Jogi Angol Intézet

Általános információk

Program leírás

A Jogi Angol Intézet nyitott minden nemzetközi Suffolk Master of Laws hallgató számára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkeznek-e eszközökkel ahhoz, hogy sikeresen áttérjenek az LLM tanfolyamra.

Ezt a háromhetes intenzív tanfolyamot arra tervezték, hogy bemutassa Önt az Egyesült Államok jogrendszerébe, miközben a sajátos nyelvi és tudományos ismeretekre összpontosít, amelyekre az American Bar Association (ABA) által akkreditált jogi iskolában kell sikeresnek lennie.

A Suffolk Law az ország azon kevés jogi iskoláinak egyike, amelyek speciális nyelvi programot kínálnak kizárólag LLM hallgatók számára. Az intézetet egy tapasztalt nemzetközi üzleti ügyvéd vezette, aki szintén tanúsított angol oktató más nyelveken beszélők számára.

131100_BostonCommon.jpg

A Jogi Angol Intézet hetente öt napon keresztül, napi öt órán keresztül működik, amely feljegyzéseket készít, nyelvtant, írást, nyilvános beszédet, jogi szókincset és amerikai jogi anyagokat használ. Ez egy felbecsülhetetlen értékű módja annak is, hogy az osztályok megkezdése előtt találkozzon más nemzetközi LLM hallgatókkal és kiépítse hálózatát.

Az osztályok hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 óra között találkoznak. A hallgatók a hét további négy napján további 2 órát tartanak az osztályban. Összességében a hallgatók elvárják, hogy hetente legalább 28 órát tartanak az osztályban. Ezen felül három három órás tanfolyam van a Suffolk Law referencia könyvtárosokkal a háromhetes ülésen.

A program az alábbiakra összpontosít: i) a jogi iskola sikeréhez szükséges beszélt és írásbeli angol nyelvtudás szintjének fejlesztése ; ii) az amerikai jogi és kormányzati rendszerek alapelveinek megismerése; iii) a jogi iskola tantermi kultúrájának és elvárásainak megismerése .

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unma ... Tovább

For more than 100 years, Suffolk Law has produced some of the nation’s most distinguished legal professionals. With an emphasis on real world practice and experiential learning, Suffolk Law is an unmatched place to start, build, and launch a successful career and life in the law. Kevesebb