Jogi szak: Juris Doctor (JD)

Általános információk

Program leírás

A JD - Juris doktor jogi diplomát szerzett. Ez az a fokozat, amelyet a legtöbb joghallgatónak el kell érnie ahhoz, hogy feljogosítsa őket az ügyvédi vizsga letételére, és letétele után engedéllyel rendelkező ügyvéddé váljon. A Jogi Iskola négyéves, részmunkaidős JD programot kínál, nem akkreditált Jogi Iskolát. Ez a program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy továbbra is teljes munkaidőben dolgozzanak, miközben jogi egyetemre járnak. A JD fokozat egy hagyományos jogi iskolai program, amelynek célja a hallgatók felkészítése a jogi területre való belépésre, különös tekintettel a kaliforniai és a szövetségi bírósági rendszeren belüli jogi gyakorlatra. Ez a program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy átfogó oktatást kapjanak, kezdve a szerződésekkel, a kártérítéssel és a büntetőjoggal. Az elsőéves joghallgatói vizsga (FYLSX) letétele után közép- és felső szintű jogi témákon keresztül folytatódik. A Jogi Iskola program fő célja az, hogy a hallgatóknak erős jogi háttérrel rendelkezzenek az ügyvédi szakmában, hogy sikeres ügyvédekké válhassanak. Azoknak a hallgatóknak, akik beiratkoztak a JD programba, és elvégzik a jogi tanulmányok első évét, át kell adniuk az elsőéves jogi hallgatók vizsgáját, amelyet az üzleti és szakmai törvénykönyv 6060. cikkének h) pontja és a kaliforniai gyakorlati jogra való felvételt szabályozó szabályok VIII. Szabálya előír. a kaliforniai ügyvédi vizsga letételéhez szükséges követelmények részeként. Az a hallgató, aki az elsőéves joghallgatói vizsgát a vizsga három (3) közigazgatásán belül teszi le, miután az első alkalmassá vált a vizsga megszerzésére, kreditet kap a vizsga letételéig befejezett összes jogi tanulmányról. Azt a hallgatót, aki a vizsga három (3) adminisztrációján belül nem tesz le sikeres vizsgát, miután az első alkalmassá vált a vizsgára, haladéktalanul kizárni kell a jogi egyetem JD fokozatából. Ha az elbocsátott hallgató később letette a vizsgát, a hallgató jogosult újrabeiratkozni a programba, de csak egyéves jogi tanulmányért kap hitelt.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

American Heritage University School of Law (AHUSOL) was established with the adult learner's interest in mind that could not complete an educational goal due to unforeseen circumstances.

American Heritage University School of Law (AHUSOL) was established with the adult learner's interest in mind that could not complete an educational goal due to unforeseen circumstances. Kevesebb