Jogi doktor

Általános információk

Program leírás

Az USQ akár 25% -os nemzetközi hallgatói ösztöndíjakat kínál.
Tudjon meg többet az alábbiakban kínált ösztöndíjakról:

Nemzetközi szállás ösztöndíj
Nemzetközi hallgatói támogatási ösztöndíj
Nemzetközi hallgatói támogatási ápolási ösztöndíj

Változás jogi karrierre

A Juris Doctor egy diplomamunka-belépési program nem jogi diplomások számára. Ha jogi karriert szeretne, és már rendelkezik egyetemi végzettséggel, akkor a Juris doktorra léphet, nem pedig az egyetemi Bachelor of Law-ra.

Mivel tudjuk, hogy sok korábbi tapasztalattal érkezik hozzánk, a Juris doktor magasabb szintre kerül, hogy kihívást jelentsen Önre, és hogy képességeit legális munkahelyén építhesse fel.

Az oktatóink nagyon hozzáférhetőek lesznek, mivel büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk megismerni hallgatóinkat egyénileg, akár egyetemen, akár online tanulunk.

Szakmai relevancia

Jogi programjainkat a szakma szakértőinek széles körű hozzájárulásával fejlesztettük ki. Előadóink szoros kapcsolatban állnak a jogi gyakorlattal és megértik a jogi szakma igényeit. Együttesen rengeteg tapasztalattal rendelkeznek különféle háttérrel, beleértve az általános jogi gyakorlatot, a büntetőjogot, az emberi jogokat, a nemzetközi és az összehasonlító jogot, a családi és öröklési törvényt, a környezetvédelmi és természeti erőforrásokra vonatkozó törvényt, a kereskedelmi és adójogot, valamint a közjogot és a politika.

Szakmai akkreditáció

A Juris doktort a Queensland jogi szakemberek felvételi bizottsága és a Queensland Legfelsõbb Bíróságának elnöke akkreditálta a Legfelsõbb Bíróság (Felvételi Szabályzat) 2004 Qld.

Ez részben kielégíti a Queenslandben ügyvédként vagy ügyvédként, vagy Ausztráliában másutt jogászként folytatott gyakorlás követelményeit. Az ügyvédeknek és az ügyvédeknek be kell fejezniük egy jóváhagyott jogi gyakorlati tanfolyamot is a gyakorlatba való felvételhez. Minden jogi diplomának lehetősége van gyakorlati jogi képzését egyéves gyakorlati gyakorlaton keresztül a jogi gyakorlatban, vagy olyan intézményen keresztül végezni, amely gyakorlati jogi képzést nyújt.

Karrier eredmények

A jogász nyilvánvaló karrierje mellett a Juris doktor a közszolgálat, a kormány, a politika, a nem kormányzati szervezetek és a vállalkozások keretein belül számos karrierpályát nyit meg.

A program célkitűzései

A Juris doktor elvégzése után a hallgatók képesek lesznek:

  • Mutassa be a koherens tudásfejlesztés fejlett és integrált megértését, amely magában foglalja a jog alapvető területeit, az ausztrál jogrendszert, valamint az alapelveket és fogalmakat (ideértve a nemzetközi és az összehasonlító kontextust is), a tágabb kontextusokat, amelyeken belül a jogi kérdések felmerülnek, valamint az alapelveket és az igazságosság és az etikus gyakorlat értékei az ügyvédek szerepében, valamint a jog és a szakmai gyakorlat kortárs fejleményei.
  • Mutassa be az etikus döntéshozatali megközelítések fejlett és integrált megértését, a képességét a professzionális körülmények között felmerülő etikai kérdések felismerésére és megfontolására, valamint az erkölcsi kérdésekre való reagálás fejlesztésére.
  • Mutassa be az ügyvédek szakmai felelősségének felismerésével és megfontolásával kapcsolatos képességet az igazságosság előmozdítása és a közösség szolgálata terén, valamint a szakmai megítélés fejlesztésének képességét.
  • Azonosítsa és fogalmazza meg a bonyolult jogi kérdéseket, és alkalmazzon jogi indokolást és kutatást a megfelelő jogi gyakorlati és gyakorlati válaszok előállítása érdekében a jogi kérdésekben.
  • Vegyen részt a kritikai elemzésben, és indokolt és megfelelő választást hozzon az alternatívák között.
  • Bizonyítson be kifinomult kognitív és kreatív készségeket a jogi kérdések megközelítésében és a megfelelő válaszok generálásában.
  • Mutassa be az elméleti javaslatok, a jogi módszertan, a következtetések és a szakmai döntések igazolásához és értelmezéséhez, valamint a releváns ténybeli, jogi és politikai kérdések azonosításához, kutatásához, értékeléséhez és szintetizálásához szükséges szellemi és gyakorlati készségeket.
  • Kommunikáció hatékony, megfelelő és meggyőző módon a jogi és nem jogi közönség számára; és hatékonyan működjenek együtt.
  • Magas szintű autonómiával, elszámoltathatósággal és professzionalizmussal kell dolgozni; tükrözik és értékelik saját képességeiket és teljesítményüket; és adott esetben felhasználja a visszajelzéseket a személyes és szakmai fejlődés támogatására.

Belépési követelmények

  • Jóváhagyott 3 éves alapképzés, vagy azzal egyenértékű tudományág, a törvénytől eltérő tudományágban.

Angol nyelvi követelmények

Meg kell felelnie az alkalmazandó angol nyelvi követelményeknek. Ehhez a programhoz legalább IELTS 6.5 vagy azzal egyenértékű szükséges .

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, jelentkezhet egyetemi engedéllyel rendelkező angol nyelvű program tanulmányozására.

Vegyes

Külső
Szemeszter bevitel: 1. szemeszter (február)
2. félév (július)
Díjak: Teljes belföldi fizetési hely
Nemzetközi teljes díjfizetési hely
Általános időtartam: 3 év teljes munkaidőben, legfeljebb 6 év részmunkaidőben
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Tovább

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Kevesebb
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Ausztrália Online + 3 Több Kevesebb