21 LLB Programok ban ben Interdiszciplináris jog ban ben Egyesült Királyság for 2024

LLB Programok ban ben Interdiszciplináris jog ban ben Egyesült Királyság for 2024Filter
    • Hull, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Tanuljon ügyvédként gondolkodni, és fedezze fel tehetségét a kritikus érveléshez, íráshoz és gondolkodáshoz.

    • Manchester, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ezen az LLB-n keresztül egyesítse a jogot a politika és a nemzetközi kapcsolatok megértésével.

    • London, Egyesült Királyság
    • Manchester, Egyesült Királyság
    • + 1 more

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A LLB Business with Business diplománkon a legfontosabb jogi témákat és a kapcsolódó készségeket tanulmányozza, hogy széles körű megértést szerezzen számos jogi területen, amelyek szükségesek a minősítő jogi diploma megszerzéséhez. Gyakorlati fókusz a jog valós alkalmazásával és az üzleti életben, a foglalkoztathatósággal a tanfolyamba ágyazva. Azoknak a hallgatóknak, akik hároméves jogi diplomát szeretnének végezni, gyakorlati fókuszban, de nyitva akarják hagyni a karrierjüket a jogi vagy a szélesebb üzleti világban. Összességében 5 csillagos minősítéssel rendelkezünk a QS World University Rankings -től, és 5 csillaggal a tanítás, foglalkoztathatóság, online tanulás, tudományos fejlődés és inkluzivitás kategóriában.

    • Online United Kingdom

    Részidő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    Ez az egyetlen 100% -os online és részmunkaidős LLB (Hons) törvény, amely nem kötelezi az értékelési központokba való utazást vagy az időzített vizsgák elvégzését. Ez minősített jogi végzettség (QLD), amelyet az ügyvédi szabályozó hatóság elismert, és nagyszerű első lépés a szakmai képzési szakaszba való előrelépéshez, hogy jogi szakembernek minősülhessen. Ez az akadémiailag szigorú, SQE -re összpontosító LLB (Hons) Law program a jogi ismeretek hét alapját lefedi. A tananyag az angol és walesi törvényekre összpontosít, de tartalmaz releváns globális kérdéseket is. A programon keresztül fejlesztheti a kritikus gondolkodást, a csapatmunkát, a vezetést és a jogi érvelési készségek bemutatását a diáktársaival folytatott vitafórumokon keresztül. A diploma megszerzése után készen áll a jogi képzésre, és felkészült arra, hogy a kapcsolódó ágazatokban a karrier széles körében boldoguljon.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    Arden UniversityAz online LLB (Hons) képesítési státusszal biztosítja számodra a szükséges készségeket, hogy jogi szakemberként kezdhesd karriered. Fejlessze jogi és etikai megértését ezzel az LLB (Hons) programmal, és szakosodjon az Ön és karrierútja számára érdekes területeken. Ezt a jogi diplomát azért fejlesztették ki, hogy segítsen megérteni a jog alapelveit különböző szempontokból, és megadja a készségeket az igazságügyi rendszerben való karrierhez.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Senior Status LLB egy tömörített fokozat, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy egy 3 éves egyetemi programot teljesítsenek 2 év alatt. Ez egy intenzív tanfolyam, amely alkalmas a nagy teljesítményű diplomásokra. A Senior Status LLB alapképző modulokból áll, amelyeket a hagyományos 3 éves LLB hallgatókkal együtt tanítanak.

    • Stirling, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    24 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Kétéves akkreditált tanfolyamunk belépési utat kínál a skót jogi szakmába, lehetővé téve a diplomások számára, hogy ügyvédként gyakoroljanak, vagy ügyvédekké váljanak Skóciában.

    • Online United Kingdom

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    • London, Egyesült Királyság
    • Manchester, Egyesült Királyság
    • + 2 more

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ezt a kurzust úgy alakítottuk ki, hogy az elérhető legkoncentráltabb szakmai jogi diploma legyen. Olyan hallgatóknak készült, akik két éven belül egy gyakorlatiasan koncentrált intenzív kurzust szeretnének tanulni, és a jogi szektorban szeretnének karriert folytatni. Ez egy gyorsabb, intenzívebb útvonal, ugyanazok az oktatók tanítják, és ugyanazokat a magas színvonalú oktatási módszereket alkalmazzuk, mint a hároméves jogi diplománk.

    • London, Egyesült Királyság
    • Manchester, Egyesült Királyság
    • + 4 more

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az akadémiai szigort a gyakorlati jogi készségekkel ötvözi egy üzletszerű környezetben, LLB-nk megadja az alapvető alapot, akár ügyvédi tevékenységet szeretne, akár más karrierlehetőségeket szeretne felfedezni. Szakmailag fókuszált képesítésünkkel gyakorlati készségek elsajátítására számíthat, és a jövőbeni foglalkoztathatóságra összpontosít.

    • Online United Kingdom

    Részidő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    Ez a 100% -ban online és részmunkaidős LLB (Hons) pszichológiai törvény az egyetlen ilyen. Lehetővé teszi, hogy teljesen online tanuljon - anélkül, hogy értékelési központokba kellene utaznia vagy időzített vizsgákat kell tennie -, és minősítő jogi diplomát (QLD) szerez, amely megfelel a jogi oktatás tudományos szakaszának. Ez az online LLB (Hons) pszichológiai törvény lehetővé teszi, hogy felfedezze, hogyan hat a jogrendszer az emberek gondolkodására és viselkedésére. A tananyag az angol és walesi törvényekre összpontosít, de kiterjed a releváns globális kérdésekre is. Tanulmányozni fogja a jog legfontosabb területeit, például a büntetőjogot, a szerződésjogot és a kínzás jogát, és lenyűgöző pszichológiai témákba merül, mint például a szociálpszichológia és az emberi fejlődés mérföldkövei. Bármi legyen is a karrier törekvése, az ezen a fokozaton megszerzett speciális ismeretek és készségek felkészülnek a karrierre mind a jogi, mind a pszichológiai iparban, valamint a kapcsolódó ágazatokban.

    • Online United Kingdom

    Részidő

    4 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    LLB (Hons) törvényünk az üzleti vállalkozásokkal az egyetlen 100% -os online és részmunkaidős program a maga nemében, amely nem köteles utazni az értékelő központokba vagy teljesíteni az időzített vizsgákat. Ezt a programot azoknak a személyeknek tervezték, akik minősített jogi diplomát (QLD) szeretnének elérni, miközben üzleti ismereteket szereznek. Online üzleti LLB (Hons) üzleti jogunk az angol és walesi törvényekre összpontosít, de kiterjed a releváns globális kérdésekre is. Tanulmányai a jog olyan kulcsfontosságú területeit érintik, mint a szerződésjog és a tortjog, és felkészíti Önt a globális üzleti környezethez szükséges irányítási, kommunikációs és pénzügyi készségekkel. A jogi és üzleti területeken szerzett szakterülete minden vállalat számára előnyös lesz.

    • Birmingham, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Birmingham, Egyesült Királyság
    • London Borough of Ealing, Egyesült Királyság
    • + 1 more

    Részidő

    Összekevert

    Angol

    Tárgykör: Kriminológia

    • Glasgow, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Skóciai Törvényszövetség által akkreditált 2 éves gyorspályás LLB azok számára áll, akik már rendelkeznek kitüntetéses diplomával egy másik tudományágban. A program alapvető ismereteket nyújt