Jogi asszisztens

Általános információk

Program leírás

A paralegálok növelik az ügyvédi iroda hatékonyságát azáltal, hogy különféle kihívást jelentő jogi feladatokat látnak el engedéllyel rendelkező ügyvéd felügyelete mellett. A paralegálok gyakran tanúkihallgatásokat folytatnak, jogi dokumentumokat készítenek, jogi kutatásokat végeznek és közvetlenül kommunikálnak az ügyfelekkel. A paralegálist arra is képzik, hogy segítse az ügyvédeket, amikor felkészülnek a meghallgatásokra, tárgyalásokat folytatnak és tárgyalásokat folytatnak az egyeztetésekről.

Az International Business College 16 hónapos alkalmazott alkalmazott tudományos diplomát kínál. Osztályainak többsége arra irányul, hogy felkészítsen egy sikeres paralegális karrierre. Gyorsan leérettségizhet és elkezdhet dolgozni!

A program tartalmaz egy 8 hetes externátust is, ahol gyakorolhatja a megszerzett készségeket, és ipari kapcsolatokat alakíthat ki.

A jogi területen való kiemelkedés érdekében a paralegálisoknak szemmel kell lenniük a részletekre, ügyes szervezőknek és jól kell dolgozniuk egy csapatban. Az International Business College 16 hónapos paralegal programja során fontos készségeket tanulhat meg, és számos jogi tartalmi területet tanulmányozhat, többek között:

Büntetőjogi, családjogi és kártérítési törvény

Polgári peres eljárások

Ingatlanügyletek

Jogi etika

A 16 hónapos Associate of Applied Science szakot úgy tervezték meg, hogy idejének nagy részét azzal töltse, hogy közvetlenül a jogi világban folytatott karrierjéhez kapcsolódjon. Ön is tölthet 8 hetet egy külterületen, ahol gyakorolhatja a tanultakat és a tapasztalatokat jogi környezetben.

A Nemzetközi Üzleti Főiskolán dolgozó törvényszéki karunk a jogi területen dolgozott, és jogi tapasztalataikat be tudja hozni az osztályterembe. Kisebb osztályaink megkönnyítik az egy-egy figyelem felkeltését.

A párhuzamos program során lehetősége nyílik egy externship teljesítésére is. Ez egy nagyszerű módja a készségek csiszolásának és a jövőbeli munkalehetőségek javításának.

Paralegal programunk hallgatójaként megismerheti: jogi terminológiát, jogi kutatási készségeket, tárgyalótermi eljárásokat, szerződéseket, ingatlanjogot, ingatlantervezést, családjogot, büntetőjogot, polgári pereket.

Nemzetközi Üzleti Főiskolai Paralegal diplomaként pályakezdési osztályunk segíthet a karrier megkezdésében a megfelelő munka megtalálásával! Pályafutásunk az érettségi előtt kezdődik. Olyan tanfolyamokon vesz részt, amelyek felkészítik Önt az álláskeresésre azáltal, hogy folytatja az írást és az interjú gyakorlását. Az elhelyezkedési tanácsadó az ön álláskeresése során egy az egyben dolgozik, és az Ön iránti elkötelezettségünk ezzel még nem ér véget. Az öregdiákok szeretettel várják, hogy visszatérhessenek és karrierjük során igénybe vehessék pályafutás-szolgáltatásainkat.

A Nemzetközi Üzleti Főiskola Paralegal végzettjei a következők számára dolgozhatnak:

Magánjogi irodák

Jogi szolgáltató szervezetek

Bankok

Nagy és kis vállalatok

Ingatlanirodák

Jelzálog-társaságok

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of bus ... Tovább

International Business College, located in Indianapolis, IN, offers students a hands-on education leading to a diploma or an applied science degree associate. Programs are offered in the fields of business, design and technology, and health care. Kevesebb