Jogi Angol Program

Általános információk

Program leírás

jogi Angol Program


Brooklyn Law School új jogi Language Institute-ben alakult, felismerés, hogy a globalizált jogi közösség folytat üzleti tevékenységet több nyelven, és megköveteli annak megértését, a különböző jogi kultúrák. Az intézet oktatási programok bemutatja lehetőségeket az ügyvédek és a külföldi hallgatók, hogy élesíteni a mesteri nyelv az amerikai jogi diskurzus. Azt is, hogy a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza a jogi kultúra és a nyelv más országokban.


Az intézet indít képzési tevékenységét egy intenzív angol jogi programot, fel kell ajánlani a júliusi (lásd alább). A közeljövőben, az intézet bővíti tevékenységét tartalmazza tanfolyamokat az amerikai és a külföldi ügyvédek a jogi terminológiát és fogalmakat az egyéb jogi nyelven, köztük a német, a spanyol, a francia, az orosz és a kínai. Ezek a tanfolyamok nyitva BLS diákok és tagjainak, a jogi és üzleti közösségek, akik érdeklődnek a hónolás tudásukat a nyelv és a törvény más jogi kultúrák.


Az intézet - részben a híres Center for Law, nyelv és megismerés - is tart konferenciákat partnerségben a nyelvi és a jog központok külföldről, létrehozása, mint a világ egyik vezető kezelésében többnyelvű jogi kérdéseket.


Július Intenzív Legal English Program


Reagálva az oktatási szükségleteit és igényeit a sok pályázók LL.M. Programok a külföldön képzett ügyvédek, akik érdeklődnek a jogot tanult az Egyesült Államokban, Brooklyn Law School bemutatja két nyári kurzusok a jogi angol. Még azok a hallgatók igen magas TOEFL pontszámok válna egy külön merítés jogi angol megkezdése előtt a Egyesült Államok jogszabályait szak. Ez az intenzív képzés nyelvén - akár az egy hetes, vagy a három hetes - a diákokat előnyt azok az egyesült államokbeli jogi tanulmányait.


Bár arra számítunk, hogy a legtöbb diák lesz a külföldi képzett ügyvédek beiratkozott az Egyesült Államokban LL.M. programok kezdődik augusztusban, mindkét képzés nyitottak a diákok és a szakemberek megfelelő az angol nyelv ismeretét, akik szeretnék, hogy javítsák készségeiket jogi angol.


Tanterv és Kar


A résztvevők egyéni célok elején a kurzus, és ellátni értékelését, hogy miként haladnak a következtetést. Az elsődleges szakterületek a következők:

    • hallás és beszéd: telefon, tárgyalás, találkozó és interjú készség, ügyfél-kommunikáció, formális és informális előadások;
    • jogi írás: szerződés kidolgozása, betűk, jogi összefoglalók, prediktív és meggyőző írás, és,
    • olvasási készség és elemzés: a szerződés és a jogértelmezés, jogi szókincs, az amerikai jogrendszer, és jogi területek.


A résztvevők korlátozott ideig, egy hetes intenzív változata a tanfolyam lesz kapható. A tartalom összpontosít ugyanazon a területen, mint fentebb.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Kevesebb