Filter
Jogi Alapképzés
Svájc A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Jogi tanulmányok LLB Diplomák Keresése Svájcban 2020

A graduális képzés befejezése után a hallgatónak LLB diplomát kell szereznie, ha jogi területen szeretne elhelyezkedni. Ez a képzés általában három-négy éves.  

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

Kérj Információt A Legjobb Távoktatás Jogi tanulmányok Jogi Alapképzések Svájcban 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Jogi tanulmányok, Svájc, Távoktatás

FernUni Schweiz

A program egy szilárd tudományos bázis képzés elvei svájci jog és tudományágak és alkalmazások: büntetőjog, magánjog, közjog, trösztellenes jog, jogi módszertan, keresked ... [+]

A program egy szilárd tudományos bázis képzés elvei svájci jog és tudományágak és alkalmazások: büntetőjog, magánjog, közjog, trösztellenes jog, jogi módszertan, kereskedelmi jog, stb

A diákok a különböző ismeretek a különböző jogi területek és a törvényeket. A következtetés tudományos egyetemi munka.

Kísérő önálló tanulmány megállapította háromhetente szombaton osztályú helyett előadások. A kurzus alapján a legújabb kutatási eredmények és a politikai döntéseket, valamint a korszerű oktatási módszerek.

A Bachelor of Law célja szerint az iránymutatások a jogi oktatás svájci jelenlétében egyetemeken.

Kétnyelvű tanulmányok ... [-]
Svájc Svájc Online
Február 2020
Német,Francia
Részidős oktatás
9 félévek
On-line
Bővebben magyarul