Jogi diplomával, a gazdaság és az üzleti (LLM) - távoli

Általános információk

Program leírás

 • Tanulmányok Időtartam (év): 2 év
 • Tanulmány címe: Graduate Diploma in Law of Economics and Business
 • Cím Studies szint: Master (2. ciklus Studies)
 • Az oktatás nyelve: görög
 • Módszer Tanulmányok: teljes vagy részmunkaidőben
 • Minimális európai Credits (ECTS): 120

Program leírás

Specifikus cél a doktori program „Törvény a gazdasági és üzleti” a specificitása adott iskolákban végzettek modern ügyvédi irodák és kereskedelmi európai és nemzetközi szinten annak érdekében, hogy befejezése Posztgraduális Program, disszertációját kortárs témák.

Felvételi kritériumok

Felvételi kritériumok A program a következő:

 1. Kitöltött és aláírt jelentkezési lapot részvétel a PSP.
 2. Részletes önéletrajz.
 3. engedély másolatát.
 4. Igazolás vizsgálatban, átirata egyetemi kurzusok, amelyek kimutatják az oklevelet.
 5. Példány kiadvány tudományos folyóiratokban, példányban megjelent munkája, stb, ha van.
 6. Két betű.
 7. Fénymásolatát személyi igazolvány.
 8. Két friss fényképeket, amelyeken feltüntették a jelölt neve.

A leendő hallgatók és a diákok is kell meghívott egy személyes elbeszélgetésre. Az interjúk kerül sor a Skype vagy hasonló VoIP programot.

Karrier kilátások

N / A

Hozzáférés a további vizsgálatok

Pályakezdő program vehetnek harmadik ciklust (Doktori).

értékelés

A vizsgálatok során a hallgatók minden Session kell készülni négy írásbeli feladatokat, értékelte a tanár. Az írásbeli munka kötelező minden diák és be kell nyújtani a platformon keresztül előre meghatározott időpontjai a Study Menetrend és írásbeli munka. A hallgató joga, hogy ne készítsen írásbeli munka. Mindenesetre, hogy részt vegyenek a záróvizsgák van jeleinek összege a három írásbeli feladatok 20 vagy annál nagyobb.

Egyébként (nem megfogalmazásában három építési beruházás és / vagy nem-koncentráció 20 egység), a hallgató / a hallgató jogosult megismételni ugyanazt a téma a következő évben, de azonos oktatási és gazdasági kötelezettségek. Az átlagos GI pontszámokat (összege pontszám benyújtott GI / 4) részt vesz a végső pontszám konfigurációt a VTE 30%, nem csak be, amikor elhaladnak a végső / ismétlés vizsgálatok.

Ennek alapján a minősítés során kerül kiszámításra az átlagos minőségű a félév (GPA) a hallgatói, valamint a teljes átlag (CPA).

érettségi követelmények

A diákoknak ki kell tölteniük 120 ECTS és az összes program követelményeinek.

tanulási eredmények

Befejezése után a posztgraduális program és a sikeres kiválasztási teszt a dolgozat, a diplomás szerez további kellékek és előnyeit. konkrétan:

 1. Összevonja és kibővíti a tudás és a tudományos horizontot tárgyát üzleti jog és a nemzetközi kereskedelemben.
 2. Megszerzi a képessége, hogy új innovatív gyakorlatok megbízható és hatékony kezelése esetén.
 3. Növeli a képesség, hogy összekapcsolják a szakmai tapasztalat az új tudományos adat modern tárgyak.
 4. Megbízható és hatékony módszerek komplex és peres ügyek és ad elfogadható megoldásokat.
 5. Növelje elemzési kapacitásának és létrehoz egy új modell a gondolkodás, a diszkrimináció, a kezelés és értékelés katalizátor hatékony kezelése a kérdéseket meg kell oldani.
 6. Megsokszorozza mind a menedzseri szemlélet és kezelési képességek az egyes eseteket, valamint a kommunikációs potenciálját diplomások kereskedők szakmai környezetben.
 7. Erősíti a képességeit és rugalmasságát diplomások képességeit annak érdekében, hogy megfeleljen a magas követelményeknek a versenyképes piac a nemzeti, európai és nemzetközi szinten

Pénzügyi támogatás -Ypotrofies

Az egyetem kínál ösztöndíjakat és anyagi támogatást egyetemi nappali tagozatos hallgatók (30 ECTS / negyedév), abban a formában a tanulmányi eredményeket ösztöndíjak, pénzügyi helyzete, sportos ösztöndíjak és a munka-tanulmányi programok az egyetemen.

Utoljára frissítve Október 2017

Az iskoláról

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space.

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space. Kevesebb