Jogi doktor

Általános információk

Program leírás

A program leírása

Az ANU JD nemzetközileg elismert jogi minősítés. A JD elvégzése és a szükséges gyakorlati jogi képzés (PLT) megkönnyíti a jog gyakorlását bárhonnan Ausztráliában és más joghatóságokban.

Az ANU a világ 20 legjobban szerepel a jogtudomány szempontjából (QS World Rankings by Subject 2019/20).

ANU jogi hallgatóként világszínvonalú akadémikusoktól és valós szakmai tapasztalatokkal rendelkező meghívott előadóktól tanulhat. A kis csoportos oktatás lehetőséget ad a posztgraduális jogi hallgatóknak arra, hogy kölcsönhatásba lépjenek és vegyenek részt a tudományos szakértőkkel, a vendég előadókkal és más hallgatókkal.

Az ANU jogtudományi fokozatánál számos lehetőséget kínálnak arra, hogy jogi ismereteket cselekvésre és gyakorlati tapasztalatokra tegyenek a szakmai gyakorlatokon, klinikai elhelyezéseken, hallgatói versenyeken és csereprogramokon keresztül Ausztráliában, Ázsiában, az Egyesült Királyságban, Európában és az Egyesült Államokban. Államok.

Ausztrália nemzeti jogiskolájának végzős hallgatójaként élvezni fogja azokat a lehetőségeket, amelyek egyedülállóak a nemzet fővárosában, ahol a szövetségi törvények és politikák készülnek. Az Ausztrália Magas Bírósága, a Commonwealth bíróságok és a szövetségi ügynökségek közelsége páratlan hozzáférést biztosít a jogászokhoz, az igazságszolgáltatási és kormánypolitikai döntéshozókhoz, akik közül sokan az ANU Law alumni.

A fokozat szerkezete

Az ANU JD ötvözi a legfontosabb alapkutatásokat egy gyakorlati klinikai tanulmányok, gyakornokok vagy kutatási projektek révén.

A JD keretében tanulmányozhat egy sor olyan kötelező tanfolyamot, mint a nemzetközi jog, az igazgatási jog, a társasági jog, a büntetőjog, a szerződések, a bizonyítékok és a peres eljárások. Az érdeklődésed és a karriered céljaidnak megfelelően választhatja ki a választást, például a környezeti és éghajlati jog, a nemzetközi kereskedelemjog, a pénzügyi piacok és az átvételek, az információtechnológiai jog, a nemzetközi jog és az emberi jogok területén. törvény.

Bevezetés a gyakorlatba

Az ANU JD kitöltése és a szükséges gyakorlati jogi képzés a jog gyakorlására jogosult Ausztráliában és más joghatóságokban, beleértve Új-Zélandot, Indiát, Szingapúrot, Vietnamot, Malajziát és Hongkongot.

Karrier eredmények

Az ANU-n végzettek Ausztrália leginkább foglalkoztatható diplomások és a legkeresettebb munkaadók körében világszerte. A Times Higher Education által közzétett legfrissebb Globális Foglalkoztatási Egyetemi Ranglista az ANU-t Ausztrália legfelsőbb egyetemévé minősítette a negyedik évben végzett munkához.

A diploma megszerzésének részévé válik majd egy több mint 20 000 globális törvényes diákmunka összekapcsolt hálózatának részévé, amely magában foglalja a Legfelsőbb Bíróság bíráit, QC-jait, parlamenti képviselőit, parlamenti képviselőket, diplomatákat, vezető tisztségviselőket, tudósokat, szerzőket és a globális cégek vezetőit.

Az ANU JD globális elismertséggel rendelkezik, és a diplomások bevonják a hagyományos jogi szerepeket, például ügyvédet vagy ügyvédet, valamint vezetői, politikai, közszolgálati, üzleti, kereskedelmi, technológiai és kommunikációs szerepeket.

Szakértő oktató

Az alkotmányos és a közigazgatási jog, a nemzetközi jog, a környezetvédelem, a kormányzás és a nemzetbiztonság területén szaktudással rendelkező tudományos szakértőink nemzeti kutatási vezetést biztosítanak Ausztrália, az ázsiai-csendes-óceáni térség és a világ legfontosabb jogi, szabályozási és irányítási kihívásaival kapcsolatban.

Sok munkatársunk olyan díjnyertes tanárok, akik mindig elérhetők és szorosan együttműködnek a hallgatókkal a tanulmányaik támogatásával.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Tovább

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Kevesebb