintett felet.

A képzés jellegének köszönhetően rugalmasságot biztosít a hallgatók számára a nekik megfelelő időben történő tanuláshoz. Ezért ez ideális mindenki számára, aki már dolgozik az iparban, és ki kell terjesztenie tudását egy adott területen / területen.

Ez a kurzus biztosítja a hallgatók számára az összes szükséges felszerelést, amely ahhoz szükséges, hogy posztgraduális bizonyítványt, posztgraduális diploma vagy jogi diplomát szerezzenek.

A média- és szórakoztatóipar érdekes képet nyújt, ha a törvényekkel kombinálják. A nyomtatott média szabályozásának körüli „aktuális problémák” miatt, valamint a vállalatoknak a szociális média visszaélésével kapcsolatos folyamatosan növekvő problémái miatt ez a kurzus célja, hogy felépítse a média és a szórakoztató világ folyamatos együttélésének módját. a törvény szerint. A törvény úgy tekinthető, hogy játszik a társadalom felzárkóztatásában, ennek egyik oka a technológiai fejlesztések folyamatos terjedése az iparban, példát lehet hozni olyan kérdésekben, mint a számítógépes bűnözés és a WikiLeaks, amelyek mindegyikét ez a kurzus fogja vizsgálni. Ez a tanfolyam célja, hogy összevonja a kereskedelmi gyakorlati elemeket és a két iparág működésének elméleti megértését.

Pályaépítés

A kurzus egy bevezető hétvégével kezdődik Leicesterben, amelyre 2020. szeptember 11–12-én kerül sor. A Core modult (30 kredit) pedig 2020 szeptemberétől 2020. december végéig tanulják, és írásbeli tanfolyam alapján értékelik.

2021 januárjától decemberéig a hallgatók a következő négy 15 kredit modult tanulják meg (összesen 90 kredit adva az első tanévre).

A második évben, 2022. január és december között, a hallgatók tanulmányozzák a két utolsó 15 kredit modult, és egy 15 000 szavas disszertációt írnak maguk által választott témára egy jogi kérdésben a média és a szórakoztatás területén.

Modulválasztások

A diákok az alapmodult tanulmányozzák, majd az alább felsorolt opcionális modulok közül választanak.

Core Module

 • Szerződések a médiában

15 hitelmodul

 • Szellemi tulajdonjogok
 • IT, szociális média és a törvény
 • döntőbíráskodás
 • Reklámtörvény
 • Etika, értékek
 • Adat védelem

Ideális

A tanfolyam alkalmas:

 • Ügyvéd / ügyvéd / partner - házon belüli és magánjogi gyakorlat
 • TV cégek
 • Internet cégek
 • Médiavállalatok
 • Reklámügynökségek
 • újságírók
 • Kiadók
 • Sportügynökségek

A gyorsított út

A hallgatók vállalhatják, hogy a gyorsított útvonalat követve elvégzik a kurzust, és 15 hónap alatt teljesítik LLM-jüket. A hallgatók 2020 szeptemberében beiratkoznak a program többi hallgatójával együtt, és 2020. december végéig tanulják a Core modult. A gyorsított útvonal hallgatói ezután vállalják, hogy az összes modulját tanulmányozzák és disszertációjukat megírják a fennmaradó 12 hónapban (január - 2021. december).

Ez egy nagyon intenzív, de kifizetődő út, és a sikeres hallgatók 15 hónap végén végzik el az LLM-et. A gyorsított útvonalú hallgatókat egy külön tanulmányi igazgató kinevezésével támogatják, aki további támogatást és tanácsokat nyújt a tanulmányai során.

Miért ez a tanfolyam?

 • Fejleszteni kell a média- és szórakoztatási jog alapos és gyakorlati ismereteit.
 • Ismerje meg a média- és szórakoztató törvény alapelveit és gyakorlatát, valamint a változó kereskedelmi kontextust, amelyben működnek.
 • Elemezze a média és a szórakoztatás kérdéseit jogi szempontból.
 • Alkalmazzon vonatkozó jogszabályokat a média és a szórakoztatás gyakorlatában felmerülő problémák megoldásának elősegítéséhez.
 • Használja ki a közvetítést és más alternatív vitarendezési módszereket a rendezés biztosításához.
 • Fejleszteni kell a kritikus gondolkodást és az önálló tanulási készségeket annak érdekében, hogy a hallgatók megismerhessék a jelentős kereskedelmi érdeklődésre számot tartó területeken, ami növeli a foglalkoztathatóságot a média és a szórakoztatás területén.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Tovább

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Kevesebb