Jogi gyakorlat tanfolyam (LPC) - részidős hétvége

Általános információk

10 locations available

Program leírás

Jogi gyakorlat tanfolyam (LPC) - részidős hétvége

Ha jogi végzettséggel vagy GDL-vel rendelkezik, és ügyvédként szeretne képezni, három lehetőséget kínálunk, köztük a jogi, üzleti és menedzsment LPC MSc-t, hogy készen álljon az üzletre.

 • Jusson el egy LPC-vel, azzal a lehetőséggel, hogy MSc vagy LLM-t szerezzen extra költség nélkül
 • Fejlessze kereskedelmi tudatosságát, kritikai gondolkodását és a szükséges szakmai készségeket, hogy felkészülhessen az ügyvédi ügyek kihívásaira
 • Tegye a kurzusokat a szakterületek érdeklődésére a választható tárgyak széles választékán keresztül
 • Tanulmányozza az LPC-t egy Masters-szel, és elnyerhetné a posztgraduális hallgatói kölcsönöket

A jövőbeli foglalkoztathatóságra való áttéréssel egyértelműen nagyobb bizalommal vagyunk a sikereinkben, és felajánljuk LPC foglalkoztatási ígéretünket. Kilenc hónapon belül munkát vállalunk, vagy 100% -át visszafizeti a díjaid: a díjak 50% -át cashback-ként és a díjak 50% -át, mint bármilyen további kurzusra.

A 2017/18-as nappali tagozatos, az Egyesült Királyságban és az LPC-ben végzett diplomások 95% -a a kurzus sikeres elvégzését követő tizenöt hónapon belül biztosított munkát vagy további tanulmányokat a Graduate Results adatok alapján.

Tanfolyam követelmények

Ahhoz, hogy felvehesse helyét a mi LPC-jünkön, meg kell felelnünk a Solicitors Regulatory Authority (SRA) által meghatározott jogalkalmazási tanfolyam (LPC) megkezdésére vonatkozó követelményeknek - lásd alább. E jogosultsági követelmények be nem tartása azt jelenti, hogy az egyetemnek nincs lehetősége arra, hogy lemondjon helyéről a tanfolyamon.

Ha Ön nem EGT-tagú diák, akkor vízumot is igényel a teljes tanfolyam időtartama alatt - lásd az alábbi vízumkövetelményeket.

Law University LPC kiválasztási kritériumok
 • Akadémiai profil és eredmény, általában legalább egy tényleges vagy előre jelzett második osztályú kitüntetett jogtudomány vagy GDL / CPE / MA törvény *
 • Az angol nyelv megfelelő tanítása a kurzus sikeres elvégzéséhez - lásd az alábbi angol nyelvű követelményeket
 • A kérelemben feltárt minden különleges körülmény
Akadémiai vagy egyéb hivatkozások

* Ezt a követelményt a következők teljesítik: A) Jogi képesítés megszerzése. Jogi végzettségének meg kell felelnie bizonyos tudományos előírásoknak a képesítés megszerzéséhez. Ennek magában kell foglalnia az értékelések megfelelő átadását a jogi ismeretek hét alapjában - közjog, I. kötelezettségek (szerződés), II. Kötelezettségek (károkozás), büntetőjog, földjogi, tőke- és vagyonkezelői jogok, valamint az Európai Unió jogában. További útmutatás arról, hogy mi a képesítő jogi fok; vagy B) Közös Szakmai Vizsga (CPE) / Jogi diploma (GDL) / MA Jogok átadása, valamint jogi diplomát, MA jogot vagy hasonlót, mint például a CILEX.

A Jogtudományi Egyetem teljes mértékben megfelel az esélyegyenlőségi jogszabályoknak, és aktívan ösztönzi a jogi szakmán belüli sokszínűséget. A beiratkozási folyamatunk tisztességesen működik, és célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy a lehető legjobban kihasználhassák tehetségüket. Örömmel mondja meg nekünk a lehető legkorábbi esetleges különleges igényeket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megvitassuk, hogyan tudunk megfelelni az Ön igényeinek.

Minden alkalmassági követelménynek eleget kell tennie a kurzus megkezdésével - ennek elmulasztása azt eredményezheti, hogy megakadályozza a kurzushoz való csatlakozást. Ha úgy gondolja, hogy ez problémát jelenthet (például ha késedelmes értékelést végez), kérjük, hogy a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot a felvételekkel.

Jövő gyakornok Ügyvédek

Az SRA nemrégiben konzultált a rendelet számos változtatásával kapcsolatban, beleértve a hallgatók azon követelményének megszüntetését, hogy az LPC megkezdése előtt kérjék a hallgatók beiratkozását és az egyetemi képesítés megszerzésének jóváhagyását.

Ha Önnek képzési szerződést ajánlottak fel, győződjön meg arról, hogy a Solicitors Regulatory Authority (SRA) ellenőrzi a "karakterét és alkalmasságát", hogy ügyvéd legyen.

Ez legalább hat hónapig tarthat, ha Önnek:

 • Elkötelezett bizonyos bűncselekményekért
 • Bűnösnek találták egy akadémiai bűncselekmény miatt
 • Súlyos pénzügyi kérdéseket (pl. Csőd, önkéntes egyezségek vagy megyei bírósági ítéletek)
 • Ellentétes a szabályozási következményekkel
 • Megmutatta minden olyan viselkedést, amelyet nem várnánk el egy ügyvédtől (például a tisztességtelen, erőszakos vagy diszkriminatív viselkedés)

Kérjük, tekintse meg a 2011-es SRA alkalmassági tesztet további információkért, és töltse ki a támogathatósági jelentkezést, ha bármilyen kérdésről el kell mondania számukra.

Ha nincs semmi mondanivalója az SRA-nak, akkor erről értesítheti őket, ha Ön és a munkáltatója tudatja velük, hogy a képzésnek meg kell kezdődnie.

Ha az SRA döntését nem erősítik meg az LPC kezdési időpontja előtt, folytathatja a tanfolyamot, de ezt saját pénzügyi kockázataival végezheti el. Ha bármilyen aggodalma van a karakteres és alkalmassági problémákkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az SRA-val.

A korábbi ismeretek akkreditálása

Ha korábban már vizsgált egy BVC vagy BPTC-t, lehet, hogy mentes az LPC bizonyos elemeiről. További információért kérjük, látogasson el a SRA weboldalára, és vegye fel a kapcsolatot a felvételi csapatunkkal.

Angol nyelvi követelmények

Ha az Egyesült Királyságon kívül diplomát szerzett, és nem "többségi angol nyelvű országból" származik, kérjük, adja meg a jóváhagyott angol nyelvvizsga egyikének hitelesített másolatát.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else. With campuses based in many of the UK’s most vibrant and interesting cities, in addition to a campus in Hong Kong, The University of Law offers a first-class, professional learning experience in a diverse choice of locations. Kevesebb
London , Birmingham , Bristol , Chester , Exeter , Guildford , Leeds , Manchester , London , UK Online , Madrid , Olvasás , London , Bécs , Liverpool , Nottingham , Hong Kong , Norwich , Sheffield + 18 Több Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited