Innovatív tanulmányi kurzus konzervatív cél: siker. Jogi tanulmányok az EBS Universität-nél az üzleti élet és a jog területén.

Az ügyvédek szakmai igényei egyre nőnek. Több, mint dinamikus foglalkozás, mint a szakmai képesítés: A potenciális munkaadók különös figyelmet fordítanak a kommunikációs és tárgyalási készségekre, valamint a nemzetközi és üzleti tapasztalatokra. Pontosan mit tanítottak az EBS-ben.

Ránézésre

 • Képzés: első vizsgálata törvény // Bachelor of Laws (LL.B.)
 • A tanulmány időtartama : 12 trimeszter
 • Nyelv : német
 • Kezdés : szeptember
 • ECTS : 242
 • Főbb tanulmányi terület : üzleti jog
 • Költségek : 3.700 € / Trimester

Highlights

Három egyetemi diploma kevesebb, mint öt éven belül 1. Állami vizsgálat (első államvizsga törvény) Törvény alapképzés (LLB) választható Master in Business (MA / MSc)

 • integrált szemesztert külföldön
 • egyéni coaching
 • kis tanulási csoportok
 • intenzív, integrált vizsgálati előkészítés
 • szoros együttműködés a tekintélyes ügyvédi irodákkal és cégekkel

Program szerkezete

A jogi iskolát tizenkét hetes előadási időszakra osztják fel. Az első négy trimeszterben elvégzi az alapkutatásokat. A közvetlenül utána következő fõidõszakszak idõszakot tartalmaz a külföldön a 7. trimeszterben, és zökkenőmentesen illeszkedik a nyolcadik trimeszter alaptanulmányaiba. Három év elteltével az első diploma a Bachelor of Laws (LLB). Továbbá Önnek lehetősége van további üzleti képesítés megszerzésére az EBS Business School-ban.

A tizedik trimeszterben kezdődő intenzív előkészítés a törvény első vizsgálatára (korábban államvizsga) kezdődik, amely a 12. trimesztert követően szabadon lőtt (21. § 1. bekezdés JAG Hessen). Az integrált üzleti menedzsment tanfolyamok lehet kitölteni a Master in Business (MA) vagy a Master of Science (MSc), továbbá. A feltételek között összesen három hónapot vesz igénybe.

Követelményei

 • Ön önéletrajzát és esszéjét
 • Az általános vagy tárgyi korlátozott felsőoktatási felvétel vagy elismert külföldi végzettség bizonyítása
 • Az angol nyelvtudás igazolása (pl. TOEFL iBT vagy IELTS).
 • Ha nem vagy német anyanyelvi anyanyelvű: nagyon jó német nyelvtudás bizonyítása DSH 3 / TDN 5 szinten

A világ egyik vezető üzleti iskolájában tanulsz : az EBS Universität rendszeresen rangsorolja az egyetemi rangsorokat.

Három év alatt kevesebb, mint öt évet kapsz . A tanulás elsőbbsége az első próba a törvényben (korábban az első állami vizsga), amelyre intenzíven felkészítünk. A Bachelor of Law (LLB) akkor kap vonzó mértéke után csak három év. Ezután választhat a Master of Arts (MA) vagy Master of Science (MSc) az EBS Business School.

Találkozik a közgazdászokkal a szem szintjével : az EBS-ben a gazdasági tanulmányi részek különlegessége; ezek a kezdetekig a tanulmányai részét képezik. Ez lehetővé teszi, hogy szerzett egy mesterképzés az üzleti jogi szakemberek (MA) egy félévben, vagy mester (MSc) pénzügy, menedzsment, ingatlan vagy gépjármű-menedzsment az EBS Business School mindössze egy év alatt.

Valódi hozzáadott értékkel rendelkező gyakorlati ismereteket szerezhet : A tanulmányai során Önöket a nagyon vonzó üzleti partnerek hálózatából profitálhatjuk. A jól ismert ügyvédi irodák és vállalatok intenzív részvétele a tanításban biztosítja, hogy szoros kapcsolatban álljon a gyakorlattal és építse fel saját hálózatát az első trimeszterről.

Nemzetközi tapasztalatokat szerez a világ egyik legjobb egyetemén : az EBS nemzetközi jelentőségű. Minden diák elkölti a 7. trimeszteret az EBS Egyetem 90 partneregyetemének egyikén.

A jó minőségű tanulás előnyeit élvezheti : Kisebb osztályokkal és intenzív támogatással, például egy olyan vizsga-klinikával, ahol hibás vizsgait elemezzük hibákra, segítünk abban, hogy felkészüljünk a tesztek és a legmagasabb eredmények elérésére.

Aktív tanulmányi és karrier-támogatást kap : Az EBS Középiskolai Oktatási Központja ismertté válik a jól ismert vállalatokkal, szervezetekkel és cégekkel a coaching, a képzés és a tanácsadás, valamint az események toborzása, a hálózatépítési tevékenységek és a gyakornoki programok megszervezése során.

Program oktatási nyelve:
 • Német
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Price
3,700 EUR
/ Trimester
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date