Jog LLB (posztgraduális program)

Általános információk

Program leírás

Ez a kétéves tanfolyam az Ön számára, ha már van egy egyetemi diploma egy nem-jog témában. A tanfolyam lehetőséget nyújt arra, hogy megismerje a jogot, mind a "gondolkodás mint ügyvéd", mind a tágabb értelemben vett társadalmi értelemben vett társadalmi értelemben.

Ez egy képesítő jogi fokozat *, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a jogi képzés szakmai szintjére lépjen, ha szeretne ügyvédként vagy ügyvédként szerepelnie Angliában és Walesben. Számos más joghatóságban is elismert.

A jogi ismeretek hét alapját lefedik, és fejlesztik jogi kutatói készségeit. Az opcionális modulok széles választéka lehetővé teszi számodra, hogy az érdeklődésedet olyan speciális jogi területeken kövesse, mint a társasági vagy foglalkoztatási törvény, az emberi jogok, a környezetvédelmi jog és a családjog. Bűnügyi igazságszolgáltatási és kriminológiai témákat is felderíthet, például rendőrséget vagy ifjúsági bűnözést.

Akkreditáció

Az összes LLB kurzust jelenleg a Solicitors Regulation Authority (SRA) és a Bar Council *

Kivételek

Ez a program képesítő jogi diplomához vezet *, amely lehetővé teszi, hogy maximális mentességet kapjon az ügyvédi tanács, valamint az Anglia és Wales Ügyvédi Társasága képzésének szintjén. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a szakképzés szakaszába lépjen.

* A Solicitor Szabályozó Hatóság 2021-től javasolja a rendszer megváltoztatását.

Tanfolyam tartalom

Az első évben, akkor vesz egy kötelező modulok, amelyek fejlesztik a tudás kulcsfontosságú szempontjai a jog, mint például a szerződés és a büntetőjog. A jogi alapok modulja egy intenzív, előre telepített modul, melynek célja az, hogy felkészítse Önt az egyetemi szintű jogtanulás igényeire, és magában foglalja az érdemi tartalmat, valamint a gyakorlati készségeket, például a csoportmunkát és a motiválást.

A következő évben továbbra is kötelező modulokat tanulhatsz, bővítheted ismereteidet, és olyan témákra koncentrálsz, mint az uniós jog, a méltányosság és a bizalom. Ezzel egyidejűleg az opcionális modulok közül választhat, így lehetőséget kap arra, hogy olyan témákra összpontosítson, amelyek megfelelnek saját érdeklődési körének és karriertervének. Ez azt jelentheti, hogy a családjog, az emberi jogok, a társasági jog vagy a különböző európai országok jogrendszereire összpontosít.

A tanfolyam során szerzett ismeretek és készségek bemutatásához lehetősége van egy disszertáció elkészítésére is - egy önálló, a választott jogi témájú kutatásról.

A tanfolyam szerkezete

Az alább látható lista a vizsgált tipikus modulokat / komponenseket mutatja, és időről időre változhat.

modulok

1. év

Kötelező modulok

 • Szerződési jog
 • A törvény alapjai
 • Alkotmányos és közigazgatási jog
 • Bűnügyi törvény
2. év

Kötelező modulok

 • Az uniós jog
 • A vagyonkezelési törvény
 • Land törvény
 • kártérítési

Opcionális modulok (az alábbiakban bemutatott tipikus opciók kiválasztása)

Az alábbi listából 40 kredit választja:

 • Társasági jog
 • Nemzetközi Emberi Jogi Törvény
 • Foglalkoztatási törvény
 • Családi törvény
 • Kutató törvény
 • Cyberlaw: Az információs társadalom szabályozása
 • Bizonyíték
 • Nem és a törvény
 • Szellemi tulajdon: Kereskedelmi és marketing eszközök
 • Kereskedelmi jog: Kereskedelmi és fogyasztói értékesítés
 • Tömeges atrocitások és büntető igazságszolgáltatás

126003_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722c72d5954ac15e_1280.jpgjessica45 / Pixabay

Az akadémiai horizontok kibővítése

Leedsnél azt akarjuk, hogy élvezze az egyetemi tudás mélységét és szélességét, hogy felkészítse Önt a folyamatosan változó és kihívásokkal teli világ sikerére. Ezen a kurzuson kibővíti tanulását alapvető és / vagy választható modulokon keresztül.

Tanulás és tanítás

Ennek a kurzusnak az egyik legfontosabb célja, hogy megtanítson "ügyvédként gondolkodjon", de segítünk abban is, hogy fejlessze az átruházható készségeket, amelyek lehetővé teszik a törvény különböző helyzetekben való alkalmazását és alkalmazását.

Megtanulhatja a hagyományos módszerek, például előadások, oktatóanyagok és szemináriumok segítségével, melyeket a virtuális tanulási környezet (VLE) segítségével online szolgáltatnak. Az Ön első évében a törvény alapjai előkészítik Önt a törvény tanulmányozására, és lehetővé teszik gyakorlati készségek elsajátítását, mint például a csoportos munka és a szónoklás.

Ez egy igényes tanfolyam, amely önmotivált és független tanulók felé irányul, így ideje nagy részét a független tanulmányban kutatással és előkészítő olvasással töltik. Kiváló könyvtári forrásokkal rendelkezünk, több mint 50 000 kötettel a Jogi Könyvtárban, a jogi anyagokhoz és folyóiratokhoz való széles körű elektronikus hozzáférés mellett.

Értékelés

Annak elősegítése érdekében, hogy a jövőbeni karrierjéhez szükségesek legyenek a szükséges készségek, a modulokat számos különböző módszerrel értékeljük. Ide tartoznak a látott és láthatatlan vizsgák, a kurzusok, a csoportmunka és a szóbeli részvétel pl.

Belépési követelmények

A-szint: Egyetemi diploma 2: 1-es arányban (Hons) egy nem jogi alanyban.

Angol nyelvi követelmények

Összesen IELTS 6.5, minden komponensben legalább 6,0.

Karrierlehetőségek

Az LLB Law (posztgraduális program) biztosítja az alapot a hallgatók számára, hogy folytathassák az ügyvédi képesítést Angliában és Walesben, és átadható készségeket szerezzenek, amelyeket számos joghatóság elismert. A hazai gyakorlatot folytatni kívánó nemzetközi diplomásoknak esetleg további országspecifikus képzéseket kell szerezniük.

Mint a Law School diákja, számos lehetőséget kínálunk Önnek a karrierlehetőségeinek növelésére; a szaktudás fejlesztéséből és a tárgyalásokból, a leendő munkáltatók meghallgatásából speciális tárgyalásokon, karriervásárokon vagy karriermenedzselésen vesz részt. A támogatást, amelyet a jogi iskolában fog kapni, segít a karriered megindításában, akár törvényben, akár más területen.

Karrier támogatás

Javasoljuk, hogy előkészítse a karrierjét az első naptól. Ez az egyik oka annak, hogy a Leeds-diplomásokat a munkáltatók keresik.

A Leeds for Life egyedülálló megközelítése, amely segít Önnek abban, hogy az egyetemet kihasználva támogassa az egyetemi és személyes fejlődést.

A Karrier Központ és a karának személyzete számos segítséget és tanácsot nyújt a karrierjének megtervezésében és a tájékozott döntések meghozatalában, még a diplomás megszerzése után is.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Kevesebb