Jogi doktor (SJD)

Általános információk

Program leírás

A doktori Törvény (SJD) azoknak készült, akik igazolták, hogy a tudományos potenciál jobb, és akik elkötelezettek, vagy keres, hogy folytassa a pályafutását az egyetemi, kormányzati szolgáltatások vagy jogi tanulmányok. Bevont jelentkezőkkel a doktori program kell a képességét az eredeti kutatás és az illetékes szakmai vagy egy magas szellemi szinten, amely csúcspontja a benyújtását doktori disszertáció.

Kevés kivételtől eltekintve, általában nem elismerni több, mint egy vagy két jelöltet tanévenként, annak érdekében, hogy elegendő, ha a nehéz feladat sikeres befejezése a dolgozat doktori segítséget. A kérelmek elbírálásánál előnyben részesülnek a diplomások a mester a törvény a saját iskolában, bár alkalmazások külföldi hallgatók üdvözölte.

A pályázóknak PhD törvény kell tölteni az első két félév tanulmányi kurzusok tartózkodási Law School. Mivel az összes jelöltet kell végezniük egy mester diplomát törvény, ott azonban már nem feltétlenül szükséges, hogy részt vegyen osztályok túl a szállítás a dolgozat.

FELVÉTELI

Ahhoz, hogy jogosultak a felvételi a doktori Törvény (SJD), A pályázónak rendelkeznie kell: - megszerzett, vagy beiratkozott egy tanfolyam, amely vezet, hogy megszerezze a magasabb jogi diplomát (általában a Masters törvény), illetve akkreditált iskola törvény az Egyesült Államokban vagy egy elismert egyetemen kívül található, az Egyesült Államokban, ilyen mértékű kell kérni, mielőtt részt vesz a jogi doktor, és eleget tesznek az angol nyelv az alább említett; és - megkapta a kötelezettségvállalást a teljes munkaidőben foglalkoztatott oktató, tagja a School of Law, University of Connecticut, amely szolgál majd a vezető doktori értekezés (kérjük, az alkalmazásban levélben vagy e-mailben, hogy bizonyító személy számára a jelen útmutató szerint ). Ha egy külső pályázó (azaz, aki nem szerzett főiskolai vagy egyetemi diploma jog a School of Law, University of Connecticut), kérjük, forduljon az igazgató a alapképzés segítségét megszerzéséhez követelmény benyújtása előtt a jelöltséget.

A pályázóknak is meg kell jegyeznünk, hogy a Law School professzorok számíts diák tanfolyamok törvény:

  • Nyert a pontszám a GPA (vagy azzal egyenértékű), a tanulmányok, hogy vezetett a posztgraduális (általában a Masters in Law), legalább 3.3 / B + legalább egy A-értékelés vagy jobb, és azt is befejeződött. a diplomamunkám megszerzése értékelés kitüntetéssel (vagy azzal egyenértékű).
  • Vagy, alternatívaként benyújtotta igazolása nagy szakmai közvetlenül kapcsolódik a javasolt téma a dolgozat, amely garantálja felvételi tudomány.

Ezt az igazolást kell külön hangsúlyozni személyes levélben az alkalmazás és a dolgozat javaslatot, hogy minden jelölt kell benyújtania az ő folyamat a felvételi a program.

Angol nyelvi követelményeket a felvételi PhD

Kivéve, ha a kérelmező jogosult a mentességre alatt ismertetjük, bármely nemzetközi pályázó, aki szerzett diplomát a felsőoktatásban az Egyesült Államokban kell szereznie a minimális pontszám 95 TOEFL IBT® teszt vagy a minimális pontszám 7.0 Az IELTS teszt ahhoz, hogy jogosultak legyenek a PhD program Law a School of Law, a University of Connecticut. Azonban, ha a jelölt megszerzi a minimális pontszámot, de nem kap egy pontszámot, 100 pontot, vagy magasabb a TOEFL IBT® vagy IELTS 7.5 vagy újabb, a jelölt meg kell mutatnia, más módon az angol nyelvtudás. Ezek a további vizsgálatokat kell tartalmaznia, hanem az, hogy összefoglalja egy erős PhD projekt együtt interjút egy-egy képviselője a Hivatal Felvételi, amely lehet végezni személyesen, telefonon, vagy az interneten (a Skype vagy a hasonló szolgáltatás) .

Tandíj és díjak

A pályázóknak a Jogi doktor (SJD) kell tölteni az első két félév során a lakóhely, a Law School, beiratkozott mód "LAW7974 SJD értekezés." Minden további félév befejezéséig a program, a jelölt nem kell a lakóhely, hanem kell beiratkozott mód "LAW7976 SJD folyamatos nyilvántartását."

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Tovább

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Kevesebb