$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Angol törvény Jogi Alapképzés Összevetése

Az LLB vagy a Bachelor of Laws kínál jelöltek lehetőségeket szerezni szakértelmet célzott területeken a törvény. Az LLB a jogi területen belül széles körű pályaválasztási lehetőségeket kínálhat a címzetteknek. Mi az angol jogban az LLB? Ez a képzési program gyakran az első lépés az ügyvédi hivatásnak az Egyesült Királyságba történő bejutásához. A program r… Tovább

Az LLB vagy a Bachelor of Laws kínál jelöltek lehetőségeket szerezni szakértelmet célzott területeken a törvény. Az LLB a jogi területen belül széles körű pályaválasztási lehetőségeket kínálhat a címzetteknek.

Mi az angol jogban az LLB? Ez a képzési program gyakran az első lépés az ügyvédi hivatásnak az Egyesült Királyságba történő bejutásához. A program résztvevői alapos képzésben részesülnek a jogi gyakorlatokban, mint pl. A hamis jogi viták és a jogi írás. A kurzusajánlatok gyakran magukban foglalják az angol jogrendszer bevezetését a büntetőjogi és a közjogi szempontból. Tanulmányozzák a jog különböző területeit is, például az ingatlanjogot, a családjogot, a nemzetközi jogot, a bizalmakat és a károkozási jogot. Ezenkívül az uniós jogszabályokat és intézményeket gyakran beépítik a programokba.

A jogi tanulmány lehetőséget kínál arra, hogy értékes életképességet szerezzen a kritikai gondolkodás, elemzés és írás területén. A kutatási készségek alapvető szerepet töltenek be a jogi szakmában, és az angol törvényi LLB programban tanítanak.

Az LLB-nek fizetett tandíj az egyetem elhelyezkedésétől és megkülönböztető profiljától függ. Általában négyéves nappali tagozatos diák vesz részt a program befejezésében.

Az angol jogban működő LLB az Egyesült Királyság jogi szakmájának lépcsője. Ennek a programnak több diploma megy, hogy sikeres jogászgá váljon Nagy-Britanniában vagy nemzetközi szinten a középpontjában. Számos karrierlehetőség létezik, azonban ügyvédi jogállás nélkül. Sok diplomás folytatja az új üzleti ismeretek elsajátítását az üzleti világban vagy a kormányzati ügynökségekben. Mások jogi ismereteiket egy bűnüldöző szakmában használják, például rendőrök. Mások továbbra is tanárként járnak középiskolai vagy egyetemi szinten.

Az angol jog programokat helyi és online nyelven lehet megtalálni. Sok egyetem kínál ilyen programokat az egész világon, és mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Arden UK
Coventry, Egyesült Királyság

Jogi szakemberként szeretné elindítani karrierjét? Ne keressen tovább: a minősítő státuszú LLB (Hons) az Ön számára való. Belemerül az Egyesült Királyság és az EU jogrendszeré ... +

Jogi szakemberként szeretné elindítani karrierjét? Ne keressen tovább: a minősítő státuszú LLB (Hons) az Ön számára való. Belemerül az Egyesült Királyság és az EU jogrendszerével kapcsolatos összes kötelező ismeretbe, mélyreható jogi ismereteket gyűjtve – és minden olyan okosságot, amelyre szüksége lesz. Ezt az LLB-t (Hons) elismeri a Solicitors Regulation Authority és a Bar Standards Board. Sikeres ügyvédnek lenni annyi, mint jogi ismereteit bonyolult helyzetekben alkalmazni, és jól indokolt megoldást találni. Minden évben feltárja a jog alapelveit. Ha ezt az öv alá vette, szabadon választhat kettőt a négy opcionális modul közül. -
LLB (Jogi Alapképzés)
Nappali
Részidős
3 - 6 év
English (UK)
aug. 2022
On-line