Jd

Általános információk

Program leírás

A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetemen felkészíti a diákokat, hogy szenvedélyesen hatással a jogi közösség és azon túl.

1970 óta Hofstra törvény biztosított az oktatás egyaránt gazdag elméleti és készségek szükségesek, hogy kitűnő, ügyvédek, üzletemberek, és közösségi vezetők.

Található, a 240 hektáros campus Hofstra Egyetemen Hempstead, New York, Hofstra törvény 20 mérföldre kívül New York külvárosi Long Island. Kevés, ha van ilyen, jogi iskolák is egyezik a kombináció a mi zöld campus és könnyű hozzáférést biztosít New York City, a hub a nemzet jogi szakma.

Hofstra törvény széles körben elismert úttörője teljes mértékben integrálja a klinikai oktatás egy hagyományos törvény iskolai tananyag. Az 1970-es években, az iskola volt az egyik legnagyobb klinikai programok a nemzet. Az évek során, a klinikák váltak jól ismert jogi körökben a nagyvárosi területen. Mivel a diákok képviselik magánszemélyek néző valós jogi kihívások tesznek szert értékes gyakorlati tapasztalatokat: szorgalmaznak a bíróság, tanácsot az ügyfelek, végezzen tény vizsgálatokat, és közvetítsen viták.

Most, hogy a legális piac igényes szaktudás-alapú képzés, az általunk kifejlesztett új kötelező készségek modulok bevezetésére másodéves hallgatók az alapvető készségek lawyering elengedhetetlen a hatékony gyakorlat. A több mint 200 felső szintű képzés, akkor tárja fel szinte minden jogterületen, és válaszd a koncentráció alternatív vitarendezés, gazdasági jog, büntetőjog és eljárás, az energia és a környezetvédelmi jog, családjog, egészségügyi jog, szellemi alkotások joga, vagy nemzetközi törvény.

Felvételi

Felvételi a Maurice A. Deane School of Law JD program versenyképes; a bukása 2015 kapott mintegy 1900 alkalmazások és az első éves osztálylétszám 255 diák.

A joghallgatók kényelem 14: 1 diák-tanár arány, jelentkezhetnek kiterjedt kutatás és írás tanfolyamok, van, hogy a külföldi tanulmányi programot, és tanulni erős gyakorlati, szakértelmen alapuló tapasztalati tanulási programok.

Full-Time és a Part-Time program

A JD program teljes munkaidős és részmunkaidős napos programok; A felvételi követelmények ugyanazok mindkét fél számára.

A részmunkaidős program a diákoknak, akik nem tudnak tartani egy teljes ötfogásos terhelés, de a részmunkaidős osztályok továbbra is megfelelnek a hét öt napján, hogy jogi egyetemre be lehet fejezni a négy év alatt.

Közös JD / MBA és JD / MPH program

Amellett, hogy a hagyományos Juris Doctor program Hofstra Law kínál közös JD / MBA és JD / MPH program.

A Karrier

kiemelkedhet

A Hivatal Karrier Services (OCS) elkötelezett, hogy segít kitűnjön. Során szakmai fejlődés Boot Camp, hozzuk tanácsadók -, akik a munka sok, a legjobb ügyvédi irodák az országban -, hogy élesíteni a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség.

Discover Your Passion

A Discover Your Passion sorozatban hozza egy csoportja hallgatója szakosodnak egy adott területen a jog vissza campus számára a vizsgálóbizottsági tagságot és beszélni veled a karrierjük.

OCS Szolgáltatások

  • Egy-egy karrier coaching
  • Személyes Branding és Marketing
  • Folytatás és Cover Letter előkészítése
  • interjú képzés
  • Szakmai Fejlesztési képzés
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Tovább

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Kevesebb