$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Összehasonlító jog Jogi Alapképzés Összevetése

Az LLB egy olyan fokozat, amely lehetővé teszi a címzett számára, hogy a jogi fegyelemben dolgozhasson. Az "LLB" kezdőbetűk a latin törvényekből származnak. Ezt a diplomát különféle szakirányok kínálják, amelyek fokozzák a diplomás megbízólevelét és foglalkoztatási lehetőségeit. Mi az LLB az összehasonlító törvényben? A diákok, akik ezt a programot vehetik igén… Tovább

Az LLB egy olyan fokozat, amely lehetővé teszi a címzett számára, hogy a jogi fegyelemben dolgozhasson. Az "LLB" kezdőbetűk a latin törvényekből származnak. Ezt a diplomát különféle szakirányok kínálják, amelyek fokozzák a diplomás megbízólevelét és foglalkoztatási lehetőségeit.

Mi az LLB az összehasonlító törvényben? A diákok, akik ezt a programot vehetik igénybe, megkapják a képzést és oktatást, amelyek ahhoz szükségesek, hogy ismertté váljanak a nemzetközi jogban. Lehet, hogy időt fordítanak és összehasonlítják a különböző országok törvényeit. Határozottan nemzetközi perspektívát hoznak, mivel a diákok több jogi területen tapasztalatot szereznek. Az ebben a szakképzési rendszerben részt vevők gyakran tanulmányozzák a jogot az egyetem országában, mivel más országok törvényeihez hasonlítanak. Olyan területekre terjednek ki, mint a szerződések, a kár, a büntetőjog és a közjog. Egyes programok külföldi tanulmányokat kínálnak, valamint szakosodási területet is választanak. Számos specializációs modul létezik, beleértve a kriminológiát, a szabad kereskedelmet, a környezetvédelmi jogot, a multinacionális vállalatokat, a foglalkoztatást és az egészségügyet.

Az LLB programban részt vevő hallgatók számos korabeli jogi kérdésben betekintést nyernek, és ebben a folyamatban multikulturális perspektívát nyerhetnek, mivel különböző joghatóságokat tanulnak. Az LLB-vel rendelkező diplomások részesülhetnek a törvény tanulmányozásában részt vevő szervezeti készségekből, valamint a határokon átnyúló nemzetközi színtéren elterjedt tudás széles köréből.

Az LLB programok költségei számos tényezőtől függnek, beleértve a származási országot és az LLB-t kínáló speciális egyetemet. Ez a fokozat általában körülbelül négy évig tart.

Azok, akik teljesítik az LLB-t az összehasonlító törvényben, számos szakmában találhatják magukat. A vizsgált tartalom globális jellege miatt a diplomások nemzetközi szervezetekben közvetítői vagy tanácsadási lehetőségeket találhatnak. Lehet, hogy kormányzati tisztviselőként dolgozik, akik felügyelik az ország törvényes érdekeit, amelyekért dolgoznak. Az egyének néha a nemzetközi színtéren bírák lesznek, ahol a multinacionális jogi kérdésekben szerzett tapasztalataikat felhasználják. A vállalatok néha nemzetközi jogi diplomát bérelnek, hogy vállalják a nemzetközi üzleti kapcsolatokat. Sokan, akik az LLB-vel végzettek, folytatják tanulmányaikat, és a kollégiumi szinten a jogi professzorok lesznek.

Számos nemzetközi program létezik, amelyek az LLB-t kínálják az összehasonlító törvényben. Az online lehetőségeket a teljes rugalmasság érdekében is kínálják. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
University of Trento – Faculty of Law

A CEILS program a hallgatók számára hiteles nemzetközi tapasztalatot és mindenre kiterjedő oktatást biztosít az összehasonlító, európai, nemzetközi és transznacionális jogban. ... +

A CEILS program a hallgatók számára hiteles nemzetközi tapasztalatot és mindenre kiterjedő oktatást biztosít az összehasonlító, európai, nemzetközi és transznacionális jogban. Más nemzeti jogrendszerekkel együtt az olasz jog elemeit az európai, összehasonlító és nemzetközi keretek között tanítják. -
LLB (Jogi Alapképzés)
Nappali
Angol
Campus