Jogi Master (LLM) - Büntető igazságszolgáltatás szakosodása

Általános információk

Program leírás

Loyola

alt = "A Loyola LLM programját a külföldi jogi diplomások, valamint a tapasztalt külföldi és amerikai ügyvédek számára tervezték. Programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy rugalmas tantervet készítsenek az amerikai jogban, és felkészíti őket arra, hogy vezetővé váljanak a globalizált piacon. alt =" Loyola campusának tervezője: A világhírű építész, Frank Gehry ideális helyen fekszik a kaliforniai Los Angeles belvárosában - jogi, tech, média, divat- és pénzügyi tőke. At alt = "Loyola törődik a hallgatóinkkal és azt akarjuk, hogy elérjék tudományos és szakmai céljaikat.

alt = "A Loyola Law School a US News által a Trial Advocacy 6. helyezettjében helyezkedik el

A hallgatók, akik teljesítik az LLM büntető igazságügyi szakirányát, páratlan lehetőséget fognak biztosítani a jogsértések kiteljesítésére és koncentrált tanulmányozására, valamint a bűnüldözésben vagy a védelemben részt vevő ügyvédek képzéséhez szükséges készségekre.

Loyola

A büntető igazságszolgáltatás szakosodását a tanfolyamok 18 egységének kielégítő befejezése után ismerik el. Ez magában foglalja a 12 szükséges tanfolyamot és 6 egységet.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students ... Tovább

Loyola Law School is located in the legal, financial and media capital of Los Angeles. It is home to world-renowned faculty, and academic programs at the leading edge of the legal field. Our students want to change the world, and they’re doing it. Kevesebb