$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Jogi asszisztens Jogi Alapképzés Összevetése

Az LLB befogadása olyan eredmény, amely a tanfolyamon dolgozó végzetteket a jog területén dolgozik. Ez az alapképzés biztosítja számukra a szakképesítést a szakterületeken, és számos karriert nyit. Mi az a LLB a Paralegal Studies-ben? Ez az oklevél a hallgatók számára a szakmai készségeket és ismereteket a paralegal szakmában tevékenykedik. Számos kurzust tanítanak az… Tovább

Az LLB befogadása olyan eredmény, amely a tanfolyamon dolgozó végzetteket a jog területén dolgozik. Ez az alapképzés biztosítja számukra a szakképesítést a szakterületeken, és számos karriert nyit.

Mi az a LLB a Paralegal Studies-ben? Ez az oklevél a hallgatók számára a szakmai készségeket és ismereteket a paralegal szakmában tevékenykedik. Számos kurzust tanítanak az ügyvédek, akik felsorolhatják a paralegal napi feladatait, például címkereséseket és a jogi beadványok beírását és benyújtását. A tanfolyam érintheti a jogi tárgyköröket, például a családjogot és a büntetőjogot. Néhány program lehetővé teszi a diákok számára, hogy szakterületet válasszanak.

A paralegal tanulmányok fokát kínálja a diákoknak az a képességük, hogy megértsék a jogi szakmát, és meghatározzák, hogy tovább akarnak-e menni a jogi iskolába. Ez a tanulmányi terület erős szervezeti készségeket, valamint problémamegoldó és logikai készségeket hordoz, amelyek átvihetők az élet számos területén.

Minden egyetem egyedülálló, és az egyes iskolákban az LLB költségei változhatnak. Az egyetemek különböző helyszíneken és programokon túlmenően nincsenek meghatározott tandíjköltségek az egész fórumon. Ez a képzési program körülbelül négy év teljes munkaidős tanulmány elkészítését teszi teljessé.

A paralegal tanulmányok résztvevői az LLB-nek gyakran az ügyvédi irodákba járnak, de gyakran munkát találnak jogi asszisztensekként, jogászokként vagy követelés-igazolóként. Mások a vállalatok jogi osztályaiban különböző kapacitással dolgoznak. A diákok megtanulják a jogi szakma számos aspektusát, és tapasztalatot szereznek az ottani ország törvényeiről. Ez olyan eszközöket biztosít számukra, amelyek olyan szolgáltatásokat nyújtanak, mint például az ügyvédek segítése a próbák, lezárások és meghallgatások előkészítésében. Ha egy diák tovább szakosodott a tanfolyamán, akkor még több munkalehetőség van a specializáció területén.

Az LLB virágzó karriert eredményezhet, és az egyetemek közül több választási lehetőség kínálkozik. Online lehetőségeket is kínálnak világszerte, lehetővé téve a tanulás elérését a tanulóhoz. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Fredericton, Kanada

Mivel az egyetlen négyéves kanadai asszisztens Studies program, nincs jobb hely, hogy összpontosítson a jogi asszisztens képzés, mint a The Business School Humber. Professzoro ... +

Mivel az egyetlen négyéves kanadai asszisztens Studies program, nincs jobb hely, hogy összpontosítson a jogi asszisztens képzés, mint a The Business School Humber. Professzorok a programban rendelkeznek a diplomáját, valamint azt is, széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a jogi területen. Bernie Aron, program koordinátor, a jogi asszisztens Tanulmányok szak nemrég kapott egy John és Suanne Roueche Excellence díj az ő kivételes hangsúly a tanítás és a tanulás kiválóság. -
LLB (Jogi Alapképzés)
Nappali
Angol
Campus