LAWSTUDIES

Összehasonlító jog Jogi Alapképzés Összevetése

Az LLB egy olyan fokozat, amely lehetővé teszi a címzett számára, hogy a jogi fegyelemben dolgozhasson. Az "LLB" kezdőbetűk a latin törvényekből származnak. Ezt a diplomát különféle szakirányok kínálják, amelyek fokozzák a diplomás megbízólevelét és foglalkoztatási lehetőségeit.

Mi az LLB az összehasonlító törvényben? A diákok, akik ezt a programot vehetik igénybe, megkapják a képzést és oktatást, amelyek ahhoz szükségesek, hogy ismertté váljanak a nemzetközi jogban. Lehet, hogy időt fordítanak és összehasonlítják a különböző országok törvényeit. Határozottan nemzetközi perspektívát hoznak, mivel a diákok több jogi területen tapasztalatot szereznek. Az ebben a szakképzési rendszerben részt vevők gyakran tanulmányozzák a jogot az egyetem országában, mivel más országok törvényeihez hasonlítanak. Olyan területekre terjednek ki, mint a szerződések, a kár, a büntetőjog és a közjog. Egyes programok külföldi tanulmányokat kínálnak, valamint szakosodási területet is választanak. Számos specializációs modul létezik, beleértve a kriminológiát, a szabad kereskedelmet, a környezetvédelmi jogot, a multinacionális vállalatokat, a foglalkoztatást és az egészségügyet.

Az LLB programban részt vevő hallgatók számos korabeli jogi kérdésben betekintést nyernek, és ebben a folyamatban multikulturális perspektívát nyerhetnek, mivel különböző joghatóságokat tanulnak. Az LLB-vel rendelkező diplomások részesülhetnek a törvény tanulmányozásában részt vevő szervezeti készségekből, valamint a határokon átnyúló nemzetközi színtéren elterjedt tudás széles köréből.

Az LLB programok költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a származási országot és az LLB-t kínáló speciális egyetemet. Ez a fokozat általában körülbelül négy évig tart.

Azok, akik teljesítik az LLB-t az összehasonlító törvényben, számos szakmában találhatják magukat. A vizsgált tartalom globális jellege miatt a diplomások nemzetközi szervezetekben közvetítői vagy tanácsadási lehetőségeket találhatnak. Lehet, hogy kormányzati tisztviselőként dolgozik, akik felügyelik az ország törvényes érdekeit, amelyekért dolgoznak. Az egyének néha a nemzetközi színtéren bírák lesznek, ahol a multinacionális jogi kérdésekben szerzett tapasztalataikat felhasználják. A vállalatok néha nemzetközi jogi diplomát bérelnek, hogy vállalják a nemzetközi üzleti kapcsolatokat. Sokan, akik az LLB-vel végzettek, folytatják tanulmányaikat, és a kollégiumi szinten a jogi professzorok lesznek.

Számos nemzetközi program létezik, amelyek az LLB-t kínálják az összehasonlító törvényben. Az online lehetőségeket a teljes rugalmasság érdekében is kínálják. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Összehasonlító jog Filter

Bachelor diploma az összehasonlító, európai és nemzetközi jogi tanulmányok (CEILS)

University of Trento – Faculty of Law
LLB (Jogi Alapképzés)
szept. 2020
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A CEILS program a hallgatók számára hiteles nemzetközi tapasztalatot és mindenre kiterjedő oktatást biztosít az összehasonlító, európai, nemzetközi és transznacionális jogban. ...

Tovább