LAWSTUDIES

2 Pénzügyi jog Jogi Alapképzés Összevetése

Az LLB, vagy Bachelor of Laws, egy olyan alapképzési program a tanulók számára, akik meg akarják érteni a jogi fogalmak általános elveit. A program gyakran arra törekszik, hogy megbecsülje a hallgatókat az analitikus és a kritikus gondolkodási készségek felismerésében.

Mi az a pénzügyminiszter? Ez a program jellemzően az oktatásra összpontosít, amely értékes a jogi és pénzügyi területen a jövő szakembere számára. Ez kiterjedhet a jog és a meghatározott pénzügyi terület, például a könyvelés kettős területeire. Az enrollees gyakran foglalkozik olyan osztályokkal, mint a jog, a büntetőjog és a polgári jog, valamint a számvitel, a statisztika és az általános közgazdaságtan elvei. A tanfolyamokat, szemináriumokat és előadásokat általában a jogi és közgazdasági tanárok tanítják.

A program végzős hallgatói általában jól ismerik a fejlett kommunikációs készségeket, lehetővé téve számukra, hogy világosan megosszák a komplex információkat a munkatársaknak, a barátoknak és a munkatársaknak. Gyakran erős alapot kapnak a gazdasági elvek és a jogi kérdésekben, erősítve a versenyképességüket a kívánatos karrierért.

Ennek a képzési programnak a időtartama, ahol található, és ha online elérhető, hatással lehet a teljes költségre. A leendő hallgatóknak meg kell vizsgálniuk az egyes egyetemek pénzügyi támogatási csomagját, hogy jobban megértsék a teljes költségeket.

A Pénzügyi Jogok LLB előkészíti a hallgatót a karrierre a jogi vagy pénzügyi szakmákban. A diplomások gyakran keresnek munkát bankoknál, pénzügyi intézményeknél, ügyvédi irodáknál, kormányzati szerveknél és közösségi szervezeteknél, vagy folytathatják tanulmányaikat posztgraduális képzési programon. Szakmai pozíciók a diplomások általában könyvelő, pénzügyi tervező, eladó elemzője, vevő, jogász és kormányzati alkalmazott.

A leendő hallgatók ebben a szakos programban sok egyetemre választhatnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Pénzügyi jog Filter

Az értékpapírjog és a bankjog érettségi utáni fokozata

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Alapképzés
LLB (Jogi Alapképzés)
márc. 2021
<
Részidős
19 márc. 2021
Portuguese (Portugal)
On-line

Ez a posztgraduális célja a jelenlegi és speciális ismeretek elsajátítása a jog két egymást kiegészítő területén: alapfogalmain és elvein, jogi intézményein, valamint azon érd ...

Tovább

Bachelor of Laws

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLB (Jogi Alapképzés)
szept. 2021
<
Nappali
<
4 év
30 jún. 2021
Portuguese (Portugal)
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

"A portói jogi karon a hallgatókat képezzük a tárgyak szigorú ismerete és a jogi érvelés kreatív felhasználása céljából. Fejlesztetjük transzverzális készségeinket (kommunikác ...

Tovább