Jogi tudományok doktora

Általános információk

Program leírás

A jogi tudományok doktorátusát 2007-ben hozták létre, hogy ösztönözzék a tudományos vitát és a kolumbiai és latin-amerikai egyetemek konszolidációját. A doktori fő cél az, hogy erősítse a diákok képességeit, hogy szigorú kutatást végezzenek, tudást szerezzenek a jogi tudományok területén, és megközelítéseket és innovatív megoldásokat javasoljanak a kortárs társadalom problémáira helyi és globális szinten. A Pontificia Universidad Javeriana missziójának fejlesztésében arra törekszünk, hogy a doktori hallgatók kutatása az országban és a régióban hatással legyen, hozzájárulva az igazságos, fenntartható, befogadó, demokratikus, szolidáris és tiszteletben tartó emberi méltóság társadalmához.

Általános információk

 • Megbízási fokozat: Jogi tudományok doktora.
 • Modalitás: személyesen. A doktori fokozat teljes munkaidőt igényel.
 • SNIES: 53471
 • Becsült időtartam: Tíz (10) félév. Legalább 3 év és maximum 5 év.
 • Minősített nyilvántartási határozat: 2014. december 31-i 22907. sz. Határozat, amely 2021. december 31-ig érvényes.
 • Regisztrációs díj: 17.365.000 $ / félév *
 • A képzés típusa: posztgraduális képzés
 • Hely, ahol kínálják: Bogotá DC

* A regisztrációs érték megfelel a 2019-es évre rögzített időszaki költségnek.

tanterv

I. fázis

 • Kezdeti megközelítés és végső megközelítés
  30 kredit - 2 tudományos félév

II. Fázis

 • A munka hipotézisének határolása
  30 kredit - 2 tudományos félév

III. Fázis

 • A doktori értekezés írása és bemutatása
  50 kredit - 2-6 tudományos félév

Teljes kreditek száma: 110

felperes Profile

A jogi tudományok doktora a szakemberekre irányul, akik érdeklődnek a magas szintű jogi és társadalmi kutatás elvégzéséhez szükséges készségek erősítésében, a társadalom köz- és magánszektorbeli problémáinak elemzése érdekében. Ez a program interdiszciplináris megközelítéssel rendelkezik, ezért az ügyvédek és más tudásági szakemberek számára készült. A kérelmezőnek rendelkeznie kell:

 • Kutatásra való odaítélés.
 • Kritikus, reflektív és kreatív képesség.
 • A különböző környezetekben való kölcsönhatásra való képesség és a konstruktív kritika elfogadása.
 • Szakmai célkitűzések, amelyek a programhoz kapcsolódnak.

Graduate profilja

A Jogtudományi Doktor szilárd és integrált formában van jogi és társadalmi kutatóként, amely lehetővé teszi számára, hogy vezesse és fejlessze a jogi ismeretek építésére irányuló projekteket, figyelembe véve az etikai normákat és a társadalom iránti elkötelezettséget. A doktori diplomás képes arra, hogy innovatív megoldásokat fogalmazzon meg a társadalom kritikus problémáira a helyi és globális kontextusban, a különböző módszereken és megközelítéseken alapuló szigorú kutatás elvégzéséhez szerzett készségek miatt.

Mit csinálnak a diplomások?

A diplomások készek arra, hogy egyetemeken, kutatóközpontokban, állami vagy magánszervezetekben, nem kormányzati szervezetekben és nemzetközi intézményekben vagy intézményekben megszervezzék az akadémiai vagy szakmai pályafutást.

A különbségek

 • Globális fókusz
  Arra törekszünk, hogy a diákok készségeket fejlesszenek ki a tudás vizsgálatára és előállítására egy erősen összekapcsolódó és globalizált világban.
 • Személyi pedagógia
  A hallgatóknak lehetőséget nyújtanak arra, hogy feltárják saját kutatási kérdéseiket, és belevágjanak a leghatékonyabb módszerek tanulmányozásába. A kohorszok maximum öt diák.
 • interdiszciplinaritás
  Javasoljuk a különböző tudományágakból származó fogalmak és módszerek integrálását a jogi jelenség komplexebb megközelítése érdekében.
 • Kiváló minőségű tanárok
 • A Jogtudományi Kar doktori és dogmatikai kutatást végző professzorokból, valamint más tudományágakból származó eszközöket használó professzorokból áll, akik kvalitatív és kvantitatív kutatási módszereket tartalmaznak. A professzorok csoportja tükrözi elkötelezettségünket a törvény tanulmányozása iránt, különböző megközelítésekből.
 • A Pontificia Universidad Javeriana közössége
  64 osztály és 14 intézmény.
 • A Pontificia Universidad Javeriana globális hálózatai
  Az Egyetem több mint 180 egyetem hálózatába tartozik, akiket a Jézus Társasága bízott meg, amely megkönnyíti a diákok mobilitási megállapodásait a világ más egyetemeivel.
 • Dupla fokozatú megállapodás a Salamanca Egyetem jogállamiságának és globális kormányzásának doktorával.

felvételi

Az Egyetem felvételi folyamata három kritériumcsoporton alapul: attitűd, készségek és / vagy tudás. Ebből mindegyik jelöltet értékelni kell a program által létrehozott tevékenységek révén, mint például: interjú, konkrét tesztek, többek között (minden programtól függ). A bejelentő a regisztrációs űrlapon keresztül kezdeményezi a programba való bejegyzés folyamatát.

A következő táblázatban az egyes kritériumcsoportok és az adott tevékenységek konkrét értéke látható:

112503_Admision01.png

* A vizsgára hivatkozott tevékenységben kiválaszthatja a kapcsolódó vizsgák egyikét.

Az Attitude, Skill és Knowledge kritériumcsoportok mindegyike konkrét tevékenységeket fog értékelni, és ezeknek a tevékenységeknek viszont külön értéke lesz. Ne feledje, hogy egy tevékenység különböző kritériumokban ismétlődhet, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyikre meg kell ismételnie. A Tudás kritériumban több vizsgát is találhat, amelyek közül választhat a felvételi folyamathoz.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more ... Tovább

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more civilized, more educated and juster society, inspired by Gospel values. Kevesebb