Jogi és Menedzsment Mester

Általános információk

Program leírás

előadás

Olyan szakemberek számára készült, akik üzleti vagy más szervezetekben dolgoznak, valamint azok számára, akik üzleti jogot vagy üzleti tanácsadást és természetesen üzleti ügyvédeket kívánnak gyakorolni (vagy hatékonyan gyakorolni).

Az üzleti jog területén folytatott mélyreható képzésen kívül ez a mester fokozta a fontos ismeretek fejlesztését a vállalatok megértésében, külső környezetében és a menedzsment főbb területein, például a vállalati pénzügyekben, marketing és az emberek menedzsmentje. Az eredmény olyan szakemberek, akik a sokféle kihívás hatékony kezelésére készülnek. A törvény és a menedzsment közötti mély párbeszédnek köszönhetően ez a mesterképzés kétségkívül sokkal tájékozottabb és sokrétűbb szakembereket fog biztosítani, akik képesek a mai valóság kihívásainak sikeres megközelítésére.

Bármilyen fokú pályázókat fogadnak el.

136060_AD0157989_Easy-Resize.com.jpg

Szakmai kilépések

A jogi képzés a klasszikus jogi szakmák, például az érdekképviselet, az igazságügyi bíró, az ügyészi ügyészség, a nyilvántartások és a közjegyzők és a petíció benyújtói számára nyújt minősítést. A közvetítéshez kapcsolódó új szakmákra is jogosult, mint például a közvetítés és a kereskedelmi választottbírósági eljárás, a bűnügyi és a családi közvetítés, a fogyasztói jogviták közvetítése stb.

A jogi képzés lehetővé teszi a rendőrség számára az állam központi, regionális és helyi közigazgatási szerveinek működését, beleértve a diplomáciai feladatok ellátását és a rendőrség politikai funkcióit (PJ, PSP, GNR, SEF, GF, SIS).

Az is gyakori, hogy a könyvvizsgáló társaságokban, cégekben (még a menedzsment területén), újságírásban, oktatásban, szövetségekben és alapítványokban, valamint nemzetközi szervezetekben (ENSZ, EBB, IMF, közösségi intézmények, nem kormányzati szervezetek) találnak jogászokat.

mobilitás

Nemzetközi szakaszok

A Jogi Iskola határozottan elkötelezett a nemzetközi mobilitási tapasztalatokból származó átfogó és minősítő képzés biztosításában. Ebben az összefüggésben az Erasmus program, a szabad mobilitás vagy a Külügyminisztérium tantervi gyakorlatának programja keretében ösztönzi és ösztönzi a különböző nemzetközi szakmai gyakorlatok megvalósítását a hallgató céljai és profilja szerint.

Az ilyen elhelyezéssel rendelkező diákok erre a célra Erasmus-támogatásban részesülhetnek, ha a szakmai gyakorlatot a program által lefedett országban végzik (például az Európai Unió tagállamai, Izland, Liechtenstein, Norvégia, Macedónia, Törökország), valamint a mobilitási időszak alatt a tandíjak lehetséges csökkentése.

Ezeknek a gyakornokságoknak az elismerése az oklevéllevelbe való felvételből ered, ha nem ismerik el tantervi értéküket. A Law School 2. ciklusába beiratkozott valamennyi diák a következő szakmai gyakorlatokra jelentkezhet:

Tanulmányi gyakorlatok a Külügyminisztériumban

A diákok mobilitása a portugál diplomáciai missziókhoz (nagykövetségek, küldetések, konzulátusok a Külügyminisztérium tantervi szakmai gyakorlatához) és Erasmus-ösztöndíjban részesülhetnek.

Kutatási gyakorlat

A felsőoktatási intézményben, a felsőoktatási intézményben, a felsőoktatási intézményben, legalább 2 hónapos és legfeljebb 5 hónapos Erasmus-ösztöndíjra jogosult, a mesterképzésre irányuló kutatásra irányuló mobilitás.

Gyakorlatok az új diplomások számára

A közelmúltbeli diplomások mobilitása, hogy a mesterképzés befejezését követően legalább két hónapos és legfeljebb 12 hónapos szakmai gyakorlatot folytasson, és az Erasmus-támogatásból részesüljön.

Nyári gyakorlat

A hallgatók mobilitása szakmai vagy egyetemi környezetben, minimum 2 hónapos és legfeljebb 3 hónapos időtartamra, és Erasmus-ösztöndíjban részesülhet.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas ... Tovább

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas também pelas suas iniciativas e excelentes instalações. Kevesebb