$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Gazdasági jogi tanulmányok Jogi Alapképzés Összevetése

Azok a hallgatók, akik nagy érdeklődést tanúsítanak a törvényi karrier folytatásában, az LLB vagy a Bachelor of Law (Law Bachelor of Law) kiemelkedő bevezetést nyújt az előtti jogi tanulmányokhoz. A program három-öt évig tarthat, és számos joggal kapcsolatos tantárgyat hangsúlyozhat. Mi az a LLB a gazdasági jogi tanulmányok terén? Ennek a programnak a célja gyakran, hog… Tovább

Azok a hallgatók, akik nagy érdeklődést tanúsítanak a törvényi karrier folytatásában, az LLB vagy a Bachelor of Law (Law Bachelor of Law) kiemelkedő bevezetést nyújt az előtti jogi tanulmányokhoz. A program három-öt évig tarthat, és számos joggal kapcsolatos tantárgyat hangsúlyozhat.

Mi az a LLB a gazdasági jogi tanulmányok terén? Ennek a programnak a célja gyakran, hogy a tanuló szilárd alapot biztosítson a jog és a közgazdaságtan területén. A program gyakran arra törekszik, hogy felkészítse a hallgatókat a jogi kérdések jobb megértésén keresztül a tanfolyamon, az előadásokon és a szemináriumon, amit a felsőfokú végzettséggel rendelkező professzorok tanítanak. A vita és a kritikai gondolkodás képességét gyakran hangsúlyozzák a hallgató függetlenségének előmozdítása érdekében. A globális és személyes ügyekhez kapcsolódó gazdasági fundamentumok lehetnek a program kulcsfontosságú elemei.

Azok a tudósok, akik ezt a programot vesznek részt, gyakran fejlett kommunikációs készségeket fejlesztenek ki, amelyek segíthetnek a személyes és karrierhelyzetekben. Általában a gazdasági elvek és a jogi kérdések alapos ismerete végződik, ami segítheti őket abban, hogy magasabb karrierjükbe lépjenek.

Ennek a képzési programnak a költségei olyan tényezőktől függhetnek, mint a helyszín, az egyetem és a program időtartama. Az érdeklődő diákoknak kutatniuk kell és kapcsolatba kell lépniük az egyes iskolákkal annak érdekében, hogy jobban megértsék, mi a legmegfelelőbb a program számára.

A gazdasági jogtudományi végzettséggel rendelkező hallgatók jól elhelyezhetik a karriereket a jogi vagy gazdasági szakmákban. Az ügyvédi irodák, a vállalatok, az egyetemek és a kormányzati ügynökségek termékenyek a foglalkoztatáshoz. Büntetőügyekben, titkárként, irodavezetőként vagy jogi képviselőként a jogi területen is rendelkezésre állhatnak, míg a gazdasági vezetők, pénzügyi tanácsadók, oktatók és befektetési ügynökök foglalkoztatása a közgazdaságtani színtér.

A Gazdasági Jogi Tanulmányok LLB-t számos országban kínálják szerte a világon, mind az osztályban, mind az online modulokban. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
The University of Law Undergraduate Programmes
Guildford, Egyesült Királyság +6 Több

Egyesítve az akadémiai szigorúságot a gyakorlati jogi ismeretekkel, üzleti jellegű környezetben, az LLB biztosítja az alapvető alapmunkákat, függetlenül attól, hogy ügyvéd vag ... +

Egyesítve az akadémiai szigorúságot a gyakorlati jogi ismeretekkel, üzleti jellegű környezetben, az LLB biztosítja az alapvető alapmunkákat, függetlenül attól, hogy ügyvéd vagy, vagy pedig más karrierlehetőségeket kíván felfedezni. Megállapítottuk, hogy kiváló minõségû tanítást, tanulást és eredményeket biztosítunk hallgatóink számára, és következetesen meghaladjuk az Egyesült Királyság felsőoktatásának szigorú nemzeti minõségi követelményeit. -
LLB (Jogi Alapképzés)
Nappali
3 év
Angol
szept. 2022
Campus