Jogi Mester (Leuven)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Leuveni Egyetem ( KU Leuven ) és a Zürichi Egyetem jogi karjai kettős fokozatú programot kínálnak, amelyet teljes mértékben angol nyelven tanítanak. A kétéves mesterképzés magában foglalja az egyéves tanulmányt Leuvenben és egy másikot Zürichben.

Mi a program?

A program az egyes intézmények egyéni erősségeire összpontosít: a nemzetközi és az európai jog a Leuvenben, valamint a választottbírósági jog, a pénzügyi jog és az emberi jogok Zürichben. Svájc világszínvonalú hírnevet élvez mint a választottbírósági és banki központ, és számos nemzetközi intézmény székhelye Genfben van, csakúgy, mint Brüsszelben, Leuventől 30 km-re.

A program befejezése után a hallgatók kettős diplomát kapnak - az egyik a KU Leuven , a másik a zürichi egyetemen. Az Európa két vezető jogi karjának kettős diplomája óriási hozzáadott értéket képvisel jövőbeli szakmai karrierje szempontjából nemzetközi összefüggésben.

Minden partner egyetem tizenöt hallgatót választ ki a programban való részvételre.

erősségek

  • 2 fok Európában található 2 vezető jogi kartól.
  • Angolul teljes mértékben tanították.
  • Egyéves tanulmányok Leuvenben, egy újabb Zürichben.

Ez a helyes program számomra?

Ideális esetben a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

  • a helyi, az európai és a nemzetközi jog alapvető ismerete, és általános ismerete van a három jogrendszer kölcsönös kapcsolatáról;
  • képesség a jog elhelyezésére a társadalmi, történelmi és földrajzi kontextusban;
  • képesség a törvény kritikus, reflektív kutatásokkal való kezelésére;
  • az elvont érvelés, a szintetizálás és az elemzés készsége a kreatív és törvényalkotásos gondolkodás érdekében;
  • a törvényre jellemző források alapos ismerete.

Karrierlehetőségek

A Master of Law program egy lépés egy érdekes jogi karrier felé. Az európai és a nemzetközi jog szakértőjeként hallgatóink nemzetközi ügyvédi irodákban, a közszolgáltatás széles skáláján dolgoznak a kormány minden szintjén, valamint az európai és nemzetközi intézményekben, valamint külön érdekcsoportokban. Pályakezdőinket nem kormányzati szervezetek és magánszektorbeli vállalatok is felveszik.

Kezdje karrierjét a tanulmányai alatt

A főiskolai és a mesterképzési program során már kialakíthatja saját profilját egy bizonyos szakirány kiválasztásával, külföldön folytatott tanulással (Erasmus), munkahelyi gyakorlattal vagy saját vállalkozás megkezdésével.

A hallgatói karrierközpont örömmel hozza meg a helyes úton az első munkaélmény felé. A központ emellett felhívja Önt egy érdekes munka keresésére, és segít az állásinterjúk során. A diákok szeretnének kezdeni a saját üzleti KU Leuven is LCIE, a KU Leuven közösség, amely ösztönzi a hallgatók innovatív és vállalkozói ötleteket.

Nem tudja hol kezdje? A hallgatói karrierközpont adatbázisai foglalkoztatási, önkéntes munkát, innovációs projekteket és hallgatói állásokat kínálnak. Meglátogathatja a Karrier Központ által szervezett eseményeket is.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Tovább

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára