Jd programot

Brooklyn Law School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Jd programot

Brooklyn Law School

JD Program


Brooklyn Law School az első olyan intézmény, a New York-i nagyvárosi terület, hogy a diákok keresni a JD 2 év alatt, és az egyetlen jogi iskola a területen kínál számos rugalmas 2 -, 2,5, 3 -, 3,5 vagy 4 éves opciók alkalmazkodni minden leendő hallgatók igényeit. Ezek a lehetőségek a következők:

    • gyorsított 2 éves JD programot, most a pályázók;
    • A standard 3 éves JD program, vagy
    • A kiterjesztett 4 éves JD programot


Valamennyi lehetőséget, a diákok a rugalmasságot, hogy válasszon a kívánt időkeret. Például a jelöltek kérheti vagy a 2 - vagy 3 éves program, vagy mindkettő. Diákok is meghosszabbíthatja a programot egy félév vagy több, vagy - azok számára, akik a 3 vagy 4 éves program - diplomás egy félév elején.


2 éves JD Program


Brooklyn Law School új 2 éves JD program most nyitott a kérelmezőknek, célja a diákok keres válassza a szigorú jogi oktatás rövidített határidőn belül. Magasan képzett és érett jelöltek bizonyítottan képes kezelni a kihívást jelentő munkaterhelés arra ösztönzik, hogy alkalmazzák. Az első belépő osztály indul 2014.
Ez a program lehet különösen vonzó, hogy az egyének, akik a karrier változás, azok, akik a közelmúltban a katonai szolgálatát (többek között a jelöltek vehetnek a post-9/11 GI Bill), a külföldön képzett ügyvédek erős angol nyelvtudás, akik keresik a további mandátumát; és mások igyekszenek belépni a munkaerő gyorsan.


A 2 éves JD jár ugyanannyi munka jelenlegi részmunkaidős és teljes munkaidős program, de egy koncentrált 24 hónap. A teljes mértékben követelmények, hallgatók kurzusok során a nyarak előtt és után az első évben, a tavaszi és a téli intersessions, és közben a hagyományos őszi és a tavaszi félév. A diákok ebben a programban képes lesz kihasználni a teljes körű tevékenységek, mint a részt vevő extra és társ-tantervi tevékenységek, beleértve a klinikákat, externships, Moot Court, folyóiratok, és a hallgatói szervezetekkel.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Május 2019
Duration
Időtartam
2 - 4 Év
Nappali
Price
ár
1,795 USD
kreditenként
Locations
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Kezdet : Május 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Május 2019
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt